| Yazar |
Mesaj |
Fire_MaN-Devil
Gangrel

|
|
bence taksimin en baba mekanı gerçekten müzik dinlicem ve bş yandanda kafayı çekcem diyen adamların gittiği yer ortam meraklısı 1 tane adam bulamazsınız black metal tayfası olarak hepberaber ordayız zaten ama bu aralar canlı müzik yok haberiniz olsun sadece dev ekran sinevizyon var..çalan müzikleri taksimin başka bi yerinde dinleyebileceğinizi hiç sanmıyorum..içerde bi tane tiky tipli insan yok diğer barlar gibi değil gerçek müzikseverlerin mekanı diyebiliriz..
adres:mc donalds ın yan sokağı (büyükparmakkapı sokak) 'ın sonunda soldaki son binanın üst katı kime sorsanız gösterir zaten o sokakta..bilen de yoksa beni arayın ben bi koşu çıkar alırım sizi
|
|
|
|
_________________ Piçlik mi?üstümüze yok-aşk mı?çok ateşli-para harcamak mı?limit tanımıyoruz-içmek mi?sabahlara kadar-korku mu?sadece Allah
|
|
 |
     |
 |
Rock
turaN tuNa

|
|
| evet kaliteli yerlerden biri. birasida iyi su katmıyorlar en azından .)
|
|
|
|
_________________ admin (at) matrock.net
|
|
 |
         |
 |
Death
Services Admin

|
|
Rock bar demeyelim Metal bar Hıhıhıı :DDDD
Çok sagLam mekan karanlık ve gürültülü : )
|
|
|
|
         |
 |
wampirella
Brujah

|
|
| birasını beyendiğim ve müziklerini ii seçen nadir mekanlardan biri seviyorum orayı =)
|
|
|
|
     |
 |
Melancholy
Tremere

|
|
En sağlam mekan abi. Nedense kendimi en rahat orda hissediyorum
Fuck the Polis!!!
|
|
|
|
_________________ Born To Be Wild
|
|
 |
    |
 |
Death
Services Admin

|
|
| Alıntı: | | Fuck the Polis!!! |
duymasınlar alırlar valla seni : )
|
|
|
|
         |
 |
Melancholy
Tremere

|
|
| Özgür dünya tepkini belirt. Dorock a gidip cumartesi günü çalan dandik grupları dinleyeceğinize arkadaşlar katharsis e gidin ve sağlam parçalar dinleyip kendinizden geçiniz. Nacizane önerim.
|
|
|
|
_________________ Born To Be Wild
|
|
 |
    |
 |
Demonas
Medusa

|
|
| biranın tek ii oldugu yer yanında acıyolar dorock gibi deıl n ıctıgını bılıyosun en azından su ıcmıyosun
|
|
|
|
_________________ Bu Dilden Firar Eden Her Söz Yaydan Çıkmış Ok Gibi...
|
|
 |
       |
 |
mohikanpiri

Malkavian

|
|
| kitlesi bayılan yer ben 5 6 sene önce giderdim oraya eskiden sağlamdı ama şimdi yalan oldu bencee..
|
|
|
|
_________________ Biz tanımak istemediğiniz insanlarız.
Biz gitmek istemediğiniz yerlerden geliyoruz.
|
|
 |
     |
 |
Fire_MaN-Devil
Gangrel

|
|
| ben anlamadım ki siz insanlara mı arıyosunuz yoksa sağlam bi mekanda müzik dinlemk mi istiyosunuz..müzik bakımından katar dan daha ii bi mekan yoktur biraları da caravan dorock gibi sulu bira değil adam açıyo şişeyi veriyo sana en baba müziklerde çalınıyo daha ne olsun ki..
|
|
|
|
_________________ Piçlik mi?üstümüze yok-aşk mı?çok ateşli-para harcamak mı?limit tanımıyoruz-içmek mi?sabahlara kadar-korku mu?sadece Allah
|
|
 |
     |
 |
demigod
Ventrue

|
|
| şimdi öhöm öhöm ...kim dark funeral çalıyoki katharsisten başka bu şehirde : ) hiç kasmayın fire man devil haklı caravanıda severim giderim sık sık ..ama bira konusunda katharsis en iyisidir ..açar şişeyi gözünün önünde uzatır sana ..müzik konusunda konsept benlik olunca ....anlatırım saatlerce en son bir kaç arkadaş gittik rotting christ arkasından dark funeral arkasından immortal onunda arksından marduk çalınca ...boynumu bıraktım eve geri döndüm zaten ses sistemi manyak ..
|
|
|
|
_________________ Benden önce herşey sonsuzdu
Sonsuza dek süreceğim bende
İçeri girenler dışarıda bırakın her umudu
İlahi Komedya - Cehennem
|
|
 |
      |
 |
GeLMiR
Nosferatu

|
|
| Her cumartesi bıkmadan usanmadan takıldığımız yegane yer. Yunus işletirken çok yardım ederdim, çok da kıyağını gördüm ehah. Black metal dinlemek istiyorsanız başka alternatifiniz yok.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil