Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Rock Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 25th Ağustos 2008, 18:54  Mesaj konusu:  ellerimden buLaştı yüzüme kan korkma...
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ellerimden bulaştı yüzüme kan korkma

ellerimden bulaştı yüzüme kan korkma. hem acımıyor ki hiç! zor sanırdım öldürmeyi. o kadar zor değilmiş. parmaklarını kalbine batırmak yeterli. şu kan kötü işte sadece. ılık, ıslak, yapış yapış.. korkma ama yüzümde yara yok. görünen hiç bir yerimde yok yara. elimden bulaştı onlar sadece.

ne çok çözüm denedim ellerimden kan damlamadan önce. bunun sona kalması çaresizlikten değil. bilmemezlikten.. ölümle çareyi bir araya getirmenin ironisinden. beyin duruyor herhalde bazen. görmüyorsun gözünün önünde duran imkanı.

arafta asılı kalmış bir sarkaç gibi gidip geliyorsun sadece bazen. gittiğini sanıyorsun. ilerlediğini, büyüdüğünü. oysa sadece...

dört bir yandaki bütün sınırları kaldırabildiğini, kendinden yeni bir sen yarattığını sanıyorsun bazen. bazen gerçekten o sınırları aşıyorsun da. ama olmuyor işte.

duvarlar örüyorsun bazen kendine. hiç penceresi olmayan, ses geçirmeyen.

bazen de içini öldürüyorsun böyle. ama öyle işin kolayına kaçmadan.. içindeki çocuğu öldürmek değil bu. basbayağı içini öldürüyorsun. ellerinden kan damlıyor. korkma diyorsun, korkma yüzümde bir şey yok ...

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıSiYaNürLü MuFFiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
satanic-dreams
Gangrel
Gangrel

norway.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 09:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

oysa bir mayın gibi patlamaya hazırdı yüreğim gözleri için
o'ysa bir hayın gibi dökerek yüzünü
we yüzünün hüznünü iç denizime endeksleyerek söwer gibi
gitti.
gittiğini bile bilmedi üstelik
gördüklerime kör
konuştuklarına lâl
we dolunaylarla dolu bir gecede kırılmış hilâl
namusunca sitemkâr bir kayboluşa sığındım.
ahh ki,sewdanın şerefi adına hiç konuşmadım
and olsun
şart olsun
tek kelimelik mermi bile sıkmadım hayatın yalan boşluklarına!
we ki alıp eylül'ü
alıp öykü'yü
alıp şiir'i
kendine batan hançerler gibi susadım intiharımın mektuplarını.
=(
....
"dilde ince bir cam war!..."

git..me demek isterdik ya sana
gidişin düşümüzün yetmediği bir yere
ama yine de
hayallerim war dönüşüne
mesela martı sayacağız sahil kenarına inmecesine
sonra tantuni yiyeceğiz elbette adını unuttuğum o yerde
ısmarlama sırası biz de.
we ki ferim,
hiç açılmadı sonra
hâlâ duruyor o battaniye...

saklıyor kendini dönüşünün öyküsüne

ben sana git..me derken onurun wardı senin,
gözlerinin rengi wardı
ben içime hangi duayı katsam
amininde sesin wardı..

şimdi tüm mumlarım karardı
her yaprağım sarardı
öğretti hayat
senle harcadığım her dakika zarardı

yazın güzel ve etkileyici kanın ellerinden bulaşması ve bir seri katil mesajı güzel çok beğendim ÖyKü Happy

Terazi Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışısatanic-dreams kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 15:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ahh ahh valla süpermıs bı yerlere gıttım geldım valla Happy saolun paylasım ıçin

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 15:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ne demek gamzecim sevindim beğendiğine (= taşekkürler =)

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıSiYaNürLü MuFFiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 15:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bisi degıl öykümm Happy Happy

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 16:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

HappyHappyHappy

EnErJiNi HiSsEt
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 16:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

valla müthiş olmuş tebrik ederim eline sağlık... hani insanın yazıda özellikle etkileyen bir yer vardırya orayı yazcam ama yazının tamamını yazmam gerekir.... o yüzden sadece mğthiş olmuşla yetin şimdilik.... Happy

Başak Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıEnErJiNi HiSsEt kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 16:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

çooook teşekkür ederim Happy çok mutlu oldum şimdi HappyHappyHappy

EnErJiNi HiSsEt
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 16:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Happy Happy Grin her zaman ben kübra bu arada....

Başak Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıEnErJiNi HiSsEt kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 16:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bende öykü Happy

Libitina_Qü1
Genel Moderatör
Genel Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 16:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Pm atarak tanıssanız ....Konuyu saptırarak konusmayınız!

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

(Sacrifice_olan nickim Libitina_Qü1 olarak degişmiştir.)

Boğa Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLibitina_Qü1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
EnErJiNi HiSsEt
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 16:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

memnun oldum çoook...başarılarının devamını diliyorum öykücüm...Happy

SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 17:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bende Happy teşekkürler tekrar Happy

Prophecy
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 26th Ağustos 2008, 19:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Arkadaşlar uyarıları ne kadar dikkate alıyorsnuz bilmem ama benim filtremden geçemeyebilirsiniz. PM ile devam edilmesi istenmişse sizden PM yolu ile devam edin...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Kendine yabancılaşmış insanlık (kadın-erkek) 2 Melancholy 1033 24th Aralık 2007, 19:40
aiiSeL Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok kendine iyi bak 1 the crow 342 1st Ağustos 2007, 12:50
''EliF'' Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil