Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Rock Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Metal
Brujah
Brujah

afghanistan.gif
MesajTarih: 8th Kasım 2006, 18:02  Mesaj konusu:  Emre Aydın
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şubat 1981`de Isparta`da doğdu.

İlk öğretimi Isparta`da tamamladı. Antalya Anadolu Lisesi`nden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde öğrenim gördü.

2002 yılında katıldığı SingYourSong beste yarışmasında grubu 6. Cadde`yle Türkiye birincisi oldu.

Aynı yıl Universal Muzik tarafından yayınlanan toplama albümde "Dönersen" isimli şarkısıyla yer aldı.

2003 yılında grubu 6. Cadde`nin ilk resmi albümü yayınlandı. Aynı yıl gruptan ayrıldı.

Solo kariyerinin ilk albümü "Afili Yalnızlık" Sony BMG Türkiye GRGDN işbirliğiyle Ekim 2006`da yayınlanıyor.

Albüm'ün ilk klibi albümle aynı adı taşıyan Afili Yalnızlık adlı şarkıya çekildi. 22 Eylül'den bu yana bir çok müzik kanalında izlenen ve büyük ilgi gören klip Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez’in kendi kendisine aşık bir kadını canlandırdığı, Amerika’da bir çok ünlü grubun klibinde ve reklam çalışmalarında görüntü yönetmeni ve yönetmen olarak imzası bulunan “Yon Thomas” tarafından çekildi.

Ocak ayından bu yana emreaydin.org üzerinden download edilebilen "Belki bir gün özlersin" adlı şarkıda 250 bin defa indirilerek albümün ne kadar iddalı geldiğinin sinyallerini vermişti. Albüm'deki 10 şarkının 9'unun söz ve müziği emreaydın'a ait. emreaydın kendine has sesi ve yorumu ile Umay Umay'dan dinlemeye alıştığımız Hareket vakti adlı şarkıyı da bu albümde seslendirdi. 6.Cadde severlerinde iyi bildiği "Git" adlı şarkı yenilenmiş sound'u ile yine bu albümde yerini alan emreaydın şarkılarından.

Albüm'ün produktorluğunu Haluk Kurosman yaparken, Davul’da Gripin’den İlker Baliç, bas gitarda maNga’dan Cem Bahtiyar ve gitarlarda Vega’dan Tuğrul Akyüz’ün ismini görmek mümkün.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi GizliMetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
miSsChE
Elder
Elder

turkey.gif
MesajTarih: 20th Kasım 2006, 09:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Emre Aydın ßisim Canımııss Tongue ßilqi icn tşkLer ..

Terazi Cinsiyet:Bayan Yılan ÇevrimdışımiSsChE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
PiskopaT_PrenseS
Gangrel
Gangrel

MesajTarih: 20th Kasım 2006, 18:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

adam cok iyi ya tam bi soft rock adamı seviyoruz emre aydını (:

ÇevrimdışıPiskopaT_PrenseS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Kyle
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 22nd Kasım 2006, 22:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bazı parçalarının meldoileri bana Teomanı hatırlatıyor..Albümündeki parçaların hepsini dinledim hepsi birbirinden güzel..Sağlam olmuş gerçekten..

"Time is changed.."

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıKyle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 22nd Kasım 2006, 23:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

fazla dinlemiyorum sevmem .)

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
catapat
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 22nd Kasım 2006, 23:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

iyidir de emre aydın,sesi bazen tırmalıyo insanın kulağını..ilk 6. cadde yi bana sevgili kuzenm dnletmşti,çok sevmiştm,hala seviyorum..klibnde şebnem dönmez oynamş,daha bi ayrı sevdm emre aydını..

Yay Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışıcatapat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
hard_rock_girl
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 12th Aralık 2006, 18:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bence çok basarılı yani seside kendiside süüppeeerrrr Lol

harika şarkıları waryaa dün bizim burdaydı ama gidemeddiiimmm Cry

ama hakkını wweriyo bncee müziğinin Happy

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıhard_rock_girl kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
zıbıdı
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 18th Aralık 2006, 10:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

dinlerken iiyi hissediorum kendimi saolsun wala bence sıkı bi albüm olmuş ama "git" in yeri ayrı wala

Başak Cinsiyet:Bayan Ejderha Gizlizıbıdı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
caduuu
Atıldı
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 25th Ocak 2007, 23:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Benimde Sewerek DinLedikLerim Arasında Emre Aydın, KaLite Akıyo PaçaLarından : ) YakışıkLıda Kerata : ))

Bu İmza MatRock.Net Yönetimi Tarafından Yazılmıştır..

Yengeç  Kedi Çevrimdışıcaduuu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
éLis
Nosferatu
Nosferatu

italy.gif
MesajTarih: 17th Şubat 2007, 01:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

6.cadde zamanında çok iyiydi kimse bilmezdi o zamanlar ama şuan afilli yalnızlıkla en alakasız insanı bile dinliyo.. piyasa değil ayak olmuş durumda içler acısı.. ama yinede severim kendisini.. kendine has bi sesi var.. besteleride gayet iyi..

Koç Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıéLis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
KuRbAn
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 15:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

çok dinlediimi söyleyemem..en çok etkileyen parçası 'git'..sözler,verilen ayarlar mütiş..konserine gittim 1 ay önce falan..canlı performansı da fena diil ama fazla çekingen sahnede..

Korkarak Yaşıyorsan Yalnızca Hayatı Seyredersin

Kova Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimdışıKuRbAn kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
wampirella
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 18:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

dinledim bi kaç parçasını bence ii yorumluo arkadaşın dediği gibi sahnede biraz çekingen ve put gibi duruo

Yay Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıwampirella kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
demigod
Ventrue
Ventrue

blank.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 19:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

sevmedim sevemedim muhtemelen hiiç sevmiyeceğim..

İlahi Komedya - Cehennem

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdemigod kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
beutyful death
Misafir

MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 21:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bn arasıra takılır dinlerim..
ama kız kardeşim sayesinde bütün şarkılarını ezberledim nerdeyse Confused Confused

kurşunasker_35
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 16th Mart 2007, 14:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

güzel söz yazmış ama dinlemiyorum

kayıt ol veya giriş yap

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıkurşunasker_35 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Tiamat-Prey Klip 0 Prophecy 561 7th Kasım 2006, 12:11
Prophecy Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Lacuna Coil Klip 0 Prophecy 562 5th Kasım 2006, 18:21
Prophecy Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil