| Yazar |
Mesaj |
wampirella
Brujah

|
|
Wampirella(elif)=Roportajın bir sohbet edasında geçmesini istiyorum böylece okuyucularda sıkılmamış olurlar. İlk olarak “illet” ismi nereden geliyor bize kısaca bahseder misiniz?
İLLET=tabiî ki. Bir gün grubumuzla oturuyoruz isim ne olsun diye düşünüyoruz bir türlü kara veremedik tabi basçımız biraz kızgın bir şekilde “illet oldum” dedi o an aklımıza illet ismi yattı.
Wampirella(elif)=gerçekten güzel olmuş. İsim bulmak her zaman zor olmuştur. Peki, grubunuz kimlerden oluşuyor bize kısaca açıklar mısınız ve grup dışında neler yapıyorsunuz?
[color=orange]İLLET=
Baterist: Cem Önduygu =İTÜ endüstriyel tasarım öğrencisi grubun görsel (klip, site, logo) işleriyle ilgileniyor. Sabah 5te yatıp öğleden sonra 3te kalkar bu yüzdende röportaja geç kalmıştır. Sanat tarihi, genetik ve psikoloji ile ilgilenir.
gitarist,geri vokal: Kudret Diplen= Sakarya çevre mühendisliği mezunu ve grubumuzun bestecisi. Bisiklete biner, köpeklerden kaçar, yemek yer, uyur, film seyreder, iş arar, askerlik bekler
vokal: Özgür Monkul= İTÜ kimya mühendisi öğrencisi grubun halka ilişkiler sorumlusu. Basketbol oynar, AKUT üyesi, dağcılık kaya tırmanışı ile ilgilenir, bir kozmetik labaratuvarında çalışıyor. 5000 forum okuyup grubun reklamına çalışır.(ama Matrock.net özeldir )
bas : Emre Arpacı = İTÜ harita mühendisliği öğrencisi.
Grubun kayıt işlerinden sorumlu. Kayıt teknolojileri, sinema ile ilgilenir. Endüstriyel müzik meraklısıdır. Aslında gitaristir ama İLLET için bas çalmaktadır.
Wampirella(elif)= çok güzel bütün grup üyelerin birer uğraşısı var özellikle teknolojiye. Bu güzel grup ne kadar süredir piyasada?
İLLET=
grup 2004 yazından sonra özgür monkul (vokal) ve kudret diplen (gitar & geri vokaller) tarafından kuruldu.
2005 yazından sonra deniz ve onur ile yollar ayrıldı ve yorucu arayışlar sonrasında davul taburesine deniz cem önduygu oturtuldu. grubun ilk demosunu kaydedecek olan emre arpacı, "yeni biri bulununcaya kadar" (yaklaşık iki yıl önce) bas gitaristlik görevini de üstlendi.
Wampirella(elif)=gurup üyeleri 2 yıl kadar kısa zaman da birkaç kere değişmiş olmasının müziğinize katkısı olduğunu düşünüyor musunuz farklı kişiler farklı karakterler gruba adapte olması v.s
İLLET=önceki kadromuzla sadece cover çalışıyorduk
asıl beste çalışmalarına yeni kadro ile başladık müziğimizi de tabi ki etkilemiştir, sonuçta insanlarla birlikte bakış açıları da değişiyor, ama eski kadro ile yeni kadroyu kıyaslayabilecek bir beste yok
Wampirella(elif)= Yeni demonuz sevenlerinizle buluştu “küçük kız” bu demodan aldığınız tepkiler nasıl?
İLLET= Küçük kız kesinlikle amatör olmasına rahmen aldığımız tepkiler çok hoş. İyi bir şeyler yaptığımızı bilmek sevindiriyor bizi.
Wampirella(elif)=Demonun adını taşıyan parçanızı dinlerken zevk aldığımı söylemeden geçemem. Peki klipte anlatmak istediğiniz nedir yani klibin konusu?
İLLET= gazete küpüründen esinlenme bir klip. Lübnan daki savaşta küçük bir bebeğin ağzında emziğiyle enkazdan çıkarılışını anlatıyordu. Bizde klibimizde bir bez bebeğin sahibini arayışını anlattık.
Wampirella(elif)= gerçekten etkilendim, güzel düşünelerle çekilmiş bir klip.peki demolardaki diğer parçalardan bahseder misin? Sözler ve besteler kime ait?
İLLET= gitar riflerinden başladığımız için şarkı bestelemeye şarkıların temeli kudretten çıkar,sonra bize uğrar, ben sözleri ve vokal melodilerini yazarım cem davulları yazar tamamen grup işi yani.
Wampirella(elif)=Hazır yeni bir demo yapmışken sormadan geçmeyelim albüm ne zaman =) ?
İLLET= belli bir zamanımız yok ama albüm istek dışı ve çaba gerektiren bir oluşum. Kesinlikle maddi kaynaklı bir olgu. Daha albüm için zamanımız var.
Wampirella(elif)=zifiri night” ta oldukça ilgi görmüştünüz, bu bir site organizasyonuydu peki başka sitelerin davetlerinede gidiyor musunuz? Bu sıralarda dinleyicilerinizi bekleyen konseriniz var mı?
İLLET= çağrıldığımız dostlarımızın organizasyonlarına tabiî ki de gideriz. Dinleyicilerimizi bekleyen konser 16 Eylülde geliyor. Ekşilimonda bir konserimiz var sevenlerimize duyrulur.
Wampirella(elif)=peki sitemiz hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyiz?
İLLET= siteniz gayet hoş özelliklede amatör gruplara destek vermeniz çok hoşumuza gitti başarılarınızın devamı dileğiyle.
Wampirella(elif)= bize zaman ayırdığınız ve buluşmamıza kadar eşlik ettiniz için çok teşekkür ederiz. Bizim atladığımız sizinde anlatmak istediğiniz bir konu varsa bizle paylaşırsanız seviniriz?
İLLET= bizde teşekkür ederiz gayet eğlenceli geçti.
yeni demo ve klip=
|
|
|
|
En son wampirella tarafından 4th Eylül 2007, 13:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi.
|
|
 |
     |
 |
demigod
Ventrue

|
|
bu röportaj matrock.net toplantısında yapıldı geldiler bizimler biralarını içtiler sohbetimizi ettik ..sonra bi kaç soru sordu bizimkiler..ve..sonra kalkıldı böyle samimiyet olamaz....demigoddan özgür abimize sevgiler !!!
|
|
|
|
_________________ Benden önce herşey sonsuzdu
Sonsuza dek süreceğim bende
İçeri girenler dışarıda bırakın her umudu
İlahi Komedya - Cehennem
|
|
 |
      |
 |
Metal
Brujah

|
|
Evet çok güzel bir ortam vardı buluşmada.
Grup elemanları da gerçekten çok cana yakın kişilerdi.
YERLİ GRUPLARA HEP DESTEK, TAM DESTEK !
|
|
|
|
_________________ Bize değil kendine yaptın. Dostum dedin Düşmanımız oldun. Bize değil kendine yaptın. Bizi değil kendini yaktın..
"turan tuna"
|
|
 |
     |
 |
küçümenpunk
Gangrel

|
|
| gercekten cok cana yakın hebsi o gün güldük konuştuk hebsi birbirinden iyi ve geleckte ii iş yapar buna inanıyorum umarım iyi yerlere gelirsiniz arkadaş lar
|
|
|
|
       |
 |
wampirella
Brujah

|
|
evet gerçekten çok cana yakın bir grup bizi kırmadıkları için bizzat teşekkürederim iyi biryerlere gelicekleri kesin böle devam ederlerse tabi sizi sevdik İLLET basarılarınızın devamı dileğiyle...
|
|
|
|
     |
 |
BooRock
Nosferatu

