Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Rock Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Poll :: Evrim Teorisine İnanırmısın?

İnanırım(Sebeb)
37%
 37%  [ 39 ]
İnanmam(Sebeb)
62%
 62%  [ 65 ]
Toplam Oylar : 104

Yazar Mesaj
Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:09  Mesaj konusu:  Evrim Teorisine İnanırmısınız?
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben inanmıyorum sebeb: fosiL sergiLerinin gezmek yeterlidir yıLLardır hayvan aynı ve dğişmemiş sekiLdedir. bu sergiLer de bunu kanıtLamak içindir.
Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

İnsanLar içinde geçerLi. bunun fosilini henüz buLamadık Grin

Ya hep siteLerde vardır diye geziyoLar bir de size soraLım
Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Canım sıkıLdıkça neLerLe uğraşıyorum ya
Lol

Koç Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLamia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
|queen|
Gangrel
Gangrel

jamaica.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

aynı görüşteyim inanmam
birşeyler zıplayarak birbirini yaratıcak Weebl
ancak ilk yaratılan hayvanın nerden çıktıgı belli değil yaratılırken ne zıpladı peki?
ya zaten açık bir konu çok az bir arastırma yapıldıgında kafada soru işareti bırakmayacak bi konu öle işte =)

Image

Akrep  At Çevrimdışı|queen| kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
_666_
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

queen!!16 yasındassın we asnırm lıse 1 sın bu qonuu qoulda gormsuundur!!ilk haycan 1.jeoljik zamnda gelmısıtr we nası zıplaması yorumunu sacma bulURm o samn ınsanalr sanı zıpladı dıymı!!sen bıras dıne kacmsıın!kı orasını heec bılmem ama bılıme ınanrım!!Shock

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışı_666_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

güLerim. Lol

|queen| e zipLama bnimLe zipLaş sen. yavru.
Lol

Koç Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLamia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
_666_
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ooo:Dsorun dIIl!!

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışı_666_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
|queen|
Gangrel
Gangrel

jamaica.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

yok 666 cım ben 10. sınıfı bitiricem bu senede daha görmedim konuyu bir kaç seminere katıldım e tabi birçok dergi ve kitap gayet anlattı bana zıplama olayını da zaten konuya hakimler bilirler tii ye aldıgımdan kestim benim için bu oldu? bilim anlayışı bu kadar kısıtlı olamaz insanları yaşlarına göre degerlendırmek peh

Image

En son |queen| tarafından 4th Haziran 2007, 22:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep  At Çevrimdışı|queen| kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

zıpLama oLayı işin esprisi.. 666 . biLime inanirim demissin yaLan söLeme Grin Pinch

_666_
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

neden!yalan solım nerden cıkardın!!

Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

peki sen nerden cıkardın gercek oLduqunu Lol

_666_
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

sufer cwp ya!ben gercek oldunu cıkarmadım ınıorm dedım bana gore gercq

Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Neye dayanarak inandiqini söyLe işte Grin

tmm ben buna inanim dedin demi inaniyosun Lol

_666_
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

zıpladın ama bıras sacmladın Grinbılımedayanaraq ınanıoRm:D nese polemıe grmıelım geje geje okıss!Wink

Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 22:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ahuaha evrim biLime mi dayanıyo?? Grin inanca oLmasın o Grin:DSDA:AD:

LYCAN
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 23:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

inanmam nerim ki nerde bunca insanın kuyruğu he...?

Aslan Cinsiyet:Bay Sıçan GizliLYCAN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2007, 23:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

sohbetinizi msnde yapın arkadaşlar forum hakkında post atmaya dikkat edelim..

evrim teorisinin sahteliği Bilimsel olarak kanıtlanmıştır daha neden konuşuyoruz ki ?

insanlar evrim geçirmiştir ama maymundan gelmemiştir.

peki insanlar nasıl evrim geçirmişlerdir.

dunya insanlığı geçmiş yıllarda sanayi olmadığı için sürekli çalışmıştır sürekli çabalamıştır yani şimdiki yıllardaki gibi makinalar yoktu.

genelde hayvanlardan yararlanılmıştır. ve insan gücü etkin bir önem kazanmıştır. sürekli çalışan insan vucudu ve dunyada yasanan felaketler depremler yagmular ve bunun gibi şeyler insanın yapısının değişmesinde önemli rol oynamıştır bugünü örnek verirsek . güneş ışığının fazla olduğu ülkelerde insanlar genellikle siyahi olurlar fazla az olduğu ülkelerde ise beyazlık daha üstündür.

insan vucudu eski zamanlarda daha fazla çalıştığı için ve daha fazla yemek ihtiyacı duydugu için günümüz insanından daha iri ve daha yapılıydı. biz buna hep inanıyoruz. ama insanın maymun yada baska bir insandan geldiğinede karşıyız !

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Bütün Aksilikler Niye Hep Bizi Bulur? 29 RaNMa 1983 23rd Eylül 2008, 00:38
white Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Erdem çataltepe-hani hep benimleydin 12 matrock 1569 4th Kasım 2007, 10:10
Metal Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil