Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
devil_woman
Uyarı : 1
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 4th Haziran 2008, 18:21  Mesaj konusu:  kurt cobain'in intihar mektubu
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"daha cocukca sikayetleri olan , tukenmis , deneyimli bir ahmaginn agzindan konusuyor olmak. bu baya kolay anlasilabilir bir not olmali. yillar boyunca , diyelim ki , cemiyetimizin serbestligi ve benimsemesi ile ilgili ahlak punk rock 101 derslerinden alinan sikayetlerin ne kadar dogru oldugu kanitlanmaktadir. cok uzun zamandir okuyup , yazmakla brisket dinlemekten , yaratmaktan da oldugu gibi heyecan almadim. bunlar icin kelimelerle anlatilamayacak bir sucluluk duyuyorum.

mesela sahne arkasindayken ve isiklar sonup kalabaligin cilgin tezahurati basladiginda,beni hayran oldugum ve kiskandigim freddy mercury'ye oldugu gibi etkilemedi.gercek su ki sizi aptal yerine koyamam.hicbirinizi.aklima gelen en kotu suc,insanlara karsi sahtekarlik yapipi%100 egleniyormusum gibi gorunerek dolap cevirmektir.bazen sahneye cikmadan once mesai makinesine kart zimbalayacak gibi oluyorum.gucumun yettigince buna deger vermerk icin herseyi denedim ve deniyorum.tanrim,inana bana deniyorum ama bu yeterli olmuyor.benim ve bizim bircok insani etkiledigimiz ve eglendirdigimiz gercegine saygi duyuyorum.elden kaybolduktan sonra kiymet veren biri o narsisistlerden biri olur.ben cok hassasim.bir zamanlar bir cocukken sahip oldugum hevesi yeniden kazanmak icin biraz uyusmaya ihtiyacim var.son 3 turumuzda sahsen tanidiklarima ve muzigimin hayrani olan tum insanlara cok deger verdim,ama hala herkes icin besledigim
ofke,sucluluk ve anlayisi asamadim.
hepimizin icinde iyiylik var ve sanirim insanlari cok fazla seviyorum.oyle cokki bu beni mutsuz hissetiriyor.uzgun,kucuk,hassa deger vermeyen bir balik burcu,isa oglum!ihtiras ve anlayis yemini eden cazibeli bir karim var ve bana eski halimi cok fazla hatirlatan bir kizim.sevgi nese dolu her gordugu insani opuyor cunku herkes cok iyidirve ona zarar vermez!frances in uzgun kendine zarar veren olu bir rocker oldugumu dusunecek oolmasina dayanamiyorum.
iyi yapiyorum,cok iyi.ve minnettarim,ama yedi yasindan beri insanlara karsi genel bir nefret duydum.sirf insanlarla iyi gecinmek icin ve anlayis sahibi olmak kolay gorunuyor diye.anlayis!sanirim sadece insanlarin cok sevdigim ve onlara cok uzuldugum icin.gecen yillar boyunca mektuplariniz ve ilgileriniz icin hepinize tesekkur ediyorum.ben cok kararsiz,umitsizim.artik eski tutkum yok ve sunu hatirla,sonup gitmektense yanmak daha iyidir.(bu sozler neil young'in"hey,hey,my,my.." adli sarkisindandir)
baris
sevgi
anlayis
frances ve courtney sunaginizda olacagim.

lutfen devam et courtney
frances icin
hayati cok daha mutlu olacak bensiz..
sizi seviyorum sizi seviyorum "

Ve sakın aşk deme bana, çünkü aşk gökyüzüne kaçtı, terleyen şehvet onun yerini alalı beri. Aşkı yaşatmanın bir alemi yok artık. Öldürüyorum aşkı. Son hançeri ben saplıyorum

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıdevil_woman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
lovemetal
Gangrel
Gangrel

finland.gif
MesajTarih: 6th Haziran 2008, 15:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

courtney'nin masum olduğuna hiç bir zaman inanmayanlardanım Angry keşke ölmemiş olsaydı ve belkide keşke hiç courtney'le evlenmemiş olsaydı No
sağol paylaşım için

Terazi Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışılovemetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
devil_woman
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 6th Haziran 2008, 19:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

curt öldükten sonra onun yazdığı şarkılarla albüm çıkardı kesinlikle onun parmağı olduğunu düşünüyorum daha fazla yaşasaydı curt cobain çok daha güzel şarkılarını dinliyebilrdk

Ve sakın aşk deme bana, çünkü aşk gökyüzüne kaçtı, terleyen şehvet onun yerini alalı beri. Aşkı yaşatmanın bir alemi yok artık. Öldürüyorum aşkı. Son hançeri ben saplıyorum

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıdevil_woman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Libitina_Qü1
Genel Moderatör
Genel Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 15th Ağustos 2008, 20:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Ölümü üzerine bi ton yazılar yazılıp çizilen o efsane adam! Yasasaydı belkıde bugünkı gibi sırlarla dolu bı adam olamayacaktı! Ama onsuz yapamayanlar için içler acısı bir durum..O kadar yıl gectı konusuluyor ve konusulmaya devam edılecek...

kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLibitina_Qü1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Syntinen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

finland.gif
MesajTarih: 15th Ağustos 2008, 20:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık....

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

syntinen_@matrock.net

Oğlak Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimdışıSyntinen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNMICQ
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 04:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Adamın başını karı yaktı Happy Kadın kısmından korkmayan allahtan da korkamaz diolar ya Dogrudur xD

Körtis şarkılarıyla yaşamaya dewam ediyor

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Libitina_Qü1
Genel Moderatör
Genel Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 08:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Şabancım sımdı olayı kadınlara cekmeyelım lütfen! Grin Onunkı saglam cıkmamıssa bız napalım! Lol

kayıt ol veya giriş yap

En son Libitina_Qü1 tarafından 16th Ağustos 2008, 09:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Boğa Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLibitina_Qü1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
mournful
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 16th Ağustos 2008, 09:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

paylasım için tesekkürler.. ^^

Aslan Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışımournful kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SiYaNürLü MuFFiN
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 25th Ağustos 2008, 19:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

paylaşım için teşekkürler... ben de courtney'nin masum olduğuna inanmıyorum...

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıSiYaNürLü MuFFiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
AmbRoOoSia
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 11th Eylül 2008, 09:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

zaten bu mektupta courtney'nin el yazısııyla yazılmış oldugu tespit edilmiş daha ne olsun...

Koç Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıAmbRoOoSia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
devil_woman
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 12th Eylül 2008, 20:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

hadi yaa bilmiyordum..ama Kurt cobain'in ölümü üzerinden onca yıl geçti şarkıları hala dinleniyo ve kendisi hala konuşuluyo...ne kadar güzel bişey

özgürock
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 12th Eylül 2008, 21:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Courtney cinayeti....

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıözgürock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
AmbRoOoSia
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 13th Eylül 2008, 10:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Evet gercektn cok güzl bişey ve dinlenmeye devam edilcegindende eminim ölümsüz artık bizim için...

Koç Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıAmbRoOoSia kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok MatRock.NeT Genel Toplantı [Alınan Kararlar] 9 Prophecy 1301 12th Mart 2007, 20:05
Prophecy Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Matrock.Net Genel Toplantı (Msn) 7 Myrwyn Uth Matar 1324 6th Şubat 2007, 21:28
Death Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Forum Anasayfa
Cookileri Sil