|
|
evet cok gusel bir ortamdı ve bu toplantıya onem gosteren tum arkadaslara tesekkurler ve ayrıyetten illete de cok tesekkurler matrock.net sitemizin toplantısına gosterdigi ilgi ve onemden dolayı cok gusel bir gun ve bu roportaj yapılırken yapılan aramızdaki dialoglar cok guzelti For Ever Rock Matrock.Net Yerli Gruplara Hep Destek Tam Destek
İLLeTe Tesekkurler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sensorium
Brujah

|
|
güzel bir röportaj olmuş keyifle okudum
|
|
|
|
_________________ neresindeyim ben aslımın hayatın..kadınlığın..
korkuyorum kendimden..
sebepsizim..tepkisizim
çelişkim kendi içimde...
|
|
 |
      |
 |
easyrider
Nosferatu

|
|
| güzel akıcı bir ropartaj olmuş eline sağlık bro.ayrıca illet ede teşekkür ediyorum zaman ayırdğı için..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
soguk_su
Nosferatu

|
|
| esas biz tessekur ederiz arkadaslar...cok eglenceli bir ortamda hos sohbetler ettık... İLLET
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
matrock
Gangrel

|
|
| illet grubuna basarılar cok güzel bi ropartaj olmus
|
|
|
|
_________________ MSN:matrock@matrock.net
|
|
 |
     |
 |
Akhyls
Brujah

|
|
| Büyük bir beğeniyle okudum..Teşekkürler..
|
|
|
|
_________________ No ONe EveR diED foR mY siNs iN heLL !!!
RuNNiNg awaY Fr0m Pa!n WheN I HavE V!cT!m!zeD !!!
Yapma be Azrail, Mario'nun bile 3 canı var . . (:
|
|
|
    |
 |
soguk_su
Nosferatu

|
|
arkadaşlar 16 eylude ekşilimonda cıkıoruz cok sevdigimz tum matrock ailesini konserimizde gormek ve cılgınlar gbi headbang yapmak istıoruz:)
İLLET
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
CrazyCa[t]
Nosferatu

|
|
ben headbang yerine pogo alsam nasıl olur acaba  tabikide geliriz yaa bi aksilik cıkmazsa ozgur beni kırmadı saolsun cagırdım geldi
illet inş daha iyi yerlere gelirsiniz biside unutmayın ama 
|
|
|
|
|
|
 |
 ![CrazyCa[t] kişisel galerisi CrazyCa[t] kişisel galerisi](templates/matrock/images/lang_turkish/icon_gallery.gif)   |
 |
ozoz
Nosferatu

|
|
arkadaşlar tekrar tekrar teşekkür, keşke emre de yetişebilseydi bize, daha da eğlenirdik. siz bu kadar canayakınken bizim karizmatik rockstar soğuk insan olma şansımız zaten yok. 16sında bekliyoruz dememe gerek yok sanırım dimi? iple çekiyoruz valla kapıdaki arkadaş da değişti, artık pogo mu yaparsınız üst kattan stage dive mı yaparsınız
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
wampirella
Brujah

|
|
| =)) süpersin özgür orda olmaya çalışıcazz bakalım sonumuz ne olucak =)
|
|
|
|
     |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Reklam Alanı |
 - |
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Rock Resimleri
Metal Resimleri
Gitar Resimleri
Rock Avatarları
Gothic Resimleri
Rock Nedir?
Yabancı Rock
Türk Rock
Yabancı Rock Grupları
Türk Rock Grupları
Metal Müzik Grupları
Türk Metal Grupları
Rock Müzik Tarihi
Rock Müzik indir
Metal Müzik Türleri
Rock Müzik Türleri
Emo
Emo Rock
Emo Nedir?
Türk - Yabancı Rock Biyografiler
Punk - Ska Biyografiler
Heavy - Power - Thrash Biyografiler
Gothic - Doom Biyografiler
Black - Death Biyografiler
Amatör Grup Biyografiler
Diğer Biyografiler
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil