Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
LYCAN
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 12th Haziran 2007, 08:08  Mesaj konusu:  gençler ve hayat görüşleri..
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar benim irdelenmesi gerektiğini düşündüğüm olay gençler ve duyarsızlıkları. herşey ellerinin altnda olduğundan mıdır bilmiyorum ama hiç kendilerini geliştirmeye açık değiller. kendilerini tanımıyorlar,merak etmiyorlar, saygısızlıkları zaten had safhada.

aradaki istisnaları katmıyorum tabi.

sizce neden?gençliği düşünmekten yoksun bırakan şey nedir?Çoğu gencimizin neden bir yaşam felsefesi yok? ve neden günübirlik yaşıyorlar sizce?

Aslan Cinsiyet:Bay Sıçan GizliLYCAN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2007, 20:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bnce kesinlikLe teknoLojii yüzünden.. iLk okuldaki cocuqun biLe msn adresi var arkadasLık siteLerinde qeziyoLar.
Biraz da aiLeye bağLı eşşeği sLdım cayıra.. qibi cocuk yetiştirirLerse böyLe oLur.

Bide umut yok caLısııp okuyup noLcak qibi bi durum söz konusu.
İş qüç yok Grin okuyanLarın coquda kendi aLanLarında caLısmıyo.

Bunun qibi bişeyLer işte Grin

Koç Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLamia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
LYCAN
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 13th Haziran 2007, 21:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

artık bitiş nyani yok oluşa gidiş bizimkisi sanırım he...

Aslan Cinsiyet:Bay Sıçan GizliLYCAN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
eylül
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 14th Haziran 2007, 16:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bunun pek teknolojiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum,japonlarda yada çinlilerde de teknoloji var ama tamamen devlet politikası diyelim,düşünen beyin pek istenmiyor çünkü o zaman yanlışlar çabuk görülüyor ve isyanlar başlıyor.geçmişte de böyleydi şimdi de sadece elit diye nitelendirdiğimiz kesimin gelişimi desteklenityor,diğer kesim ise başka alanlara yönlendirilerek tepkisiz kalmaları sağlanıyor.bunun için de ilk basamak olarak eğitimden başlanıyor ve gençlerimizde o felsefeyle büyüyor..

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıeylül kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 14th Haziran 2007, 20:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

evet ondan Grin

Koç Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLamia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
LYCAN
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 14th Haziran 2007, 20:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

heh teknoloji insanı tembelliğe sürükler her sürüklenş alışkanlık yapar ve alışkanlıkta insanın üzerinde adet haline gir ve insan artık tembel biri olup çıkar ve ondan sonrakiler yeni nesiller sadec geriye kalanı veiri sanırım bizde oyle bi nesil olduk he bizden öncekiler geriye kalanlardan bu kadarcık aşılandık he ama gerçi herşey bizim elimizde sofra önümüzde yemekte yememekte bizim elimizde ister karanlıkların içinde kral olarak yaşarız farelere hükmederiz ,ister dostlarımızla gerçek dünyada dilenci gibi yaşarız...

eylül
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 15th Haziran 2007, 16:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bu konuda sanırım aynı fikirde değiliz buddha teknoloji insanı tembelliğe sürüklemiyor en azından teknoloji bunu gerektirmiyor,teknoloji daha çok çalışmayı gerektiriyor.teknoloji beden gücünü değil de beyin gücünü gerektiriyor.bakıyorsun teknolojisi ilerlemiş milletlere,adamlar çalışıyorlar,üretiyorlar.ama bizim gibi ikinci üçüncü dünya ülkelerine baktığında üretim yok çünkü amaç bu,düşünen beyin olsun istenmiyor ve onların teknolojisi altında ezilmemize yol açıyor yani onlara bağımlı olmamızı sağlıyor buda...

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıeylül kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
demigod
Ventrue
Ventrue

blank.gif
MesajTarih: 15th Haziran 2007, 17:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

teknoloji falan değil abicim bu aptallığın sebebi tamamiyle ..eğitimden kaynaklanıyo makina gibi bilinçsiz yaratık yetiştiren bir eğitim sisteminin için koyun gibi büyüyen evde şiddet gören (yada fazla musaama da olur)birey olmaktan yoksun sorumsuz büyütülürsen bir hayat felsefen olmaz çünkü hayatın sana ait değildir..

İlahi Komedya - Cehennem

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdemigod kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Lamia
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 15th Haziran 2007, 19:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

basitLeşti işte herşey gidip bi kitap okumak yerine atık chat yapıyoLar.. bunLarı demek istedim Grin :DSAD:SA

just_beautiful
Tzimisce
Tzimisce

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Haziran 2007, 16:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

teknoloji doğru kullanmayı bilenlere yarar..ama türk gençlerine hiç yaramadığı kesin...biraz da insan iradesine bağlı tabi.

Boğa Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıjust_beautiful kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LYCAN
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Haziran 2007, 23:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

herşeyin başı eğitim dir arkadaşlar ama ezber değil bakın ne diyorum ezber değil dimi'' EĞİTİM ŞART...''

gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 28th Temmuz 2008, 15:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

tabıkı herseyın bası egıtım..ama dogru aşılanmayan bı egıtım ne derece tutarlı olur mechul.hele kı gunumuzde artık insanlar insanlıktan cıkmıstır denebılır..avrupaya ayak uydurma derdınden o cok yuce devletımız genclerın ne durumda oldugundan haberdar bıle degıl.aptal bı zıhnıyette suruklenıp gıdıyoruz nereye kadar gıdıcksek artık.hayata bakıs acımın degsıcegnı hıc sanmıyorum

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 28th Temmuz 2008, 16:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bence en büyük etken sistemin bozukluğu

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıSiYaNürLü MuFFiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
charlotte
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 29th Temmuz 2008, 01:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

aslnda bu konu hakkında ne kadar tartışılırsa tartışılsın değişen birşey olmıycak.herşey elimizin altında deyim yerindeyse bi elimiz yağda diğeri balda istediğimiz herşey oluyor.ailemize karşı geliyoruz etrafta küfürlü konuşuyoruz yaş kaç olursa olsun herkezin elinde bir sigara.çevremizleki insanların herşeyi yaşımıza vermeleri asi olmamızı söylemelerinden olsa gerek yüz bularak daha abartıya kaçıyor bazı davranışlarımız.köylerde okuyan insanların bizlerden daha azimli olmaları bu yüzden maddi durumu olan ailelerin çocukları okumaktan sopumuş oluyor gezsin tozsun arkadaşlar bilgisayar derken okuldan iyice uzaklaşıyorlar.bu çözülmez bir denklem gibi.

ChaRLotte ..
Bir oyunLar döner zaLimce. Bri çocuk var seven haince benmiyim sadece körebe ? BekLmek kahRetti pişmanLık ve de ...

Yay Cinsiyet:Bayan Maymun Çevrimdışıcharlotte kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
zombi
Süper Moderatör
Süper Moderatör

blank.gif
MesajTarih: 29th Temmuz 2008, 01:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Her insanın farklı ilgi alanlarına yeteneği vardır.Önemli olan bu eğilimlerini keşfedip açığa çıkarmaktır.Böyle olduğunda ise her birey kendi alanında başarıya ulaşacaktır.Malesef ülkemizde bu yönde hiç bir çalışma görülmüyor.Bir iş kaygısıdır almış başını gidiyor.İlkokula giden bir çocuğa büyüyünce ne olmak istiyorsun? sorusu yöneltildiğinde %80 oranla doktor cevabını alırsınız.Peki ya neden? Çünkü parası iyidir.Buda daha ufacık yaşta çocuğun beynine nüksedilir.İlerleyen zamanlar da asıl yapmak istediği işin doktorluk olmadığını anlayan genç ise bir bocalama dönemi yaşar haliyle.
Ve eğitim sistemimizde cabası.Ezber ve teknik bilgiye dayalı bir sistem var eğitimimizde.Pratik ise sıfır.

zombi@matrock.net

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışızombi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Anket: hayat felsefeniz nedir??? 1 blackmiawqirl 258 8th Eylül 2007, 20:27
Black Katana Son gönderilen mesajlar
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz bazı insanLar hayAt ROck ? sizece siz hayat ne ? 1 alilollolcure 326 3rd Eylül 2007, 21:15
Myrwyn Uth Matar Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Forum Anasayfa
Cookileri Sil