| Yazar |
Mesaj |
wampirella
Brujah

|
|
İnsanlığa ve dine olan nefretlerini dile getirmek amacıyla grup Azazel adı altında 99'da Güney Florida'da Xaphan ve Xul tarafından kuruldu.
Aynı sene kendi başlarına "Order of the Fly" ı piyasaya sürdüler. 2000 yılında aynı isimde başka grupların olması sebebiyle grup adını Kult ov Azazel olarak değiştirdi. İsim değişikliğinden sonra grup "Order of Fly"ı Kult ov Azazel logosuyla tekrar piyasaya sürdü.
Bundan sonra 2001 yılında Gather Against Humanity split'inde grup: "Garden of Shadows", "Transformation", "Symbionic 666", "Forever Heaven Gone" parçalarıyla yer aldı.
Aynı yıl ilk albümleri olan "Triumph on Fire" piyasaya sürüldü.
2002 yılında aldıkları bir kararla Nocturath ikinci gitara getirildi. Böylece grubun kadrosu Xaphan, Xul, Nocurath ve Hammer(davul)'dan oluşmuş oldu.
2003 yılında 3.albüm "Oculus Infernum" piyasaya sürüldü. 2004'teyse Nocturath gruptan ayrıldı. Böylece yerine VJS geçirildi.
Aynı yıl grup The Swarm of Eternal Blackness Tur'una katıldı. Tur dönüşü 2 split için kayda girdiler( Feast of Sacrilegious Impurity,Throung War or Suicide).
2005'teyse grup Mana stüdyolarında "The World,The Flesh&The Devil" ı kaydetti. Hellstorm of Unholy Legions tur dönüşü VJS gruptan ayrıldı.
|
|
|
|
     |
 |
DaevaHtfs
Brujah

|
|
sadece duydum
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
SaTaNiC_DreaMs
Nosferatu

|
|
| black değilmiydi bunlar ya :S
|
|
|
|
_________________ kâÿıp s0ñsµz£µk âdım£ârımızdâ
7 göğê hüküm £âñêtiñ 0rdµsµ
s0ñ çığ£ığıñdâ mêrhâmêtiñ
kârârmş ßir kâñ£â
7 mızrâk sırtñdâ ßâşmê£êğiñ
|
|
 |
       |
 |
Karakedii
Gangrel

|
|
| grubun kuruluş amacı black metal felsefesine yansıyor..
|
|
|
|
_________________ Ağlayın su yükselsin,Belki kurtulur Gemi..
|
|
 |
     |
 |
mournful
Toreador

|
|
dınlenmesı gereken bı grup oldugunu düşünüyorum..
bana farklı gelıyor sevıyorum...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|