Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Rock Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Anaal Nathrakh
Lasombra
Lasombra

blank.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2008, 11:30  Mesaj konusu:  Dövme'ye Sınırlama..
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sağlık Bakanlığı, işin uzmanlarıyla biraraya gelerek dövme ve takı standartlarını belirledi.

* Sarhoşa dövme yapılamayacak

* Satanist işareti, sigara dövme olamayacak

* Dövmeliye bir yıl kan vermek yasak

* Her dövmelinin kaydı tutulacak

* Kalıcı dövmeyi silemeyecekler

Dövmeciler Derneği Başkanı:

* Dünyaya örnek olacağız

Sağlık Bakanlığı'nda imzada bulunan ve dövmeciliğin de bir meslek olarak kabul edildiği yönergeye göre, öncelikle Türkiye'deki 600'e yakın dövmeci iki hafta süreli eğitimin ardından sertifikalı yapılacak. Bundan sonraki süreçte ise sertifika almak zorlaşacak. Sertifika için dövmeci yanında bir yıl staj yapma şartı aranacak.

Başak Cinsiyet:Bayan At GizliAnaal Nathrakh kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2008, 11:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

guzel dusunmusler..ama su kalıcı dovmeyı sılemeyecekler olayını anlamadım tanıdıgım her uc kısıden bırınde dovme oluyo ama cabuk sıkıldıgnı soyluyolar ve sıldırıyolarda:s

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
nibelungs_girl
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2008, 11:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

evet bencede mıllet takmaz ya sıldırırler ınsan bu sonucta dakıkası dakıkasına uymuyokı kardesım:d

Çevrimdışınibelungs_girl kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Prophecy
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2008, 13:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Kaç bin dövmeci bu anlaşmaya imza attı merak ediyorum Grin Şu an kalkıp en tanınmış dövmeciye gideyim dövmede yapar silerde... Türkiye'de yasalar çıkar ama yaptırımlar hak getire...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2008, 14:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

kesınlıkle..

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
Black Katana
Strategic Administrator
Strategic Administrator

japan.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2008, 14:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Ne kadar saçma bir maddedir; kalıcı dövme sildirilmeyecek diye. O zaman insan haklarına aykırı bir işlem ortaya çıkıyor. Al işte anca bizim kanunlarda olur bu saçmalık.

Akrep Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıBlack Katana kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2008, 15:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ya sonucta ozgurlugune ve keyfıyetıne gore yapıyolar..bence ozgurlugune dayanarakta sıldırebılırler..gerckten cok sacma bı kural..o kısıye baglı ıster yaptırır ıster sıler.

sathariel
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 15th Haziran 2008, 13:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

tmm ii düşünmüşler güzel sölemişler de nie silinemiomş ki kardeşim o kdr da abartmayalım yaff:D

Boğa Cinsiyet:Bayan Kaplan Çevrimdışısathariel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Black Katana
Strategic Administrator
Strategic Administrator

japan.gif
MesajTarih: 15th Haziran 2008, 14:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

sathariel demiş ki:
tmm ii düşünmüşler güzel sölemişler de nie silinemiomş ki kardeşim o kdr da abartmayalım yaff:D
Sitemizin ilk ve temen kuralı Türkçe yazım kurallarına dikkat edilecektir. Türkçe yazın.

Akrep Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıBlack Katana kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Deathlike
Genel Moderatör
Genel Moderatör

yugoslavia.gif
MesajTarih: 21st Temmuz 2008, 15:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bir yanı güzel bir yanı değil belki insan o anlık için dövme yapmak istedi sonra pişman olduda çıkartmak istiyor çıkartmıyorlar bu biraz saçma olmuş..Kalıcılar için...

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Yay Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıDeathlike kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Akhyls
Brujah
Brujah

blank.gif
MesajTarih: 21st Temmuz 2008, 23:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

böyle karar da anca türkiyede çıkar zaten dövmenin silinememesi filan.gerek yok böyle şeylere..kafayı yediler ne yapacaklarını şaşırdılar. takılmayın ayrıntılara derim Grin elbet silen bulunur =)

Yapma be Azrail, Mario'nun bile 3 canı var . . (:

Cinsiyet:Bayan  ÇevrimdışıAkhyls kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Maeror
Gangrel
Gangrel

finland.gif
MesajTarih: 21st Temmuz 2008, 23:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Tüm kuralları saçma olmuş bence.Türkiye'de hayata özgürlüğümüz elimizden alınmış olarak başladık zaten şu an da bunu yapmaya her alanda devam ediyorlar.Etsinler bakalım...

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıMaeror kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lovemetal
Gangrel
Gangrel

finland.gif
MesajTarih: 22nd Temmuz 2008, 12:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

1-2 kural dışında hepsi saçma olmuş gerçi istediği kadar mantıklı olsun kim uyucak ki dövme sildirmeme olayı özellikle kime ne?...

Terazi Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışılovemetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
zombi
Süper Moderatör
Süper Moderatör

blank.gif
MesajTarih: 22nd Temmuz 2008, 13:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bu ne kadar saçma bir olaydır.Bir burunlarını sokmadıkları bu kalmıştı onada sokmuşlar burunlarını.Diyelim ki ben kalıcı dövme yapmasını biliyorum ve kendi vücuduma pentagram işareti çizdim.Bundan kime ne?Bana gelip kim hesap sorabilecek veya ne diye hesap sorabilecekler? Saçmalığında bu kadarı..!

zombi@matrock.net

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışızombi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Karakedii
Gangrel
Gangrel

cuba.gif
MesajTarih: 22nd Temmuz 2008, 13:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Çok saçma bir yasa olduğu heryerden belli sen kişinin özgürlüğüne karışıyorsun yani yaptırdı ama sildirme fırsatıda vardır yani onu kaldırmakla büyük bir hata yapıyorlar..

Kova  At ÇevrimdışıKarakedii kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Kan Banyosu ! 13 Misstuqche 955 17th Ağustos 2008, 11:27
EnErJiNi HiSsEt Son gönderilen mesajlar
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Acil Kan 6 Prophecy 498 12th Kasım 2007, 10:36
Downfall Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil