| Yazar |
Mesaj |
devil_woman

Gangrel

|
|
"daha cocukca sikayetleri olan , tukenmis , deneyimli bir ahmaginn agzindan konusuyor olmak. bu baya kolay anlasilabilir bir not olmali. yillar boyunca , diyelim ki , cemiyetimizin serbestligi ve benimsemesi ile ilgili ahlak punk rock 101 derslerinden alinan sikayetlerin ne kadar dogru oldugu kanitlanmaktadir. cok uzun zamandir okuyup , yazmakla brisket dinlemekten , yaratmaktan da oldugu gibi heyecan almadim. bunlar icin kelimelerle anlatilamayacak bir sucluluk duyuyorum.
mesela sahne arkasindayken ve isiklar sonup kalabaligin cilgin tezahurati basladiginda,beni hayran oldugum ve kiskandigim freddy mercury'ye oldugu gibi etkilemedi.gercek su ki sizi aptal yerine koyamam.hicbirinizi.aklima gelen en kotu suc,insanlara karsi sahtekarlik yapipi%100 egleniyormusum gibi gorunerek dolap cevirmektir.bazen sahneye cikmadan once mesai makinesine kart zimbalayacak gibi oluyorum.gucumun yettigince buna deger vermerk icin herseyi denedim ve deniyorum.tanrim,inana bana deniyorum ama bu yeterli olmuyor.benim ve bizim bircok insani etkiledigimiz ve eglendirdigimiz gercegine saygi duyuyorum.elden kaybolduktan sonra kiymet veren biri o narsisistlerden biri olur.ben cok hassasim.bir zamanlar bir cocukken sahip oldugum hevesi yeniden kazanmak icin biraz uyusmaya ihtiyacim var.son 3 turumuzda sahsen tanidiklarima ve muzigimin hayrani olan tum insanlara cok deger verdim,ama hala herkes icin besledigim
ofke,sucluluk ve anlayisi asamadim.
hepimizin icinde iyiylik var ve sanirim insanlari cok fazla seviyorum.oyle cokki bu beni mutsuz hissetiriyor.uzgun,kucuk,hassa deger vermeyen bir balik burcu,isa oglum!ihtiras ve anlayis yemini eden cazibeli bir karim var ve bana eski halimi cok fazla hatirlatan bir kizim.sevgi nese dolu her gordugu insani opuyor cunku herkes cok iyidirve ona zarar vermez!frances in uzgun kendine zarar veren olu bir rocker oldugumu dusunecek oolmasina dayanamiyorum.
iyi yapiyorum,cok iyi.ve minnettarim,ama yedi yasindan beri insanlara karsi genel bir nefret duydum.sirf insanlarla iyi gecinmek icin ve anlayis sahibi olmak kolay gorunuyor diye.anlayis!sanirim sadece insanlarin cok sevdigim ve onlara cok uzuldugum icin.gecen yillar boyunca mektuplariniz ve ilgileriniz icin hepinize tesekkur ediyorum.ben cok kararsiz,umitsizim.artik eski tutkum yok ve sunu hatirla,sonup gitmektense yanmak daha iyidir.(bu sozler neil young'in"hey,hey,my,my.." adli sarkisindandir)
baris
sevgi
anlayis
frances ve courtney sunaginizda olacagim.
lutfen devam et courtney
frances icin
hayati cok daha mutlu olacak bensiz..
sizi seviyorum sizi seviyorum "
|
|
|
|
 |
     |
 |
lovemetal
Gangrel

|
|
courtney'nin masum olduğuna hiç bir zaman inanmayanlardanım keşke ölmemiş olsaydı ve belkide keşke hiç courtney'le evlenmemiş olsaydı
sağol paylaşım için
|
|
|
|
      |
 |
devil_woman

Gangrel

|
|
| curt öldükten sonra onun yazdığı şarkılarla albüm çıkardı kesinlikle onun parmağı olduğunu düşünüyorum daha fazla yaşasaydı curt cobain çok daha güzel şarkılarını dinliyebilrdk
|
|
|
|
 |
     |
 |
Libitina_Qü1
Genel Moderatör

|
|
| Ölümü üzerine bi ton yazılar yazılıp çizilen o efsane adam! Yasasaydı belkıde bugünkı gibi sırlarla dolu bı adam olamayacaktı! Ama onsuz yapamayanlar için içler acısı bir durum..O kadar yıl gectı konusuluyor ve konusulmaya devam edılecek...
|
|
|
|
 |
      |
 |
Syntinen
Süper Moderatör

|
|
| Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık....
|
|
|
|
_________________ Let’s put a smile on that face! Why So Serious?!
syntinen_@matrock.net
|
|
 |
          |
 |
Death
Services Admin

|
|
Adamın başını karı yaktı Kadın kısmından korkmayan allahtan da korkamaz diolar ya Dogrudur xD
Körtis şarkılarıyla yaşamaya dewam ediyor
|
|
|
|
         |
 |
Libitina_Qü1
Genel Moderatör

|
|
Şabancım sımdı olayı kadınlara cekmeyelım lütfen! Onunkı saglam cıkmamıssa bız napalım!
|
|
|
|
En son Libitina_Qü1 tarafından 16th Ağustos 2008, 09:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
      |
 |
mournful
Toreador

|
|
| paylasım için tesekkürler.. ^^
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel

|
|
| paylaşım için teşekkürler... ben de courtney'nin masum olduğuna inanmıyorum...
|
|
|
|
_________________ inanç kirLenmesi her bir yanımda... nefes alışımı zorlarcasına... daralıorm... ilginç haala yaşıorm...
|
|
 |
     |
 |
AmbRoOoSia

Nosferatu

|
|
| zaten bu mektupta courtney'nin el yazısııyla yazılmış oldugu tespit edilmiş daha ne olsun...
|
|
|
|
_________________ yanLızZ gÖzyaşLaRnN yıkaR RuHunDaki GüNahLaRI...!
|
|
 |
    |
 |
devil_woman

Gangrel

|
|
| hadi yaa bilmiyordum..ama Kurt cobain'in ölümü üzerinden onca yıl geçti şarkıları hala dinleniyo ve kendisi hala konuşuluyo...ne kadar güzel bişey
|
|
|
|
 |
     |
 |
özgürock
Nosferatu

|
|
 |
    |
 |
AmbRoOoSia

Nosferatu

|
|
| Evet gercektn cok güzl bişey ve dinlenmeye devam edilcegindende eminim ölümsüz artık bizim için...
|
|
|
|
_________________ yanLızZ gÖzyaşLaRnN yıkaR RuHunDaki GüNahLaRI...!
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil