| Yazar |
Mesaj |
homıcıdal_lady

Toreador

|
|
rob babamız....bi konser sırasında sesi artık öyle bi inceliyor ki,öyle bir oktava geliyor ki grup elemanları bile artık çalmayı bırakıp bunu izliyolar..
anekdot harrıs gençliğinde profesyonel bir futbolcuymuş...murrey ise çok iyi bi okçu....bruce gelince ne yokki onda...uçak pilotluğundan romanlara,tiyatro eserlerinden radyo şovlarına bir ton iş....ama en ilginci bruce un çok iyi bir ekskrim ustası olması.....
simmons(kiss) rekorlar kitabınada girmiş,fotograflarıyla ispatlı tam 4600 kadınla beraber olmuş...
dio nun logosunu arkaya doğru değil aşağı doğru ters cevirip bakın,devil yazar
deff leppard ın davulcusunun tek kolu yok
malmsteen günde 16 saat gitar calarak bu günlere gelmiş....
bon scott kusmuğunda boğularak ölüyor(ac/dc)
lombardo....önce bi kağıdı alıp duvarda bagetlerle sabit tutuyor ve diyor ki ''bunu her baterist yapar''
sonra aynı kağıdı alıyor ve tek bagetle duvarda sabit tutuyor..ve diyor ki ''bunu iyi bateristler yapar''
sonra bozuk para alıyor ve duvarda çift bagetle saydırıyor,ve diyor ki''bunu en iyiler yapar''
en sonunda bozuk parayı duvarda tek bagetle saydırıyor ve diyor ki ''bunu da ben yaparım''
kırk hammet resmi ıron maıden fanıdır....ve zamanında metallicanın konserlere maıden tişörtleriyle çıktığını cümle alem bilir....
maıden...maıden saund hause tapes kayıtlarından kimsenin bilmediği bi anlam için sadece 6000 tane bastırmıştır...bu 30 dakikada bitmiştir ve grup onca borç batağında olmasına rağmen batma uğruna bile bundan çoğaltıp satmamıştır....
fear of the dark albümü ilk gün 1 milyon sattı....seventh son albümü 6 ayda 30 milyon sattı....
judas priset in bir albüm dışında bütün albümleri platin ödüllüdür....o diğer albümde zaten altın plak kazanmıştır.....
en vukuatlı babamız ozzyden hatırladığım bi olay daha;konserde buna lağım faresi atıyolar,eleman tutup bununda kafasını ısırarak koparıyo,basın toplantısında ise ben onu oyuncak fare sanmıştım diyor...
ünlü aktör arnold un baya bi klipte oynadığını herkes bilir, ac/dc ve guns'n roses......
Bir konserde manowar'ın ses duvarını aştığı ve 1-2 saniye boyunca kimsenin hiçbişey duymadığı söylenir.
Ozzy, 70lerde basın toplantısı sırasında herkesin gözü önünde bi yarasayı ısırması,ve klasik olarak bilinen konserlere civciv dolu bir yoldan çivili ayakkabılarla geçerek çıkmasıdır..
A headbangers journey diye bir belgeselde yapılan bir röportajda adam özetle şunları söylemişti:
"Metal bir dert ortağıdır, bir güç kaynağıdır. Metal dinleyen ve bunu hisseden bir insan kolay kolay intahar etmez. Çünkü yanında onunla aynı hisleri paylaşan binlerce insan vardır. Metal insanı deşarj eder ve sinirini alır.
Belgeselin son cümlesi ise;
Wacken open air festival'de, arkada bodom çalıyor." keşke diğer insanlarda bizi anlayabilse ve bu yaşadığımız tarifsiz duygunun tadını alabilse. ama yanımdaki 100000 kişiye bakıyorum da... siz olmadan da idare edebiliriz"
- alıntı -
|
|
|
|
_________________ Dreams make the future.. but the past never lies !
|
|
 |
    |
 |
zombi
Süper Moderatör

|
|
| Bir kaçını bilmiyordum.Güzel bir paylaşım olmuş.Benim ölümümde sanırım Bon Scott'unkine benzeyecek gibi gözüküyor =)
|
|
|
|
_________________ ...mitsel düşüncelerden bunalmış anti sofist bir adam...
zombi@matrock.net
|
|
|
      |
 |
kemik torbası
Toreador

|
|
''malmsteen günde 16 saat gitar calarak bu günlere gelmiş.... ''
dünyanın en iyi gitar virtüözü olmak kolay değil yani..
hatun paylaşım güzel olmuş. eyw. XD
|
|
|
|
_________________ god is dead
♪♪кємιк тσявαѕı&ƒєησмєη-ηυмєη ♪♪
En son kemik torbası tarafından 16th Ağustos 2008, 18:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
gamzeee
Tremere

|
|
| vaavh cok ılgınc seyler var (kıss) özellıkle 4600 kadın ya yuhhh tesekkurler paylasım ıcın
|
|
|
|
_________________ Eger ben kendımı ıyı ve olgun gorseydım bunu bagıra bagıra soylerdım kendını oldugundan farklı gostermek alcak gonulluluk degıl budalalıktır..!
|
|
 |
      |
 |
zombi
Süper Moderatör

|
|
| gamzeee demiş ki: | | vaavh cok ılgınc seyler var (kıss) özellıkle 4600 kadın ya yuhhh tesekkurler paylasım ıcın |
İnsanın inanası gelmiyor dimi?Hemen hemen her gün ilişkiye girmesi gerekiyor ve ayrı kadınlarla.Çekmiş olduğu fotoğrafların shop olup olmadığı konusunda tereddütlüyüm doğrusu =)
|
|
|
|
zombi@matrock.net
|
|
|
      |
 |
gamzeee
Tremere

|
|
bence olabılır oha ya gercekten cok tuhaf shop vardır cunku ınanamıyorum hala=)
|
|
|
|
_________________ Eger ben kendımı ıyı ve olgun gorseydım bunu bagıra bagıra soylerdım kendını oldugundan farklı gostermek alcak gonulluluk degıl budalalıktır..!
|
|
 |
      |
 |
homıcıdal_lady

Toreador

|
|
ben beklerim valla yapmıştır xDxD
edit: rica ederim arkadaşlar beğenmenize sevndm =D
|
|
|
|
_________________ Dreams make the future.. but the past never lies !
|
|
 |
    |
 |
zombi
Süper Moderatör

|
|
| Bir diğer çapkınımız Guns'n Roses vokali Axl Rose'u da unutmamak gerek.Kız gibi oğlan doğrusu.Bende bir kadın olsam onunla yatmak isterdim açıkçası..
|
|
|
|
zombi@matrock.net
|
|
|
      |
 |
death_impulse
Nosferatu

|
|
yalnız varya şu son söz süper yaa yanımdaki 100000 kişiye bakıyorum da... siz olmadan da idare edebiliriz :W
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil