| Yazar |
Mesaj |
küçümenpunk
Gangrel

|
|
| şahsen ben gercekten simple plan'n türk grbu olmasını cok isterdim sürekli türkiye turnelerine doymazdık
|
|
|
|
       |
 |
Akhyls
Brujah

|
|
Death,Pantera,Destroyer666,Kreator,Testament ve daha biçoğu..
Bir tanesi yetmezdi sanırım (:
|
|
|
|
_________________ No ONe EveR diED foR mY siNs iN heLL !!!
RuNNiNg awaY Fr0m Pa!n WheN I HavE V!cT!m!zeD !!!
Yapma be Azrail, Mario'nun bile 3 canı var . . (:
|
|
|
    |
 |
grif
Gangrel

|
|
| basta metallica gelır sonra megadeth ve dream theater ucunden bırı olsun fark etmez
|
|
|
|
_________________ başka biri olmaya çalıştım ama gerçekte içim öyle değil ve nihayet buldum kendimi bir şans için savaşırken
|
|
|
     |
 |
mervecell
Gangrel

|
|
LİNKİN PARK DİCEM AMA MANGA ZATEN LİNKİN PARK'IN TÜRKÇE VERSİYONU SAYILIR AMA MANGAYI DA ZATEN TÜRK GRUBU OLDUGU ICIN SEVIYORUM YABANCI ROCK SEVMEM
|
|
|
|
    |
 |
izmirlee
Gangrel

|
|
| Grup degilde bende daha once keske bob dylan turk olsaydi demisimdir:)
|
|
|
|
_________________ Hasta la Victoria re Commandante Che Guevara!!!
|
|
|
      |
 |
wortex
Lasombra

|
|
| hiç bi anlamı yok bu başlığın eeğer bu gruplar türk olsalardı türküye sartlarında bu kadar iyi oalcagını sanmıyorum hadi yaptılar diyelim aynı müziği yapcaklar yine dinleyeceksiniz konerler sorun olabiliyo bi çok grupda artık türkiyeye gelmeye başladı hatta abartıp yılda 2 falan gelen gruplar var.. birde türkçe yapsalardı bence iyi bişeyler vıkmazdı ortaya.. bunalrı boşverin de ülkemizdeki grupların degerini bilelim o yok su türk olsa bu olsa boş iş bunlar...
|
|
|
|
_________________ Cehennemin çağrısına karşı koyma
sonsuz ölmek,şeytani sevmek… sadece bir öpücük büyüyü hissetmek için
|
|
 |
     |
 |
Miseryİndex
Gangrel

|
|
| wortex demiş ki: | | hiç bi anlamı yok bu başlığın eeğer bu gruplar türk olsalardı türküye sartlarında bu kadar iyi oalcagını sanmıyorum hadi yaptılar diyelim aynı müziği yapcaklar yine dinleyeceksiniz konerler sorun olabiliyo bi çok grupda artık türkiyeye gelmeye başladı hatta abartıp yılda 2 falan gelen gruplar var.. birde türkçe yapsalardı bence iyi bişeyler vıkmazdı ortaya.. bunalrı boşverin de ülkemizdeki grupların degerini bilelim o yok su türk olsa bu olsa boş iş bunlar... |
arkdasım türküye nedır yaa yasadıgın vatanın ısmını bulmıosan ne deyım sana hata yapılır da bu kadar da deıl artık
|
|
|
|
_________________ Metal İs The Best F*ck Of The Rest
|
|
 |
     |
 |
izmirlee
Gangrel

|
|
ya peki bu muhalefet neden? başlık acilmis baslıga gore de herkes yorumunu yapio.. Eger sakıncali bi durum varsa sitenin admin ve moderatorleri var.. Gayet kolay konuyu kapatirlar biter gider.. Eger knu istemedigin bir konuysa neden muhalefetligni bildirip konuya katilanlarin keyfini kaciriyosunuzki yazma bisey bırak:) Yanlis anlamayin beni kişisel bisey degil.. saygilar.. bu arada bob dylan harbi türk.. hemde karslıymış.. baba tarafindan.
|
|
|
|
|
|
|
      |
 |
küçümenpunk
Gangrel

|
|
 |
       |
 |
izmirlee
Gangrel

|
|
|
|
|
|
      |
 |
siyahmelekk
Gangrel

|
|
| bi başlık açılıyo bunu hazırlayan kişi uğraşıyo emek harcıyo ama biz aa teşekkür ederiz sağol emeğin demek yerine ne gerek var böyle bi yazıya ne kdar saçma diyoruz üstüne gidiyoruz eğer saçma olan bişey varsa o da muhalefet olmaktır sen beğenmiyosan ortamı kasma kardeşim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Miseryİndex
Gangrel

|
|
| izmirlee demiş ki: | ya peki bu muhalefet neden? başlık acilmis baslıga gore de herkes yorumunu yapio.. Eger sakıncali bi durum varsa sitenin admin ve moderatorleri var.. Gayet kolay konuyu kapatirlar biter gider.. Eger knu istemedigin bir konuysa neden muhalefetligni bildirip konuya katilanlarin keyfini kaciriyosunuzki yazma bisey bırak:) Yanlis anlamayin beni kişisel bisey degil.. saygilar.. bu arada bob dylan harbi türk.. hemde karslıymış.. baba tarafindan. |
anlatmak ıstedıgımı anlamamıssın arkdasım onun ıcın yorum yapma amacım muhalefet deıl adam TURKIYE YERINE TURKUYE YAZMIS BUNU BELIRTTIM BUNUN MOD OLMAKLA DA ALAKSI YOK modların oldugunu bende bılıorum
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
izmirlee
Gangrel

|
|
| Misery ben o yaziyi wortex isimli arkadasa hitam etmistim ama bi yanlis anlasilma var sanirim.. yinede kisisel bi hitam degil bu cunku bu topicte konunun tam olarak nerde dagildigi oldukca ortada.. saygilar.. ayni duzeltmeyi senden de bekliorum.. iyi forumlar.
|
|
|
|
|
|
|
      |
 |
Miseryİndex
Gangrel

|
|
|
|
|
 |
     |
 |
wortex
Lasombra

|
|
| Miseryİndex demiş ki: | | wortex demiş ki: | | hiç bi anlamı yok bu başlığın eeğer bu gruplar türk olsalardı türküye sartlarında bu kadar iyi oalcagını sanmıyorum hadi yaptılar diyelim aynı müziği yapcaklar yine dinleyeceksiniz konerler sorun olabiliyo bi çok grupda artık türkiyeye gelmeye başladı hatta abartıp yılda 2 falan gelen gruplar var.. birde türkçe yapsalardı bence iyi bişeyler vıkmazdı ortaya.. bunalrı boşverin de ülkemizdeki grupların degerini bilelim o yok su türk olsa bu olsa boş iş bunlar... |
arkdasım türküye nedır yaa yasadıgın vatanın ısmını bulmıosan ne deyım sana hata yapılır da bu kadar da deıl artık |
br geri zekalı arkadasım orda ki harf yanlısnı anlayamıssan diyecek lafım yok bak türkiye de yazmışım 
muhalefet degil bende kendi düşüncelerimi yazdım..
bob dylan mın anne tarafu türkmüşçerkez mi akfkas mı öle bişeydi atam hatırlamıyorum. türk olsa nolcuak hepimiz sonucta insan degilmiyğiz?
|
|
|
|
_________________ Cehennemin çağrısına karşı koyma
sonsuz ölmek,şeytani sevmek… sadece bir öpücük büyüyü hissetmek için
En son wortex tarafından 2nd Eylül 2007, 11:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
     |
 |
|
|