| Yazar |
Mesaj |
Rock
turaN tuNa

|
|
| Sitemizi Hergun daha Guzel hale getirmek için Sİte adminlerimiz. Gece Gündüz Çalışmaktadırlar. Tabiki Bu Çalışmalar Sırasında Gözümüzden Kaçmış Birşeyler Olabilir. Sizlerde Sİtemize eklenmesini iStediğiniz Başlıklari Modulleri Aklınıza Gelen Herşeyi Yazabilirsiniz. Uygun Görüldüğüne Sitemize eklenecektir.
|
|
|
|
_________________ admin (at) matrock.net
En son Rock tarafından 4th Aralık 2006, 22:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
         |
 |
spooky_kid
Gangrel

|
|
ya benım bi isteiğim olcak hızlı cvp
bu bence sitede kolaylık sağlıyo gerçi bu benım kişisel isteğim ama tabii sitede isteyen arklar oldugu zaman yaparsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
| |
      |
 |
Myrwyn Uth Matar
Lasombra

|
|
| hızlı cevap modülü konusuna katılıyorum.faydalı bi eklenti bence.
|
|
|
|
 |
       |
 |
Rock
turaN tuNa

|
|
| iLgileniyorum Kısa sure Sonra aktif olacaktir.
|
|
|
|
_________________ admin (at) matrock.net
|
|
 |
         |
 |
engel
Gangrel

|
|
| siteçok güzel ama mizah gibi gereksiz konular olmasa çok daha iyi olurdu silinse keşke
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
melantroduction

Gangrel

|
|
| engel demiş ki: | | siteçok güzel ama mizah gibi gereksiz konular olmasa çok daha iyi olurdu silinse keşke |
m,zahmı gereksiz :? saçmalama ya en azından ben mizah bölümünden memnunum sürekli takip ettiğim bi topic
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
Melancholy

Tremere

|
|
Turan progressive metal nerde??
:P Uyuz olma bana şimdi :P:P
|
|
|
|
_________________ Born To Be Wild
|
|
 |
    |
 |
engel
Gangrel

|
|
| melantroduction demiş ki: | | engel demiş ki: | | siteçok güzel ama mizah gibi gereksiz konular olmasa çok daha iyi olurdu silinse keşke |
m,zahmı gereksiz :? saçmalama ya en azından ben mizah bölümünden memnunum sürekli takip ettiğim bi topic |
bilmiyorumbana gereksiz geldi
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
ahmetvargun
Gangrel

|
|
| engel demiş ki: | | siteçok güzel ama mizah gibi gereksiz konular olmasa çok daha iyi olurdu silinse keşke |
+1
|
|
|
|
|
|
| |
     |
 |
MademoiseLLe
Nosferatu

|
|
align ler olsun ... ortalamak için vs ...
sora gizli link olsun daha çok uye gelir ..
video izlemek için [stream][/stream] codlari açik olsn
aklima gelenler simdilik bunlar ...
|
|
|
|
_________________ Yorgun GeLdim Bu Dünyaya ...
|
|
| |
     |
 |
Myrwyn Uth Matar
Lasombra

|
|
| stream,phpBB group'a ait portal ve forum sistemlerinde açık veriyor diye birşey okumuştum,ne kadar doğrudur bilemem ama yinede araştırılmadan risk edilmemesi gereken bişey diye düşünüyorum.
|
|
|
|
 |
       |
 |
Metal
Brujah

|
|
| Myrwyn D'arcy demiş ki: | | stream,phpBB group'a ait portal ve forum sistemlerinde açık veriyor diye birşey okumuştum,ne kadar doğrudur bilemem ama yinede araştırılmadan risk edilmemesi gereken bişey diye düşünüyorum. |
Onu bi sorayım ben..
Sakata gelmeyelim düşmanlarımız var malum onlardan bi b.k olmaz ama ne olur ne olmaz (:
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Myrwyn Uth Matar
Lasombra

|
|
iyi olur abi .
|
|
|
|
 |
       |
 |
Kyle
Gangrel

|
|
Hmm şu avatar meselesi.. 120x120 değilde 150x150 olsa rahat olurdu çünkü benim bütün avatarlarım o boyutlarda ve küçültünce anlamı kalmıyor..Sadece kendim için istemiyorum tabiki diğer üyelerinde böyle sorunları olabilir..Hem 150x150 boyutundaki avatar çok fazla yer kaplamıyor.
Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Myrwyn Uth Matar
Lasombra

|
|
| Kyle demiş ki: | Hmm şu avatar meselesi.. 120x120 değilde 150x150 olsa rahat olurdu çünkü benim bütün avatarlarım o boyutlarda ve küçültünce anlamı kalmıyor..Sadece kendim için istemiyorum tabiki diğer üyelerinde böyle sorunları olabilir..Hem 150x150 boyutundaki avatar çok fazla yer kaplamıyor.
Teşekkürler.. |
güzel bir öneri,fakat bunu gerçekleştirmek için sayfa boyutlarınıda arttırmak lazım.ki şuan zaten 1024*768 çözünürlük için hemen hemen maximum boyutlarda sayfa.ha 30 daha eklesek bişey olur mu,olmaz.diğer admin arkadaşlarımda kabul ederse,banner'ın boyutunu arttırıp bu öneriyi gerçekleştirebiliriz.
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|