Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Shadow_BoY
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 14th Ocak 2007, 22:24  Mesaj konusu:  GARAGE (AnkarA)
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

kayıt ol veya giriş yap

Mekan Türü : Bar(Rock Bar)
Müzik Türü : Rock, Alternatif Rock, Pop-Rock, Reggae
Bira Fiyatı : 3 YTL- 5 YTL arası
Giriş Ücreti: Var (7.50 YTL (İlk yerli içki dahil)) (Cuma, Cumartesi)
Canlı Müzik : Var (21.00-04.00 arası)

Damsız Giriş : Yok
Kredi kartı : Geçerli
Kapasite : Oturarak: 300 Kişi Toplam: 800 Kişi
Adres: Karanfil Sok.No:22 Kızılay
Telefon : (312) 419 12 94

Ankara olup ta gitmeyenlerin görmesi gereken bi yer...

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıShadow_BoY kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 14th Ocak 2007, 23:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Burasi Rock bardan Çok Diskoya Benziyor .))

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Prophecy
Medusa
Medusa

turkey.gif
MesajTarih: 14th Ocak 2007, 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Rock demiş ki:
Burasi Rock bardan Çok Diskoya Benziyor .))

Katılıyorum Happy

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Shadow_BoY
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 14th Ocak 2007, 23:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

damsız giriş yok Grin hatırlatiim dedim burda alcak tavanlarr vs.vs. seyler arıyosanız aradıgınızı buldunuz diyemem aam güzeldir...

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıShadow_BoY kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 15th Ocak 2007, 00:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben böyle bi cafenin içine işerim sadece.. Diskodan farkı Yok 2 - 3 tane Punker De Girmiş Convers Havası Yapmış Koptum abi Resmen yaaa .))

Bu resimi Çekerken Kızları Özelliklemi Koydular oraya merak ediyorum Grin

Hele Şu Işıklar Yokmu =)) Abi adamlar Harika Bir Disco Yapmışlar helal olsun ne diyim .) Pisti bile var .. GrinGrin

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Prophecy
Medusa
Medusa

turkey.gif
MesajTarih: 15th Ocak 2007, 00:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ShadoW_BoY kızma ama hakikatı var yane acaip diskoya benziyo ışıklar fena lazer gösterisi eksik mekanda... Çok mükemmel bi yer olsa zaten korkma fotoğraf çekebilcek bi ışık bulamazsın yada delice dans eden bi ortam adamlar resmen kurtlarını dökmeleri için pist yapmış... Diğer mekan tamam hoş ama bence buranın playlistinde gökhan özen bile vardır Happy Ama ellerine sağlık genede emeğine saygımız sonsuz ama mekan yalnış tanıtılmış kardeşim bilgilen diye söliim....

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Shadow_BoY
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 15th Ocak 2007, 00:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

mekan yanlıs tanıtılmadı abii rock özentilerinin burunlarını soktukları 1 yerde burası kıs aylarında böyle değildir yaz gelince tikky tayfası canı sıkılır anlasada gelir anlamasada....

ben masumumm 1 zamanlar çiçek gibiydi oralar Sad ahh gençliim

Kapıda kızlarla anlasıp öyle girerdik berabermiş gibi

Prophecy
Medusa
Medusa

turkey.gif
MesajTarih: 15th Ocak 2007, 00:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Ya sen suçlusun demedim Happy Yok saol genede tanıtım için ama ne bileyim bende ankarada çok bulundum ama daha iyi mekanlar biliyorum konurda falan... Yane tikky denen topluluğun giripte batırmadığı yer yok zaten burayıda tikiler basmış suç sende deil Happy

BloodRayne
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 15th Ocak 2007, 11:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Garage ı sevmiyorum, saat 10u geçtikten sonra punklar, tikkyler doluyor içmesini bilmeyip teletubby gibi ortalıkta zıplayanlar, piyasa yapanlar, rock bar dediğin biraz oturaklı olmalı. Eski sevgilim yüzünden giderdim amma çekilmez bir yermiş tam ona göre clubber grunge gençti kendisi (ne demek demeyin bende bilmiyorum) Bir daha adımımı atmam. Müzik fena değil ama içindekiler berbat.

Yengeç Cinsiyet:Bayan Kedi GizliBloodRayne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Shadow_BoY
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 16th Ocak 2007, 00:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Ne demek istiosun sen bakiiimm arada PUNK a laf kaydııı Grin ortak noktamız o zaten gerisi hikaye yoksa deli mi ... bizi ne işimiz var Grin ayrıca içip içip zıplamak da güzell Grin yanında *** da varsa dokunyın yıkılana kadarr ohh Tongue

Uygunsuz kelime tespit edilip Prophecy tarafından editlenmiştir

BloodRayne
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ocak 2007, 11:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Yanlış anlama ben hafif punk gıcığıyım + bide yarısı özenti ve bi b..tn anlamayanlar geliyor garage a neyse yaa çok konuşmayım şimdi:)

Yengeç Cinsiyet:Bayan Kedi GizliBloodRayne kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 16th Ocak 2007, 17:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Alıntı:
damsız giriş yok hatırlatiim dedim burda alcak tavanlarr vs.vs. seyler arıyosanız aradıgınızı buldunuz diyemem aam güzeldir...

turan senle beni almazlar Desene Tongue

kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Raiden_Freedom
Gangrel
Gangrel

MesajTarih: 16th Ocak 2007, 18:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

damsız giriş yok sa ben hiç yokum ozman beyler:)

GizliRaiden_Freedom kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Önemli: << Rock >> 70 Metal 8658 23rd Kasım 2008, 10:41
AmonyumNitrat Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ruhunda hangi hayvan var? 43 melantroduction 3654 15th Haziran 2007, 20:20
ölümüne_metall Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Forum Anasayfa
Cookileri Sil