| Yazar |
Mesaj |
Prophecy
Medusa

|
|
wampirella(elif)= Öncelikle grubun elemanlarını biraz tanıyalım, grubunuz kimlerden oluşuyor? Kim hangi enstrümanı çalıyor?
IMPULSE(özer)= Merhabalar.IMPULSE grubu;
Gitar vokalde Özer Lokmacı
Lead gitarda Tufan Özaşır
Bass gitarda Erman Erkılınç ve
Davulda Atakan Gündoğdu’dan oluşmakta.
Wampirella(elif)= Kuruluşundan bu yana grubunuzda kimler çalmaya devam ediyor? Şu anki kadro yeterli mi size göre?
IMPULSE(özer)= Grupta birkaç defa basçı değişikliği oldu. Fakat bize göre en ideal kadro şu andaki kadro ve biz dörtlüyü bulduğumuza inanıyoruz ve bu şekilde devam etmek istiyoruz.
Wampirella(elif)= Beste veya söz yazarken nelerden etkileniyorsunuz? Sözleri kim yazıyor? Anlatılan bir hikâye var mı?
IMPULSE(özer)= Sözleri genelde ben(Özer) yazıyorum. Sözler genellikle yaşamla ilgili yani insanın kendi seçimini yapacağı ve bunun sonucunu göreceği ile ilgili şeyler. Her şarkıda ayrı bir hikâye var ama temeldeki konu aynı. Yaşam ve sonuçlar… Hayat bana göre sonuçlardan oluşur ve ben kesinlikle bunu vurgulamaya çalışıyorum şarkılarda.
Wampirella(elif)= Türkiye piyasasında ne kadardır varsınız? Grubun isminin bulunması nasıl oldu?
IMPULSE(özer)= Aslında grup 2004 yılında Tufan ve ben tarafından kuruldu ama konserlere çıkmaya belli bir seviyeye geldiğimize inandığımız zaman başladık ki bu 2005 yılı oldu. Grup ismi ise biyolojideki Impulse kavramından geliyor. Sinirsel olarak mesaj iletimi anlamına gelir Impulse ve bizim de bir mesajımız var ve bunu müziğimizle iletmeye çalışıyoruz.
Wampirella(elif)= Grubun geleceğe yönelik planları, projeleri, hayallerinde neler var?
IMPULSE(özer)= Şu an çok güzel teklifleri değerlendiriyoruz ve festivallerde sahne almaya başladık bunun artarak devam etmesini umut ediyoruz. Onun dışında albüm için beste çalışması yapmakta ve sürekli kendimizi her yönde geliştirmeye çalışmaktayız. Amacımız metal müzikle bile olsa –ki Türkiye’de çok zor olsa da- paramızı bu işten kazanmak mesleğimizin bu olması yönünde.
Wampirella(elif)= Size müzik yapma ilhamını veren gruplar hangileri? Genel olarak dinlediğiniz, beğendiğiniz gruplar kimlerdir?
IMPULSE(özer)= Aslında çok uzun bir liste var diyebilirim. Herkes farklı tarzları dinliyor grupta. İyi bir müzisyen olmak için bu şart bize göre. O yüzden farklı tarzlarla kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Ama metal tarzında sayarsak ortak dinleyip etkilendiklerimiz: Metallica,Iced Earth,Testament,Death,Vornagar,Judas Priest,Manowar,Skid Row,Crossfire,Pentagram gibi uzayıp gidiyor.
Wampirella(elif)= Fanzim,webzin,dergi gibi belli başlı ürünlerde neler dikkatinizi çekiyor? Yerli gruplara yeterince destek veriliyor mu yoksa dergi ya da webzine yabancı grup pazarında yok olup gidiyor mu?
IMPULSE(özer)= Aslında ülkemizde fanzim çok iyi bir boyutta ama sadece yabancı gruplara karşı. Ülkemizde harika gruplar var ve azıcık araştırmayla insanlar bunları da öğrenebilir ve bu sektörün gelişmesine fazlasıyla katkı sağlayabilir ama bana göre dinleyici bu konuda biraz tembel. Yani yabancı gruplarla ilgili çok rahatça bilgiye ulaşabildiği için onları kolayca öğrenip sevebiliyor ama bu ülkede Crossfire,Magick,Black Tooth gibi (hepsi tanıdık oldu ama ) harika gruplar var ve insanların bunları dinlemesi gerekiyor bence.
Wampirella(elif)= Özellikle üstünde durmak istediğim bir konu var. Türkiye de müzik yapmak çok zorlaştı konserler olsun mekân ve grupların çektikleri sıkıntılar sizce bu sorunlar düzelecek mi yoksa aynı tas aynı hamam mı sizce? Daha iyi imkânlarda daha iyi konserlere imza atmak isterdiniz yanılıyor muyum?
IMPULSE(özer)= Aslında bence mekânlar güzel ama en büyük iki eksiklikten birisi ekipmanların kalitesizliği diğeri ise reklâmın azlığı. Yani afişleme az yapılıyor kimi yerlerde her hafta onlarca grup çıkıyor kimi yerlerde ise aynı gruplar tekrar tekrar çıkıyor insanlar gitmek istemiyorlar böyle olunca. Ama çok iyi konserler de oluyor tabi ki. Yine de daha gelişmesi gereken bir konu bence dediğiniz gibi. Burada galiba iş organizatörlere düşüyor. Yani tabi ki herkes para kazansın ama ilk aşamada kalite aransa daha sonra kazanç kendiliğinden gelecektir bence. Sonuçta her işe yatırım yapmak lazım. Biraz gayretle çok iyi işler çıkabilir bize göre.
Wampirella(elif)= Son dönemlerde çıkan gruplar ve kaliteli ürünler… Sanki Türkiye’de bir canlanma var gibi ne dersiniz?
IMPULSE(özer)= Evet, piyasa biraz daha hareketlendi. Beğendiğimiz ve tanıdığımız bir ton çok kaliteli grup var. Albümler ard arda geliyor. Keşke albüm şirketleri de bu olaya daha sıcak baksa ve büyük şirketler de metal gruplarına albüm yapsa. O zaman çok daha iyisi de olacaktır eminim çünkü potansiyel kesinlikle çok iyi.
Wampirella(elif)= Peki, içinde olduğunuz piyasa için sizin görüşünüz nelerdir?
IMPULSE(özer)= Az önceki sorunun cevabı aynen geçerli.
Wampirella(elif)= Tamam, şimdi röportajın asıl zor ama bir o kadar da eğlenceli kısmına geldik, sana bazı kelimeler söyleyeceğim ve aklına geleni benimle paylaşacaksın
IMPULSE(özer)= İnternet: Deniz gibi her gün bir sürü şey öğreniyorum ama hiçbir şey bilmediğimi fark ediyorum, çılgınlık…
Fanlar: Çeşit çeşit insan var diyorum hep. Kimisi öyle sahneye bakar bir köşeden, kimisi de sanki kafasını boynundan sökecekmişçesine kafa sallar. Eh ikinci çeşit daha tercih edilesi…
Nu-metal: Ya yapma ya. Geçelim lütfen.
Votka: Impulse’ın resmi içeceği.
Wampirella(elif)= Albümünüz olduğunu düşünelim ve beklediğiniz tepkiyi alamadınız bu sizi ne kadar etkiler?
IMPULSE(özer)= Eksik yönlerimizi ararız gelen tepkilere göre. Onları kapatmaya çalışıp daha iyi bir iş çıkarmaya çalışırız ve şansımızı bir kez daha deneriz.
Wampirella(elif)= Katılmak istediğiniz bir festival var mı?(teklif gelse giderim dediğiniz)
IMPULSE(özer)= Rock ‘em Ring ,Download, Wacken,Rock the Nations daha sayayım mı ….
Wampirella(elif)= dinleyicileriniz günlük yaşamınızı da merak ediyorlar, bize kısaca özet geçebilir misiniz, neler yapıyorsunuz?
IMPULSE(özer)= Hepimiz üniversite öğrencisiyiz ve okulları yürütmeye çalışıyoruz aynı anda. Genellikle zaman bununla geçiyor onun dışında provalar ve hafta sonları grupla eğleniyoruz. Aslında biz birbirine çok bağlı bir grubuz genelde beraber takılıyoruz. Birbirimize yeni şarkılar dinletiyoruz ve bence işin en keyifli kısmı o.
Wampirella(elif)= Matrock.Net ailesi olarak sitemizi nasıl bulduğunuzu kısaca anlatır mısınız?
IMPULSE(özer)= Bildiğim kadarıyla yeni kurulmuş bir site ve bence ona rağmen harika bir siteniz var ve bunun için sizi tebrik ederim. Çok iyi bir içerik ve grafik tasarımı olmuş. Ayrıca gayet seviyeli. Aynen devam…
Wampirella(elif)= röportajı okuyan hayranlarınıza en son ne söylemek istersiniz?
IMPULSE(özer)= 2007 Eylül ayından itibaren çok daha farklı bir IMPULSE geliyor hazır olun.Sahne soundundan sahne şovlarına ve yeni bestelerine kadar IMPULSE bomba gibi geliyor siz de hazır olun konserlere bekliyoruz!!!!
Wampirella(elif)= Bu röportajda bize zaman ayırdığınız için Matrock.Net olarak çok teşekkür ederiz.Son sözlerinizi alalım belki gözümüzden kaçırdığımız sizin eklemek istediğiniz bir şeyler vardır?
IMPULSE(özer)= KAFALARI SALLAMAYA DEVAM!!!
Matrock.Net adminleri adına bende IMPULSE grubuna ve Röportajı yapan arkadaşımız Elife teşekkürlerimizi sunarız....
|
|
|
|
_________________ srhn // fyz
En son Prophecy tarafından 28th Haziran 2007, 23:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
      |
 |
baterist
Gangrel

|
|
| çok gsl olmş ilk yorumu bn söliyim mükemmel olmuş eee röportajı yapan km eline salık cnm çok mükemmel olmş..
|
|
|
|
     |
 |
wampirella
Brujah

|
|
| çok teşekkürler arkadaslar grup üyelerinden Özer arkadaşımız biizi kırmadı ve kabul etti çok teşekkürler sitemiz için daha da iyi şeyler yapıcaz Türk gruplarına önem veriyoruz ve destekliyoruz
|
|
|
|
     |
 |
just_beautiful
Tzimisce

|
|
| güsel bi röportaj olmuş valla..ellerine sağlık..
|
|
|
|
_________________ $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
|
|
 |
    |
 |
Black Katana
Strategic Administrator

|
|
| Her ikinize teşekkür ediyorum tüm röportajlar için çok güzel olmuş elinize saglık arkadaşlar
|
|
|
|
_________________ Death Note
|
|
 |
     |
 |
AssAssiN
Ventrue

|
|
evet çok güzel olmuş yapan arkadaşların ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
wampirella
Brujah

|
|
çok mutlu oldum bak şimdi teşşekkürler arkadaslar
|
|
|
|
     |
 |
Myrwyn Uth Matar
Lasombra

|
|
| eveet süper olmuş bence de..
|
|
|
|
 |
       |
 |
Libitina_Qü1
Genel Moderatör

|
|
| eet cog guzel olms devamını beklıorz...
|
|
|
|
 |
      |
 |
Prophecy
Medusa

|
|
Devamı gelcek arkadaşlar... Bizi takip etmeye devam
|
|
|
|
_________________ srhn // fyz
|
|
 |
      |
 |
demigod
Ventrue

|
|
devamı dirty black le gelicek ..fırlamadır onlar dikkat edin
çok iyisiniz teşekkürler
|
|
|
|
_________________ Benden önce herşey sonsuzdu
Sonsuza dek süreceğim bende
İçeri girenler dışarıda bırakın her umudu
İlahi Komedya - Cehennem
|
|
 |
      |
 |
cnbrk
Nosferatu

|
|
chok gusel olmusss bravoooo wampirella grup uylereinede tesekkurlerrrr:) ben bu röportaja bayıldım ..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
wampirella
Brujah

|
|
| ben teşekkürederim röportajların devamı gelicek arkadaslar =)
|
|
|
|
     |
 |
baterist
Gangrel

|
|
| tabi böle başarılı bi insandan:)eline sağlık cidden
|
|
|
|
     |
 |
Akhyls
Brujah

|
|
bu röportaj da çok çok güzel olmuş..eline sağlık
impulse'yi dinlerim..iyi iş çıkarıyolar.zamanla ; bizlerin de desteğiyle daha iyi yerlere gelebilecek bir grup olduğuna inanıyorum..yolları açık olsun
|
|
|
|
_________________ No ONe EveR diED foR mY siNs iN heLL !!!
RuNNiNg awaY Fr0m Pa!n WheN I HavE V!cT!m!zeD !!!
Yapma be Azrail, Mario'nun bile 3 canı var . . (:
|
|
|
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil