Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Rock Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Poll :: Favori C.O.B. Albümünüz Hangisi?!

Something Wild
0%
 0%  [ 0 ]
Hatebreeder
35%
 35%  [ 5 ]
Fallow the Reaper
14%
 14%  [ 2 ]
Hate Crew Deathroll
0%
 0%  [ 0 ]
Are You Dead Yet?
42%
 42%  [ 6 ]
Blooddrunk
7%
 7%  [ 1 ]
Toplam Oylar : 14

Yazar Mesaj
Syntinen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

finland.gif
MesajTarih: 27th Temmuz 2008, 22:40  Mesaj konusu:  Favori C.O.B. Albümünüz Hangisi?!
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Favori Children of Bodom albümünüz hangisi?!
Something Wild'ın yeri benim için çok özel olsa da, benim favori Bodom albümüm "Are You Dead Yet?"tir.. Bakalım sizinkiler hangisiymiş Wink

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

syntinen_@matrock.net

Oğlak Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimiçiSyntinen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNMICQ
Black Katana
Strategic Administrator
Strategic Administrator

japan.gif
MesajTarih: 28th Temmuz 2008, 00:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

"Are You Dead Yet?

Akrep Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıBlack Katana kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Prophecy
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 28th Temmuz 2008, 00:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Alan dışı..

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
CHakMa_SaTan
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 28th Temmuz 2008, 10:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben de HAtebreeder diyorum Cute

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıCHakMa_SaTan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Libitina_Qü1
Genel Moderatör
Genel Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 28th Temmuz 2008, 19:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

'are you dead yet'..........!

kayıt ol veya giriş yap

(Sacrifice_olan nickim Libitina_Qü1 olarak degişmiştir.)

Boğa Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLibitina_Qü1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
aiiSeL
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 28th Temmuz 2008, 19:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

dinlemedigim icin bisi sïyliyemiycem Happy

Balık Cinsiyet:Bayan Keçi GizliaiiSeL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Time Bomb
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 1st Ağustos 2008, 17:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Hatebreeder

Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıTime Bomb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mournful
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 11th Ağustos 2008, 22:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

are you dead yet.. <3

Aslan Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışımournful kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
prometheus
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 12th Ağustos 2008, 02:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

blooddrunk Tongue

ilk üç albüm süper ayrım yapmak zor...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıprometheus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Syntinen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

finland.gif
MesajTarih: 13th Ağustos 2008, 21:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Yine de bende "Are You Dead Yet?" etkisi yapamadı hiç bir albüm rahatlıkla söyleyebilirim..
Yoksa tabii ki ilk üç albümde de muazzam şarkılar vardır!!
(bkz: Lake Bodom, Children of Bodom, Hate Me!)

kayıt ol veya giriş yap

syntinen_@matrock.net

Oğlak Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimiçiSyntinen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNMICQ
homıcıdal_lady
Uyarı : 1
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 13th Ağustos 2008, 21:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Follow The Reaper

are you dead yet albümünde yalnızca albüme adını veren parçayı seviyorum ..

Terazi Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıhomıcıdal_lady kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
prometheus
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 14th Ağustos 2008, 02:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

are you dead yet e kadar olan albümler çok sağlamdır. tam bır sanat eseridir.ama are you dead yet ve sonrası için bun u söylemem.bir dahada öyle albümler yapacaklarını sanmıyorum.ama bu demek değilki yapamazlar. hepsi birbirinden yetenklı ınsanlardır.ama yapmayacaklar. her güzel grubun sonu budur.

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıprometheus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Syntinen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

finland.gif
MesajTarih: 14th Ağustos 2008, 02:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Ne kadar da kendinden emin konuştun ama Quite !!
Seninki de bir farklı bir bakış açısıdır tabii, mesela ben de "Blooddrunk"ı ilk dinlediğimde kelimenin tam anlamıyla şaşırmıştım.. Tamamen kişilik karmaşasına uğramış bir sound'a sahipti ve C.O.B. için bir hayal kırıklığıydı son albüm.. Gerekçelerini ise detaylı bir şekilde anlatmama gerek yok çünkü "Children of Bodom" başlığında durumu özetlemiştim.. O açıdan tek albümlük bir tökezlemeyi "her güzel gurubun sonu budur" veya "bir daha sağlam albümler yapamayacaklar" şeklinde yorumlamak ne derece doğrudur, bilemiyorum..
Ve "Are You Dead Yet?" seni ne açıdan hayal kırıklığına uğrattı merak ettim doğrusu..

kayıt ol veya giriş yap

syntinen_@matrock.net

prometheus
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 14th Ağustos 2008, 03:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

son derece doğrudur piyasa oldular açıkçası daha doğrusu bence saçmaladılar ne güzel müzik yapıyorlardı eski melodikliği kalmadı onlar melodıye boğdular bızı.. bız onları bu yüzden sevdik...

Syntinen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

finland.gif
MesajTarih: 14th Ağustos 2008, 03:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

"Piyasa olmak" tanımından ne anladığını bilmiyorum ancak geniş kitlelerce tanılıp sevilmek, taktir edilip "taklit" edilmek piyasa olmaksa, evet piyasa oldular (:

Saçmaladılar demek biraz ağır bir tabir olur ancak kendi fikrini söylemişsin.. Her gurubun müzikal anlamda bir geçiş dönemi yaşadığı bilinen bir gerçektir ve senin Children of Bodom hakkında yaptığın bu yorumların benzerleri Opeth için de yapıldı ancak son albümleri "Watershed" yılın en iyi metal albümlerinden biri!!

Bodom'un "melodik" olma konusunda asla boğucu(!) olacağını düşünmüyorum çünkü Alexi harika bir gitarist olduğu için muazzam bir bestekardır ancak son albümü bu söylediklerimin dışında tutmak lazım, onda tamamen sana katılıyorum.. Fakat daha önceden de dediğim gibi tek albümlük bir tökezleme '97 yılından beri varlığını sürdüren bir gurubu tamamen karalamaya asla yetmez!!

kayıt ol veya giriş yap

syntinen_@matrock.net

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok " Tixinti " 14 Tixinti 1889 5th Şubat 2007, 19:54
Death Son gönderilen mesajlar
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Extreme Party "Zifiri Night" 26 Kasım Taksim Ekşi 1 Laneth 450 20th Kasım 2006, 22:02
Metal Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil