Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
homıcıdal_lady
Uyarı : 1
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 13:03  Mesaj konusu:  Heavy Metal efsaneleri'nin bilinmeyenleri..
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

rob babamız....bi konser sırasında sesi artık öyle bi inceliyor ki,öyle bir oktava geliyor ki grup elemanları bile artık çalmayı bırakıp bunu izliyolar..

anekdot harrıs gençliğinde profesyonel bir futbolcuymuş...murrey ise çok iyi bi okçu....bruce gelince ne yokki onda...uçak pilotluğundan romanlara,tiyatro eserlerinden radyo şovlarına bir ton iş....ama en ilginci bruce un çok iyi bir ekskrim ustası olması.....

simmons(kiss) rekorlar kitabınada girmiş,fotograflarıyla ispatlı tam 4600 kadınla beraber olmuş...

dio nun logosunu arkaya doğru değil aşağı doğru ters cevirip bakın,devil yazar

deff leppard ın davulcusunun tek kolu yok

malmsteen günde 16 saat gitar calarak bu günlere gelmiş....

bon scott kusmuğunda boğularak ölüyor(ac/dc)

lombardo....önce bi kağıdı alıp duvarda bagetlerle sabit tutuyor ve diyor ki ''bunu her baterist yapar''
sonra aynı kağıdı alıyor ve tek bagetle duvarda sabit tutuyor..ve diyor ki ''bunu iyi bateristler yapar''
sonra bozuk para alıyor ve duvarda çift bagetle saydırıyor,ve diyor ki''bunu en iyiler yapar''
en sonunda bozuk parayı duvarda tek bagetle saydırıyor ve diyor ki ''bunu da ben yaparım''

kırk hammet resmi ıron maıden fanıdır....ve zamanında metallicanın konserlere maıden tişörtleriyle çıktığını cümle alem bilir....

maıden...maıden saund hause tapes kayıtlarından kimsenin bilmediği bi anlam için sadece 6000 tane bastırmıştır...bu 30 dakikada bitmiştir ve grup onca borç batağında olmasına rağmen batma uğruna bile bundan çoğaltıp satmamıştır....
fear of the dark albümü ilk gün 1 milyon sattı....seventh son albümü 6 ayda 30 milyon sattı....

judas priset in bir albüm dışında bütün albümleri platin ödüllüdür....o diğer albümde zaten altın plak kazanmıştır.....

en vukuatlı babamız ozzyden hatırladığım bi olay daha;konserde buna lağım faresi atıyolar,eleman tutup bununda kafasını ısırarak koparıyo,basın toplantısında ise ben onu oyuncak fare sanmıştım diyor...

ünlü aktör arnold un baya bi klipte oynadığını herkes bilir, ac/dc ve guns'n roses......

Bir konserde manowar'ın ses duvarını aştığı ve 1-2 saniye boyunca kimsenin hiçbişey duymadığı söylenir.

Ozzy, 70lerde basın toplantısı sırasında herkesin gözü önünde bi yarasayı ısırması,ve klasik olarak bilinen konserlere civciv dolu bir yoldan çivili ayakkabılarla geçerek çıkmasıdır..

A headbangers journey diye bir belgeselde yapılan bir röportajda adam özetle şunları söylemişti:
"Metal bir dert ortağıdır, bir güç kaynağıdır. Metal dinleyen ve bunu hisseden bir insan kolay kolay intahar etmez. Çünkü yanında onunla aynı hisleri paylaşan binlerce insan vardır. Metal insanı deşarj eder ve sinirini alır.
Belgeselin son cümlesi ise;
Wacken open air festival'de, arkada bodom çalıyor." keşke diğer insanlarda bizi anlayabilse ve bu yaşadığımız tarifsiz duygunun tadını alabilse. ama yanımdaki 100000 kişiye bakıyorum da... siz olmadan da idare edebiliriz"

- alıntı -

Terazi Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıhomıcıdal_lady kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
zombi
Süper Moderatör
Süper Moderatör

blank.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 15:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bir kaçını bilmiyordum.Güzel bir paylaşım olmuş.Benim ölümümde sanırım Bon Scott'unkine benzeyecek gibi gözüküyor =)

zombi@matrock.net

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışızombi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
kemik torbası
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 15:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

''malmsteen günde 16 saat gitar calarak bu günlere gelmiş.... ''

dünyanın en iyi gitar virtüözü olmak kolay değil yani.. Pinch
hatun paylaşım güzel olmuş. eyw. XD

♪♪кємιк тσявαѕı&ƒєησмєη-ηυмєη ♪♪

En son kemik torbası tarafından 16th Ağustos 2008, 18:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Boğa Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıkemik torbası kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 15:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

vaavh cok ılgınc seyler var (kıss) özellıkle 4600 kadın ya yuhhh tesekkurler paylasım ıcın

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
zombi
Süper Moderatör
Süper Moderatör

blank.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 16:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

gamzeee demiş ki:
vaavh cok ılgınc seyler var (kıss) özellıkle 4600 kadın ya yuhhh tesekkurler paylasım ıcın

İnsanın inanası gelmiyor dimi?Hemen hemen her gün ilişkiye girmesi gerekiyor ve ayrı kadınlarla.Çekmiş olduğu fotoğrafların shop olup olmadığı konusunda tereddütlüyüm doğrusu =)

zombi@matrock.net

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışızombi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 16:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bence olabılır oha ya gercekten cok tuhaf Blink shop vardır cunku ınanamıyorum hala=)

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
homıcıdal_lady
Uyarı : 1
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 16:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben beklerim valla Grin yapmıştır xDxD

edit: rica ederim arkadaşlar beğenmenize sevndm =D

Terazi Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıhomıcıdal_lady kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
zombi
Süper Moderatör
Süper Moderatör

blank.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 16:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bir diğer çapkınımız Guns'n Roses vokali Axl Rose'u da unutmamak gerek.Kız gibi oğlan doğrusu.Bende bir kadın olsam onunla yatmak isterdim açıkçası..

zombi@matrock.net

death_impulse
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Eylül 2008, 15:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

yalnız varya şu son söz süper yaa Grin yanımdaki 100000 kişiye bakıyorum da... siz olmadan da idare edebiliriz Grin :W

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıdeath_impulse kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Önemli: Son Harfden Grup Türetmece 1089 Metal 28608 2nd Ağustos 2008, 21:17
Rock Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sizce tarz, imaj bakımından en karizmatik grup kişi kimdir? 67 Melancholy 7089 13th Kasım 2008, 13:39
AmonyumNitrat Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Forum Anasayfa
Cookileri Sil