| Yazar |
Mesaj |
spooky_kid
Gangrel

|
|
Hayko Cepkin, (doğum 1978, İstanbul) Ermeni asıllı türk vatandaşı piyanist, müzisyen.
Liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı.
Sırasıyla öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.
Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre,
bas gitarda Poyraz Kılıç ve
davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır.
|
|
|
|
|
|
| |
      |
 |
Myrwyn Uth Matar
Lasombra

|
|
| aynı zamanda araf filminin soundtrack albümü olan korku albümüyle beğeni toplayacaktır tahminimce.
|
|
|
|
 |
       |
 |
Metal
Medusa

|
|
Çıkardığı albüm kötüydü bence ama müthiş bir rock müzik bilgisine sahiptir ayrıca sesi de süperdir her ne kadar albümde pek göstermesede...
Zaten 2. albümde o sesini gösterecekmiş merakla bekliyoruz..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
spooky_kid
Gangrel

|
|
| evet bence ilk çıkardığı albüm biraz kötü yanii albümü insanın o albümü sevmesi için bir neden yok antalyaya konsere geldiğinde ben ilk kez canlı dinledim vee hayran kaldım albümleri canlı söylediği gibi yapsa cnım feda valla ayrıca sende demişsin konserın ortasındada 2. albümün sert olcağını söyledi bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
| |
      |
 |
Metal
Medusa

|
|
| Şahsen merak içerisindeyim (:
|
|
|
|
_________________ Bize değil kendine yaptın. Dostum dedin Düşmanımız oldun. Bize değil kendine yaptın. Bizi değil kendini yaktın..
"turan tuna"
|
|
 |
     |
 |
sensorium
Brujah

|
|
| sewmedim sewemiyorum nedense kendiside müziğide acaip derecede itici gelio :roll:
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
miSsChE
Elder

|
|
[ sOn kEz qöLqenden qöLqem kOptu Hem de Cook DerindEnnnn... ]
HaykO Cepkin'i sEwiOrm sEsini sEwiOrm wee söLediği parcaLarı sEwiOrm (= başarıLı ..
|
|
|
|
_________________ [ öLü cocukLarın elleRnde kan rEnqi Hayatım,bEn biR bOyama kitaBıyım.. ]
|
|
 |
      |
 |
spooky_kid
Gangrel

|
|
| seneye dahada başaralı olcak
|
|
|
|
|
|
| |
      |
 |
LiLuven
Nosferatu

|
|
iLk başlarda bende sevememiştim ama soundtrack lerden sonra gözüm tuttu keratayı
|
|
|
|
_________________ *Oysa aŞk , KaranLıkta öLümcüL Bir HüLyadır*
|
|
| |
    |
 |
PiskopaT_PrenseS
Gangrel

|
|
kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beniii korkur oldumm ben herşeydennnnnnnn unutmam seniii çok acı verdinnn giderkennnn hala çok yeniiii yarasıı saklıııı derindennnnnnnnnnnnnnnnnn
yok muu bununn ilacıııııııııııııı
yarası saklı kesinlikle süper bi parça böle bi kaç parça için de olsa hayko cepkini seviyorum ama son albümde parçalar hep aynı soundda o yönü hosuma gitmedi
|
|
|
|
_________________ Kendinİ SevemeyeN BaşkasınI NasıL SevebiliR..
|
|
| |
    |
 |
rock'n roll
Nosferatu

|
|
| yaa abi ben haykoya bitiorum helede o manyak hareketleri varya birde fırtınam şarkısı türkiyenin en iyiiii rock çısı bence
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
spooky_kid
Gangrel

|
|
| LiLuven demiş ki: | iLk başlarda bende sevememiştim ama soundtrack lerden sonra gözüm tuttu keratayı | aynen bende sevmedım ama canlı dinledikten sonra baya bi sevdim süper olcak bence
|
|
|
|
|
|
| |
      |
 |
Marduk
Nosferatu

|
|
| Manyak adamdır canlı izlemek güzel olurdu
|
|
|
|
    |
 |
kuzularin_sessizligi
Malkavian

|
|
| ilk kral tv de klibini gördüm bu ucube de ne dedim sonra birgün bi arkadaşım fırtınam şarkısını yolladı dinledim ve felaket etkilendim sonradan anladım ki o ucube hayko çepkinmiş araf filmini izledikten sonra çok çok daha sevdim bu adam gerçekten iyi
|
|
|
|
_________________ Amacım Hiçbirşey......Kaybolmuş,
Yıllanmış Bir Sevginin Suçlusu,
Müebbet Hayat Mahkumu Bir Avarenin
İntihar Mektubu Bu......
|
|
 |
     |
 |
caduuu

Nosferatu

|
|
| DinLeyipte ısınamadığım isimLerden...
|
|
|
|
_________________ MatRock.Net Sitesindeki Konuları Ve Başlıkları İzinsiz Ve Alntı Göstermeksizin Yayınladığım İçin Sayın Adminim Beni Banladı..
Bu İmza MatRock.Net Yönetimi Tarafından Yazılmıştır..
|
|
 |
    |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil