Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Rock Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
dark_ramses
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 2nd Ağustos 2007, 13:52  Mesaj konusu:  Catafalque'tan Yeni Albüm
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image
Gothic Metalin Türkiyedeki öncü ismi Catafalque'ın merakla beklenen yeni albümü Dıalectıque artık piyasada tüm gothic metal severleri bekliyor.Geçtiğimiz Temmuz ayında raflardaki yerini alan albüm Catafalque'ın yepyeni albümü olan Dialectique soundunu ve kendilerini ifade ettikleri albüm gözüyle bakılıyor.Albüm "Creative Talents Factory Records" Müzik Yapım etiketini taşıyor.

TRACKLIST

1-Seasons
2-The Ordeal
3-Red Lıghts
4-Fadıng Beauty
5-Together Wıth All The Paın
6-Blamed
7-Crımson Dust
8-Butterfly Insıde
9-Ballerına
10-Brınger Of The Nıght

Başak  Kedi Çevrimdışıdark_ramses kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Uaral
Nosferatu
Nosferatu

chile.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2007, 19:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Yeni albümü beğenmedim açıkcası.Türk miletinde şöyle birşey hakkim zaten kim albüm yaparsa aman süper olmuş.Bi srü yorum okudum hepsi süper parçalar diyorlardı.Bana göre albüm çok kötü özellike Unique ile karşılaştırınca ne demek istediğimi çok iyi anlayabilirisniz.anca 4 parçaya dayanabildim.Çok elektronik öğelerle dolu albüm pop gibi olmuş.Gerçekten şaşırdım ve ne yazıkki albüm hakkında olumlu konuşamıyorum !

Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıUaral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
kurşunasker_35
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 17th Ağustos 2007, 15:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

aslına bakarsan haklısın...unique ile arasında bariz bir fark var....umarım 3.albümde daha sağlam olur...ama yinede dinledim ben..dinliyorum(her ne kadar taş olmasada)

kayıt ol veya giriş yap

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıkurşunasker_35 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Metal
Brujah
Brujah

afghanistan.gif
MesajTarih: 17th Ağustos 2007, 18:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Önceki albümünden iyi olmamakla birlikte güzel bir albüm.

By grup için söyleyebileceğim tek şey; Türkiye'nin medeharı iftarları.

"turan tuna"

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi GizliMetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Akhyls
Brujah
Brujah

blank.gif
MesajTarih: 17th Ağustos 2007, 18:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

evet önceki albümüne bakınca bu albüm biraz eksik kalmış diyebilirim bende..en azından beklenenler daha üst düzeydeydi sanırım yorumlara bakıcak olursak..ama ismi yeter ; Catafalque ve beğendiğimi söyleyebilirim hoş bir albüm olmuş..

Yapma be Azrail, Mario'nun bile 3 canı var . . (:

Cinsiyet:Bayan  ÇevrimdışıAkhyls kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ftpa333
Gangrel
Gangrel

blank.gif
MesajTarih: 21st Ağustos 2008, 03:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Gercek gotha yaklastıkları icin begenilmedi zaten hem ona pop denmez industrial denir ayrıca tas gibi album turkiyede dogru duzgun bi seyler yapan nadir gruplardan

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıftpa333 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok " Tixinti " 14 Tixinti 1889 5th Şubat 2007, 19:54
Death Son gönderilen mesajlar
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Extreme Party "Zifiri Night" 26 Kasım Taksim Ekşi 1 Laneth 450 20th Kasım 2006, 22:02
Metal Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil