Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Rock Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
melantroduction
Uyarı : 1
Gangrel
Gangrel

MesajTarih: 6th Kasım 2006, 14:20  Mesaj konusu:  Bugün..
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

buda günlük gibi bişi herkes gününü anlatsın işte Lol

bugün çok sıkıcı geçio ewde yalnızım ders çalışmam gerekirken netteyim Lol annemi özledim Sad

Çevrimdışımelantroduction kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Melancholy
Tremere
Tremere

blank.gif
MesajTarih: 6th Kasım 2006, 14:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bende proje çiziyorum aynı zamanda burda takiliyorum işte ne bilim sıradan bi gün

Koç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıMelancholy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Metal
Brujah
Brujah

afghanistan.gif
MesajTarih: 6th Kasım 2006, 17:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Haftaya vizeler başlıyor ve ben bilgisayar başındayım derslerden bi bok anlamıyorum ne yapacam bilemiyorum (:

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi GizliMetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
spooky_kid
Gangrel
Gangrel

MesajTarih: 6th Kasım 2006, 18:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bende sıkılıoyorum herşey aynı yani

Çevrimdışıspooky_kid kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Prophecy
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 6th Kasım 2006, 19:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

BloodWard demiş ki:
Haftaya vizeler başlıyor ve ben bilgisayar başındayım derslerden bi bok anlamıyorum ne yapacam bilemiyorum (:

Aynı dertten muzdaribiz Grin

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
LiLuven
Nosferatu
Nosferatu

MesajTarih: 6th Kasım 2006, 21:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Okulda elektrikler kesilmişti , kalorifer yanmıyordu. Koskoca okulda jenerator die bir şey yoktu heralde.. Artıı o soğukta ısrarla ders işleyen hocalarımızı kınıyorum bugün Sad

ÇevrimdışıLiLuven kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ahmetvargun
Gangrel
Gangrel

blank.gif
MesajTarih: 6th Kasım 2006, 21:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bizim de vizeler haftaya. bu günde dahil çalışmaya çalışıyorum ama olmuyo. çok sıkıcı bi şey bu.

Çevrimdışıahmetvargun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Myrwyn Uth Matar
Lasombra
Lasombra

iceland.gif
MesajTarih: 6th Kasım 2006, 21:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

izmir niye bu kadar soğuk,ben anlayamadım gitti arkadaş ya.bugün,dün dondum.demek ki yarında doncam.biz bu haldeysek,istanbulda ki ankarada ki arkadaşlarıma yarışmada başarılar diliyorum.

Image

Image

Ein Volk,Ein Reich,Ein Führer..

Başak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıMyrwyn Uth Matar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Prophecy
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 6th Kasım 2006, 22:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

İstanbulda pek bi souk bea ama emin ol en souk ilimiz Ankara... Fena ya buz gibi oluyor ben sık sık gidiyorum çok kötü ya :shock:

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
ahmetvargun
Gangrel
Gangrel

blank.gif
MesajTarih: 6th Kasım 2006, 22:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ankara son 2 gündür berbat durumda. inanılmaz bi ayaz var. sabahları ve akşam üzeri adamın resmen kıçı donuyo. umarım şu soğuklar kırılırda biter bu işgence.

Çevrimdışıahmetvargun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Myrwyn Uth Matar
Lasombra
Lasombra

iceland.gif
MesajTarih: 7th Kasım 2006, 18:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

izmire bir kış girmeden önce,birde kıs çıktıktan sonra kar yağar.bugünlerde ilk karımızı bekliyoruz,o kadar soğuk.
ayrıca ; izmirin kızı deniz,denizi kız kokar.sokaklarıysa hem kız hem deniz kokar.(çağrışım oldu birden ne biliyim yazayım dedim Grin .)

Image

Image

Ein Volk,Ein Reich,Ein Führer..

Başak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıMyrwyn Uth Matar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Prophecy
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 7th Kasım 2006, 21:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Myrwyn D'arcy demiş ki:
izmire bir kış girmeden önce,birde kıs çıktıktan sonra kar yağar.bugünlerde ilk karımızı bekliyoruz,o kadar soğuk.
ayrıca ; izmirin kızı deniz,denizi kız kokar.sokaklarıysa hem kız hem deniz kokar.(çağrışım oldu birden ne biliyim yazayım dedim Grin .)

Lol

melantroduction
Gangrel
Gangrel

MesajTarih: 7th Kasım 2006, 22:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bugün çok iğrenç bigündü uyusmu uyus erkek arkadaşımda bütün gün trip yapıp durdu :evil: bni deli eden bi haber aldım o kişiiyi öldürmek istiyom ya arkadaş dedik sırtımızdan wurdu halada hayatımdan çıkmıo nasıl bi kız bu anlamadım gitti :evil: :evil: :evil:

Çevrimdışımelantroduction kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Prophecy
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 7th Kasım 2006, 22:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Taksimde bi yere gittik irenç ya ama irençlik ortamdan kaynaklanmadı ordaki BAZ istasyonlarından kaynaklandı.. Çekmio nan Telsim fena azar işittim bizimkinden Lol

Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 8th Kasım 2006, 21:38  Mesaj konusu:  =)
Tek Mesaj

En kraL en rahat Benim Peder saoLsun Azıma Sıcıyor sabahtan aksama kadar. iyiKi varsin maTrock.

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Herkes Baksın Ve Yardımcı Olsun Bu Rezilliğe 37 xooligunka 3405 25th Ekim 2008, 18:42
Deathlike Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Yıl 2070 *(Lütfen Herkes Baksın Duyarlı Olalım) 22 izmirlee 1778 3rd Eylül 2008, 21:56
tugba Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil