| Yazar |
Mesaj |
gothgirl
Nosferatu

|
|
Yaklaşık 2 yıl önce kankamı ziyarete gittiğimde beni oraya götürmüştü. Hayatımda ilk kez 9 kupa fıçı birası içmiştim ve nedense tık çıkmamıştı.. ya mekandan ya da mutluluktan olsa gerek diyorum hala(sevgilimle çıktığım ilk geziydi)
Mekan gerçekten çok güzeldi. Pek büyük bi alana sahip değil ama dizaynı harikaydı. Yanlış hatırlamıyorsam tavandan örümcek ağlarına benzer şeyler sarkıyordu.. sanki bi mağaranın içinde oturuyomuş gibi hissediyosunuz kendinizi =) sarkıtlar falan var tavanda.. gerisi zaten bilindik loş, rock bar atmosferi.. müzikler çok iyiydi.. insanlar seviyeliydi.. oturma yerlerinde dikdörtgen bi masa etrafında yüksek bar tabureleri tarzında sandalyeler vardı..
kulüp kartları vardı, üye olmak için fotoğraf istediler, biz de hemen atladık tabi ama hiç bişi çıkmadı, malesef ne kartımızı alabildik ne de fotoğraflarımızı =) sanırım mekanın tek eksisi buydu..
|
|
|
|
     |
 |
Downfall
Ventrue

|
|
|
_________________ Ölünceye Kadar...
İletişim:
|
|
 |
     |
 |
gothgirl
Nosferatu

|
|
| bodom_ist demiş ki: | | emeğine sağlık eyvallah |
ahaha saol. fotoğraflarını bulabilirsem eklerim
|
|
|
|
     |
 |
gorkizmir
Gangrel

|
|
haha denizlideki tek mekan 3 sene yaşadım orda gitmekten sıkılmıştım ama gidilebilecek tek yer orası yani ayrıca sağlam seviyeli yer bilesiniz
|
|
|
|
_________________ CeSaReTiN BiTTiĞi YeRDe eSaReT BaŞLaR
|
|
 |
      |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil