| Yazar |
Mesaj |
Rock
turaN tuNa

|
|
90’lı yıllarda Badluck grubunun solistliğini yapan, ekranların tanınan simalarından Cenk Durmazel, yeni gurubu MALT ile hazırladığı ilk albümü “Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm” Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.
Yol albümü niteliğinde olan Malt’ın “Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm”ü eğlenceli, hayatı sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yanı sıra sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü.
Cenk Durmazel, Malt ile 3 hafta gibi bir sürede kaydettiği ilk albümleri için; sek ve buzsuz oldu benzetmesini yapıyor. Zor hayat şartları altında yaşayanlar için pozitif yüklü parçalar söyleyen Malt, bu albümü dinlerken kimsenin dert sahibi olmayacağını söylüyor.
“Tanımadığımız insanlar üzerinden ticari sonuçlara varmak yerine ne hissediyorsak onu yaptık” diyen Cenk, Erdem’den sıkıldığı bir dönemde, yanına aldığı 3 kişi ile kurduğu Malt ile yüzlerce türü karıştırmadan sadece rock yapıyor.
ATM stüdyolarında hazırlanan albümde tüm şarkı sözleri Cenk Durmazel’e ait, besteler ise gurubun ortak çalışması sonucu ortaya çıktı. Cenk Durmazel(vokal), Cenk Turanlı(bas), Barış Ertunç (gitar) ve Güray Gürsoy ‘dan(davul) oluşan MALT’ın ilk klibi “Aşkın Gözü” adlı parçaya gurubun davulcusu Güray Gürsoy yönetmenliğinde, 35 mm formatında çekildi. Sütlücede bulunan Makine Stüdyolarında, yeşil background da çekildikten sonra, bilgisayarda çeşitli teknikler yardımıyla arka fondaki mekanlar oluşturuldu.
|
|
|
|
_________________ admin (at) matrock.net
|
|
 |
         |
 |
Linsha
Toreador

|
|
cenk abi kendisini cenk&erdem den bilirim..bence gayet iyi bi iş başardılar..bu kadar kısa sürede bu kadar güzel bi albüm..helal olsun diyorum =)
|
|
|
|
_________________ Tekrardan o anlamsız oyunlarının içine çektiler beni..Bütün kartlarımı açık oynuyorum artık..Elimde tek bir kart bile olmadan !!
|
|
 |
    |
 |
paganized
Tremere

|
|
| motor adlı şarkılarını şiddetle tavsiye ediyorum
|
|
|
|
_________________ _________________________________________________
|
|
|
       |
 |
lovemetal
Gangrel

|
|
severim bence iyi bir grup
|
|
|
|
      |
 |
wortex
Lasombra

|
|
| iyi grup sarkıalR faLn güzel
|
|
|
|
_________________ Cehennemin çağrısına karşı koyma
sonsuz ölmek,şeytani sevmek… sadece bir öpücük büyüyü hissetmek için
|
|
 |
     |
 |
LYCAN
Brujah

|
|
| ben ençok deprem şarkısdı bi dinleyin derim insanın içindeki depremleri nasılda özlü sözlerle anlatmış yaaa..
|
|
|
|
     |
 |
rain_clouds
Nosferatu

|
|
| deprem $arkısı harika...günLerdir diLimden media pLayerımdan dü$müyor...son dönemdeki harbi grupLardan biri bence...dinLeniLesi
|
|
|
|
_________________ "Lütfen patron,yüzüme o şeyi geçirmeyin" dedi fısıltı halinde bir iniltiyle "Lütfen beni karanlığa gömmeyin,karanlığa göndermeyin,ben karanlıktan korkarım"
...
|
|
 |
       |
 |
kurşunasker_35
Tremere

|
|
| evet deprem oldukça taş bir parça olmuş...bundan önce bir videosu daha dönüyodu pek sevmemiştim...
|
|
|
|
_________________ Mail:kursunasker35@sehrimetal.com
!!!YERLİ GRUBUNA SAHİP ÇIK!!!
|
|
 |
      |
 |
..NoUuR..
Nosferatu

|
|
| rain_clouds demiş ki: | | deprem $arkısı harika...günLerdir diLimden media pLayerımdan dü$müyor...son dönemdeki harbi grupLardan biri bence...dinLeniLesi |
'''ksnLkLe katıLıorm'''
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
grif
Gangrel

|
|
| yaptıkları muzıkle saygı duyulması gereken turk rockının en ıyı grupları arasında kendılerıne yer bulmus olan nadıde grup
|
|
|
|
_________________ başka biri olmaya çalıştım ama gerçekte içim öyle değil ve nihayet buldum kendimi bir şans için savaşırken
|
|
|
     |
 |
Astern Márch
Gangrel

|
|
bence son dönemde türk rock piyasasında rock olan tek albüm diyebilirm. hafif geyik sözler üzerine gaydırı gubbak şeyler yok çatır çatır çalmış adamlar. zaten grup elemanlarının geçmişlerine bakarsak(misal antisilence görüleiblir oralarda) absürd şeyler çıkarmaları beklenemezdi. cenk durmazelinde vokali iyimiş. favori parçam "devam" dır. destek verilmeli piyasamızda bu tatdaki gruplara.
not: asıl desteği hakeden türk grubu suicide dır kanımca ;D dünyada tanındıklarının yarısı kadar ülkemizde tanınsalar neler olurdu neler
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
cilekesci
Nosferatu

|
|
| bence deprem sartkıları harbi bişi yhaa cok güzel
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
grif
Gangrel

|
|
| evet deprem sarkıları gercekten cok guzel klıbıde ıyı cekısmısler
|
|
|
|
_________________ başka biri olmaya çalıştım ama gerçekte içim öyle değil ve nihayet buldum kendimi bir şans için savaşırken
|
|
|
     |
 |
che
Gangrel

|
|
| davulcuyla vokallerı degıstır alsana ucnoktabır
|
|
|
|
_________________ Kağıttan Bir Gemidir Devrim , Bütün Gemiler Hurdaya Çıksada Sonunda..
Taşıdığı Özgürlük Şiiriyle Batmadan Yüzer Nicedir , Dünya Sularında.
Kim Bilir Kaç Yunus Görmüş.Kaç DENİZ GEZMİŞ..!
|
|
 |
    |
 |
HéavyRocK
Gangrel

|
|
| pek hoşlanmadığım bi grup.... =S
|
|
|
|
_________________ Hiç mi yalnız kalmadın şu garip dünyada ?
Ahh o zaman anlarsın..YALNIZLIK PAYLAŞILMAZ..
Sana sölemeye değmedi değmez...
Seni benim gibi kimse sevmedi sevmez..
i be silent ago look at the people..later i meet all..see GRUDGE..
|
|
|
    |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil