| Yazar |
Mesaj |
Prophecy
Admin

|
|
Matrock Ailesi sizlerle büyümeye devam ediyor. Müziğin evrensel olduğu ve kirletilmeden dünyada varolmaya çalıştığını bilerek kendi sorumluluklarımız çerçevesinde tanımak ve tanıtmak amacıyla kendimizi ve sitemizi geliştiriyoruz. Ayrıca.. Yerli gruplarımızı sadece burda değil tüm dünyada tanıtmak amacıyla, onları binlerce insana ulaştırmak adına yüzbinlere göstermek dinletmek uğruna çabalıyoruz... Gene maddi beklentimiz olmadan reklamsız zahmetsiz ve dürüst bir oluşumla herkesi destekliyoruz kucaklıyoruz. Bu yapılanma içerisinde de dünyaya açılıyoruz. İşte en son başarımız. http://en.matrock.net...
Açtığımız bu site sadece yabacıların değil sizlerin de sitesidir. Sizin açılan sizi destekleyen Türkiye kaynaklı bir sitedir. Unutmayalım arkadaşlar bu site şu anda sadece test aşamasındadır.. Bize yardımcı olmak isteyenler moderatörlük başvurusunda bulunmak isteyenler bana veya Rock arkadaşımıza başvuracaklardır. Unutmayın.. İyi ingilizce ve bilgi şart. Kimbilir belkide bir süre sonra dünya sizi tanıyacak yazılarınızı okuyacak. Hadi arkadaşlar başvurualrınızıda bekliyoruz... Gerçekten yapabilcekler başvursun sıfırdan bir oluşum mevcuttur.. Herkese hayırlı olsun.. Saygılar...
|
|
|
|
_________________ srhn // fyz
|
|
 |
      |
 |
paganized
Tremere

|
|
| yabancı dil bölümü öğrencisyim arkadaşlar =) almancam da var... orda da modluk görevini seve seve üstlenirim....
|
|
|
|
_________________ _________________________________________________
|
|
|
       |
 |
FULL TIME HEADBANGER
Nosferatu

|
|
| eve internet bayramdan sonra gelecek anca o zaman modluk için başvurabilirim ve bilen bilir ingilizcem de gayet iyidir ve gördüğüm kadarıyla site gayet güzel olmuş umarım tet aşamasından çıkıp normal bi site haline gelir emeği geçen herkesin ellerine sağlık böyle güzel bir siteyi yurtdışında da tanıtmak yerli gruplara destek olmak hepimizim görevi
|
|
|
|
_________________ O KADAR YALNIZIM Kİ RUHUM BİLE TERKETTİ!!!!
|
|
 |
      |
 |
demigod
Ventrue

|
|
| mod olmam ama elbette yardıma varım ingilizcem sağlamdır bilir zaten bilenler modluğu daha çok yeni mod olacak arkadaşlara verme taraftarıyım yeni bölümlerde mod olmadanda görev üstlenebilmeli insanlar..
|
|
|
|
_________________ Benden önce herşey sonsuzdu
Sonsuza dek süreceğim bende
İçeri girenler dışarıda bırakın her umudu
İlahi Komedya - Cehennem
|
|
 |
      |
 |
gothgirl
Nosferatu

|
|
| oraya da üye oldum arkadaşlar ama etkinlikler çok az orda.. tanıtım mı yapsak banner falan var mı koyalım kendi sitemize??
|
|
|
|
     |
 |
Prophecy
Admin

|
|
| Orayı yönetecek arkadaşlar arıyoruz zaten...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
gothgirl
Nosferatu

|
|
| Prophecy demiş ki: | | Orayı yönetecek arkadaşlar arıyoruz zaten... |
hmm.. keşke katkım olabilse ama ÖSS belası var başımda 3 yıldır dikiş tutturamadığım için.. ama ingilizceme güvenirim, fulltime olmasa da yardım edebilceğim bişeyler varsa bilgim olsun
|
|
|
|
     |
 |
Prophecy
Admin

|
|
| Teşekkür ederim. Ben sen bilgilendiririm...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
MyCheMicalRoManCe

Gangrel

|
|
hyrlı olsun inş..
|
|
|
|
_________________ WeLcome To Join The BlacK ParadE
"Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?""
|
|
 |
       |
 |
Downfall
Ventrue

|
|
Hayırlı uğurulu olsun 
iyide kardeşim ingilizcesi iyi olan varmı
|
|
|
|
_________________ Ölünceye Kadar...
İletişim:
|
|
 |
     |
 |
gorkizmir
Gangrel

|
|
işte bu
türkçeyi bozma potansiyeli olanlar gidip ingilizceyi bozsunlar
|
|
|
|
_________________ CeSaReTiN BiTTiĞi YeRDe eSaReT BaŞLaR
|
|
 |
      |
 |
Black Katana
Strategic Administrator

|
|
Hepimize hayırlı uğurlu oldun. Bizim fakülte ingilizce egitim veriyor. Lise dahil , hatta şöle diyeyim kendimi bildim bileli ingilizce görüyorum. Akedemik seviyede ingilizcem var Ayrıca sitede bazı yabancı reklamlar var bunları bi engellemek lazım her türlü yardıma hazırım arkadaşlar
|
|
|
|
_________________ Death Note
|
|
 |
     |
 |
Prophecy
Admin

|
|
İşte ya Umutum benim... Umudumuzsun
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Black Katana
Strategic Administrator

|
|
Ayıpsın abi ben şimdi üye oldum bu aralar finaller falan var( gerçi her dakika siteyim ne zaman ders çalışacaksam ) ama bu akşam bişeyler eklerim girerim, bakarım, incelerim . Üyelerlede ayrıca ilgilenirim merak etmeyin
|
|
|
|
_________________ Death Note
|
|
 |
     |
 |
Rock
turaN tuNa

|
|
| Yönetici veya Moderatör olmak isteyen arkadaşlar Rock (at) matrock.net adresini eklesinler.
|
|
|
|
_________________ admin (at) matrock.net
|
|
 |
         |
 |
|
|