Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Fire_MaN-Devil
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 6th Nisan 2007, 06:18  Mesaj konusu:  Katharsis Rock Bar
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence taksimin en baba mekanı gerçekten müzik dinlicem ve bş yandanda kafayı çekcem diyen adamların gittiği yer ortam meraklısı 1 tane adam bulamazsınız black metal tayfası olarak hepberaber ordayız zaten ama bu aralar canlı müzik yok haberiniz olsun sadece dev ekran sinevizyon var..çalan müzikleri taksimin başka bi yerinde dinleyebileceğinizi hiç sanmıyorum..içerde bi tane tiky tipli insan yok diğer barlar gibi değil gerçek müzikseverlerin mekanı diyebiliriz..

adres:mc donalds ın yan sokağı (büyükparmakkapı sokak) 'ın sonunda soldaki son binanın üst katı kime sorsanız gösterir zaten o sokakta..bilen de yoksa beni arayın ben bi koşu çıkar alırım sizi Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıFire_MaN-Devil kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 6th Nisan 2007, 18:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

evet kaliteli yerlerden biri. birasida iyi su katmıyorlar en azından .)

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 6th Nisan 2007, 18:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Rock bar demeyelim Metal bar Hıhıhıı :DDDD
Çok sagLam mekan karanlık ve gürültülü : )

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
wampirella
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 7th Nisan 2007, 12:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

birasını beyendiğim ve müziklerini ii seçen nadir mekanlardan biri seviyorum orayı =)

Yay Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıwampirella kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Melancholy
Tremere
Tremere

blank.gif
MesajTarih: 8th Nisan 2007, 20:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

En sağlam mekan abi. Nedense kendimi en rahat orda hissediyorum
Fuck the Polis!!!

Koç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıMelancholy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 23rd Nisan 2007, 07:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Alıntı:
Fuck the Polis!!!

duymasınlar alırlar valla seni : )

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Melancholy
Tremere
Tremere

blank.gif
MesajTarih: 23rd Nisan 2007, 13:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Özgür dünya tepkini belirt. Dorock a gidip cumartesi günü çalan dandik grupları dinleyeceğinize arkadaşlar katharsis e gidin ve sağlam parçalar dinleyip kendinizden geçiniz. Nacizane önerim.

Koç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıMelancholy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Demonas
Medusa
Medusa

jamaica.gif
MesajTarih: 28th May 2007, 21:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

biranın tek ii oldugu yer yanında acıyolar dorock gibi deıl n ıctıgını bılıyosun en azından su ıcmıyosun

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıDemonas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
mohikanpiri
Uyarı : 1
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 11th Haziran 2007, 02:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

kitlesi bayılan yer ben 5 6 sene önce giderdim oraya eskiden sağlamdı ama şimdi yalan oldu bencee..

Terazi Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışımohikanpiri kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Fire_MaN-Devil
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 11th Haziran 2007, 06:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben anlamadım ki siz insanlara mı arıyosunuz yoksa sağlam bi mekanda müzik dinlemk mi istiyosunuz..müzik bakımından katar dan daha ii bi mekan yoktur biraları da caravan dorock gibi sulu bira değil adam açıyo şişeyi veriyo sana en baba müziklerde çalınıyo daha ne olsun ki..

Aslan Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıFire_MaN-Devil kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
demigod
Ventrue
Ventrue

blank.gif
MesajTarih: 11th Haziran 2007, 15:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

şimdi öhöm öhöm ...kim dark funeral çalıyoki katharsisten başka bu şehirde : ) hiç kasmayın fire man devil haklı caravanıda severim giderim sık sık ..ama bira konusunda katharsis en iyisidir ..açar şişeyi gözünün önünde uzatır sana ..müzik konusunda konsept benlik olunca ....anlatırım saatlerce en son bir kaç arkadaş gittik rotting christ arkasından dark funeral arkasından immortal onunda arksından marduk çalınca ...boynumu bıraktım eve geri döndüm zaten ses sistemi manyak ..

İlahi Komedya - Cehennem

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdemigod kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
GeLMiR
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 29th Temmuz 2007, 18:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Her cumartesi bıkmadan usanmadan takıldığımız yegane yer. Yunus işletirken çok yardım ederdim, çok da kıyağını gördüm ehah. Black metal dinlemek istiyorsanız başka alternatifiniz yok.

Başak  Kedi ÇevrimdışıGeLMiR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok inSan Bukadar aÇ olamaz 3 Death 877 25th Ağustos 2008, 19:02
Death Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Söylemek istediği onca şey varken neden susar insan ? 15 Mor Menekşe 1139 23rd Temmuz 2008, 19:14
rock... Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Forum Anasayfa
Cookileri Sil