Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
mervecell
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 8th Eylül 2007, 13:02  Mesaj konusu:  gökçe
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Davul performanslarıyla İstanbul’da geniş bir hayran kitlesine sahip olan GÖKÇE’ nin ilk albümü “BÖĞÜRTLENLİ REÇEL”, Pasaj Müzik etiketiyle Haziran ayında müzik marketlerdeki yerini aldı. Kendi müziğini “eğlenceli rock” olarak tanımlayan Gökçe; parçalarında darbuka, keman, trompet, saksafon gibi değişik enstrümanları rock müziğin genel kalıpları çerçevesinde kullanarak farklı bir müzikal tarz yarattı… Böğürtlenli Reçel albümünün kayıtları Duman gurubunun davulcusu Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde, “The Kulube” stüdyosunda 6 ayda tamamlandı. Mixlerini Alp Turaç’ın (ATM) yaptığı albümün masteringi Sarı Ev stüdyolarında Barış Büyük tarafından hazırlandı.

Albümdeki bütün şarkıların aranjorlüğünü de yapan Alen Konakoğlu Bögürtlenli Reçel’i “doğu ve batı müziğini bir uyum içerisinde bir araya getirdiğimiz bir albüm” diye tanımlıyor. Bögürtlenli Reçel albümündeki bir şarkının söz ve müziği Ferda Orçun Aca’ya, iki şarkının müzikleri Alen Konakoğlun’a, albümdeki diğer şarkıların söz ve müzikleri Gökce’ye ait.

Albümün ilk video şarkısı ARADIM SENİ ‘nin yönetmenliğini albüm fotoğraflarını da çeken Fatih Demir üstlendi.

Müzisyen bir babanın kızı olan Gökçe, müzik hayatına ilkokul yıllarında aldığı piyano dersleriyle başladı. Daha sonra vurmalı sazlara olan ilgisiyle davul kurslarına devam etti. Üniversite yıllarında Axilic ve Sleepy Gonzales adında vokal yaptığı iki ayrı grubu oldu.4 sene çeşitli bar, festival ve üniversite konserleri verdi. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sanat yönetimi mezunu olduktan sonra 2 yıl bir reklam şirketinde sanat yönetmeni olarak çalıştı. Hayatının geri kalanını şarkı söyleyerek ve davul çalarak geçirmeye karar veren Gökçe, işi bırakarak 3 bayandan oluşan bir grupta davul çalmaya başladı yaklaşık 2 sene İstanbul, Bursa, Biga, Marmaris ve Ankara’da çeşitli konserler verdiler.

20 yaşından beri yaptığı besteleri ve birikimlerini bir albümde toplamaya karar veren Gökçe prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü üstlenen Alen Konakoğlu ile stüdyo çalışmalarına başladı
.

Terazi Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışımervecell kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
vur_ve_kac
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 8th Eylül 2007, 13:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bu kadının şarkıları güzel değil ama kendisi güzel:D

Boğa Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıvur_ve_kac kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
çekomastik
Nosferatu
Nosferatu

angola.gif
MesajTarih: 8th Eylül 2007, 13:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bence eski yeni sentezi şarkılar yapsın daha çok tutar...rüstemin bakkal amcası..rukiye nasıl kocaya kaçtı..ve ayşecik...şimdiki şarkıları gibi saçma olur ama en azından kendi kendine taktığı EĞLENCELİ ROCK tarzını tam oturtmaya çalışabilir...ha bide üstteki arladaşım güzel demişsin de estetik lan o..klip falan denk gelirse dikkat et bak Grin

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıçekomastik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
welyhardrock
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 8th Eylül 2007, 15:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

yaw ben bunu hiç beğenmiyorum ropörtajlanı izledim kadın korn dinlemeye sert dinlemek diyo Happy bence bu kadar müzik alt yapısı bile olmayan biri ne yapabilirki ben evmiyorum

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıwelyhardrock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
DaevaHtfs
Brujah
Brujah

centralafricanrep.gif
MesajTarih: 8th Eylül 2007, 15:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

kadın metal müzik yapmaya çalışmıyor ki ? bir nu metal grubunun ona ağır gelmesi gayet normal değil mi ?

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıDaevaHtfs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
welyhardrock
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 8th Eylül 2007, 16:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

nu metal metal değildir zaten ben sevmiyorum

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıwelyhardrock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
cgdm
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 9th Eylül 2007, 16:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ne kadını bilirim ne şarkısını o kadarda ses getirmedi
tek şarkının getirdiği başarı geri geldiği yere götürür... Lol

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıcgdm kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kutsal ruh
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 9th Eylül 2007, 18:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

avrıle benzetiyorum hem tipi hemde tavrıyla ama müziğini bi kalıba koyamadımHappyaçıkcası sevmedim sevende fazla yok zaten

Kova Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıkutsal ruh kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
vur_ve_kac
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 14:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

çekomastik demiş ki:
bence eski yeni sentezi şarkılar yapsın daha çok tutar...rüstemin bakkal amcası..rukiye nasıl kocaya kaçtı..ve ayşecik...şimdiki şarkıları gibi saçma olur ama en azından kendi kendine taktığı EĞLENCELİ ROCK tarzını tam oturtmaya çalışabilir...ha bide üstteki arladaşım güzel demişsin de estetik lan o..klip falan denk gelirse dikkat et bak Grin

estetikten başka ne olabilir ki zaten Grin

Boğa Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıvur_ve_kac kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
DaevaHtfs
Brujah
Brujah

centralafricanrep.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

tv makinasına katılmıştır orada dinlemiştim bir kere sanırım. cok beğendiğimi söyleyemem. 28 yaşındaymış yaw

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıDaevaHtfs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
mervecell
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben tarzını begendım cıkıs parcası da kendının de soyledıgı gıbı guzel bir eglenceli rock ama dıger sarkıları ıcın aynı seyı soyleyemem

aradım seni bu şehirde
hadi kork düştüm peşine
bulursam seni bi yerde
nanana nana nanan na Grin Grin

Terazi Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışımervecell kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DaevaHtfs
Brujah
Brujah

centralafricanrep.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Abazan gençlik yaw Grin

mervecell
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

DaevaHtfs demiş ki:
Abazan gençlik yaw Grin

bana mı dedın Angry

DaevaHtfs
Brujah
Brujah

centralafricanrep.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

yok yaw gökçe'ye dedim Grin

mervecell
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

DaevaHtfs demiş ki:
yok yaw gökçe'ye dedim Grin

ok tamam oyle olsun Happy

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Slm Matrock'çılar! Sanırım sitenin ilk indie kızı geldi:D 32 - IndiePixie - 2582 13th Ekim 2008, 16:05
Black Katana Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ayriliktan sonraki ilk 60 sn :D 40 !SoLd3 3508 19th Eylül 2008, 22:31
slipknot666 Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Forum Anasayfa
Cookileri Sil