| Yazar |
Mesaj |
Anaal Nathrakh
Lasombra

|
|
Sağlık Bakanlığı, işin uzmanlarıyla biraraya gelerek dövme ve takı standartlarını belirledi.
* Sarhoşa dövme yapılamayacak
* Satanist işareti, sigara dövme olamayacak
* Dövmeliye bir yıl kan vermek yasak
* Her dövmelinin kaydı tutulacak
* Kalıcı dövmeyi silemeyecekler
Dövmeciler Derneği Başkanı:
* Dünyaya örnek olacağız
Sağlık Bakanlığı'nda imzada bulunan ve dövmeciliğin de bir meslek olarak kabul edildiği yönergeye göre, öncelikle Türkiye'deki 600'e yakın dövmeci iki hafta süreli eğitimin ardından sertifikalı yapılacak. Bundan sonraki süreçte ise sertifika almak zorlaşacak. Sertifika için dövmeci yanında bir yıl staj yapma şartı aranacak.
|
|
|
|
     |
 |
gamzeee
Tremere

|
|
| guzel dusunmusler..ama su kalıcı dovmeyı sılemeyecekler olayını anlamadım tanıdıgım her uc kısıden bırınde dovme oluyo ama cabuk sıkıldıgnı soyluyolar ve sıldırıyolarda:s
|
|
|
|
_________________ Eger ben kendımı ıyı ve olgun gorseydım bunu bagıra bagıra soylerdım kendını oldugundan farklı gostermek alcak gonulluluk degıl budalalıktır..!
|
|
 |
      |
 |
nibelungs_girl
Nosferatu

|
|
| evet bencede mıllet takmaz ya sıldırırler ınsan bu sonucta dakıkası dakıkasına uymuyokı kardesım:d
|
|
|
|
|
|
| |
     |
 |
Prophecy
Brujah

|
|
Kaç bin dövmeci bu anlaşmaya imza attı merak ediyorum Şu an kalkıp en tanınmış dövmeciye gideyim dövmede yapar silerde... Türkiye'de yasalar çıkar ama yaptırımlar hak getire...
|
|
|
|
_________________ srhn // fyz
|
|
 |
      |
 |
gamzeee
Tremere

|
|
|
_________________ Eger ben kendımı ıyı ve olgun gorseydım bunu bagıra bagıra soylerdım kendını oldugundan farklı gostermek alcak gonulluluk degıl budalalıktır..!
|
|
 |
      |
 |
Black Katana
Strategic Administrator

|
|
| Ne kadar saçma bir maddedir; kalıcı dövme sildirilmeyecek diye. O zaman insan haklarına aykırı bir işlem ortaya çıkıyor. Al işte anca bizim kanunlarda olur bu saçmalık.
|
|
|
|
_________________ Death Note
|
|
 |
     |
 |
gamzeee
Tremere

|
|
| ya sonucta ozgurlugune ve keyfıyetıne gore yapıyolar..bence ozgurlugune dayanarakta sıldırebılırler..gerckten cok sacma bı kural..o kısıye baglı ıster yaptırır ıster sıler.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
sathariel
Nosferatu

|
|
| tmm ii düşünmüşler güzel sölemişler de nie silinemiomş ki kardeşim o kdr da abartmayalım yaff:D
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Black Katana
Strategic Administrator

|
|
| sathariel demiş ki: | | tmm ii düşünmüşler güzel sölemişler de nie silinemiomş ki kardeşim o kdr da abartmayalım yaff:D | Sitemizin ilk ve temen kuralı Türkçe yazım kurallarına dikkat edilecektir. Türkçe yazın.
|
|
|
|
_________________ Death Note
|
|
 |
     |
 |
Deathlike
Genel Moderatör

|
|
| Bir yanı güzel bir yanı değil belki insan o anlık için dövme yapmak istedi sonra pişman olduda çıkartmak istiyor çıkartmıyorlar bu biraz saçma olmuş..Kalıcılar için...
|
|
|
|
_________________ BENİM ESERİMDİR..! 
|
|
 |
      |
 |
Akhyls
Brujah

|
|
böyle karar da anca türkiyede çıkar zaten dövmenin silinememesi filan.gerek yok böyle şeylere..kafayı yediler ne yapacaklarını şaşırdılar. takılmayın ayrıntılara derim elbet silen bulunur =)
|
|
|
|
_________________ No ONe EveR diED foR mY siNs iN heLL !!!
RuNNiNg awaY Fr0m Pa!n WheN I HavE V!cT!m!zeD !!!
Yapma be Azrail, Mario'nun bile 3 canı var . . (:
|
|
|
    |
 |
Maeror
Gangrel

|
|
| Tüm kuralları saçma olmuş bence.Türkiye'de hayata özgürlüğümüz elimizden alınmış olarak başladık zaten şu an da bunu yapmaya her alanda devam ediyorlar.Etsinler bakalım...
|
|
|
|
    |
 |
lovemetal
Gangrel

|
|
| 1-2 kural dışında hepsi saçma olmuş gerçi istediği kadar mantıklı olsun kim uyucak ki dövme sildirmeme olayı özellikle kime ne?...
|
|
|
|
      |
 |
zombi
Süper Moderatör

|
|
| Bu ne kadar saçma bir olaydır.Bir burunlarını sokmadıkları bu kalmıştı onada sokmuşlar burunlarını.Diyelim ki ben kalıcı dövme yapmasını biliyorum ve kendi vücuduma pentagram işareti çizdim.Bundan kime ne?Bana gelip kim hesap sorabilecek veya ne diye hesap sorabilecekler? Saçmalığında bu kadarı..!
|
|
|
|
_________________ ...mitsel düşüncelerden bunalmış anti sofist bir adam...
zombi@matrock.net
|
|
|
      |
 |
Karakedii
Gangrel

|
|
| Çok saçma bir yasa olduğu heryerden belli sen kişinin özgürlüğüne karışıyorsun yani yaptırdı ama sildirme fırsatıda vardır yani onu kaldırmakla büyük bir hata yapıyorlar..
|
|
|
|
_________________ Ağlayın su yükselsin,Belki kurtulur Gemi..
|
|
 |
     |
 |
|
|