| Yazar |
Mesaj |
Rock
turaN tuNa

|
|
Hikaye.
Daha yaşım 13 felan birgün dayımlara gittim. Eve Girdim bangır Bangır Parçalar Çalıyor Kendi Kendime Dedim bunlar Ne diye.
SOnra dayıma sordum dayı bu müziği kimler söylüyor diye . dayımda bir lafla attı bizi köşeye " Sen anlamazsın yiğenim "
Ama tabiki Müzik beni acayip etkilemişti. En sonunda Kendi Çabalarımla şarkının isminin " Fear of the Dark " Olduğunu ögrendim. Daha Sonra aradan 1 kaç gün geçtikten sonra Müzik marketin birine girdim Dedim " Fear of the dark " varmı yok dedi bana burda bulamazsın onları felan. Kendi kendime üzüldüm o sırada. Gerçekten Müzikten etkilenmiştim. Bir yandan üzülüyorum bir yandanda bu şarkının olduğu kaseti bulmaya çalışıyorum o zaman cd fazla yaygın değil var ama tek tük ve pahalı o yüzden kaset almak zorundaydım.. daha sonra bi kaç müzik markete daha gittim onlardada yoktu bu ama adam bana bakırköyde bulursun onu dedi. Bakırköyde istanbulun bir ilçesi atladim Minübüse gittim Bakırköye. Bakırköyde Müzik Market çoktu kalabalık bir semt olduğu için Girdim bi kaç yere sordum gene kaseti yok cevabı aldım. Bıkmıştım gezmekten sonra bir yere daha girdim sordum Bu sefer cevap " VAR " idi ogün gerçekten çok sevinmiştim. Kaseti aldım atladım hemen minibüse döndüm eve taktım kaseti başladım dinlemeye .... Ve Metal Müziğe Direk Geçiş Yaptık..
LOVE IS IRON MAIDEN ! FEAR OF THE DARK !
işte ilginç bir hikaye Umarım okurken sıkılmamışsınızdır..
|
|
|
|
_________________ admin (at) matrock.net
|
|
 |
         |
 |
metal yasam damla
Nosferatu

|
|
| hmm bn hiç sıkılmadım okurken
|
|
|
|
_________________ doldur seytan kadehimi birazdaha içeyim şu günahlarından........
|
|
| |
      |
 |
Mor Menekşe
Nosferatu

|
|
| Dinlerken de sıkılmamıştım okurkende sıkılmadım .)
|
|
|
|
_________________ Enayinin biri iste. << @Rock. Aşqo profilimle oynama xD
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Rock Resimleri
Metal Resimleri
Gitar Resimleri
Rock Avatarları
Gothic Resimleri
Rock Nedir?
Yabancı Rock
Türk Rock
Yabancı Rock Grupları
Türk Rock Grupları
Metal Müzik Grupları
Türk Metal Grupları
Rock Müzik Tarihi
Rock Müzik indir
Metal Müzik Türleri
Rock Müzik Türleri
Emo
Emo Rock
Emo Nedir?
Türk - Yabancı Rock Biyografiler
Punk - Ska Biyografiler
Heavy - Power - Thrash Biyografiler
Gothic - Doom Biyografiler
Black - Death Biyografiler
Amatör Grup Biyografiler
Diğer Biyografiler
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil