Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
SailormooR
Gangrel
Gangrel

blank.gif
MesajTarih: 7th Aralık 2006, 23:39  Mesaj konusu:  Mor ve Ötesi
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar ben uzun bi geçmiş yazmıyacağım...genellikle okunmazda resmi sitelerinde var ztn...

neyse görüşlerinizi ve eklemek istediklermizi yzalım

ÇevrimdışıSailormooR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SailormooR
Gangrel
Gangrel

blank.gif
MesajTarih: 7th Aralık 2006, 23:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ilk olarak ben başlıyayım

gerçketen çok iyiler....öyle olmayada devam edecekler diye düşünüyorum.......

ÇevrimdışıSailormooR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 7th Aralık 2006, 23:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Türk ROCK Grupları Arasında Kendilerini Şöhrete Kaptırmayan İnsanlar Bu Yüzden

Beğeniyorum.

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
KuRbAn
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 15:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

magazin furyasına katılmadıkları için takdir ettiim bi grup..ayrıca politik görüşeri ve dünya görüşlerini,bunlarla ilgili isyanlarını şarkılarına taşıdıkları için severim bu grubu..'uyan' çok ii parçadır mesela..

Korkarak Yaşıyorsan Yalnızca Hayatı Seyredersin

Kova Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimdışıKuRbAn kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Hobbit
Toreador
Toreador

egypt.gif
MesajTarih: 11th Mart 2007, 16:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

benimde sefdiğim gruplardan biri özellikle katıldıkları çou organizasyonların yardıma dayalı olmasını geçekten çok takdir ediorum

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Yılan GizliHobbit kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LeThe'an s
Elder
Elder

blank.gif
MesajTarih: 14th Mart 2007, 21:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

sansasyn yabmıolar kendi halnde gidiolr güsel bişey bu
nilinde dedi gibi yardıma dayalı org. yapmaları gurr werici bişey
küçk sewiglim..

Başak Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLeThe'an s kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Dimple
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 21st Mart 2007, 10:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bir arkadaşımın yorumunu yazmak istiyorum sadece o yeterli olacak.

"şehir albümüne dönsek fazla insan bilmese, otobüste karşılaştığınız bir insanın mvö dinlediğini hissedip merhabalaşsak falan ama mazide kaldı."

Yengeç Cinsiyet:Bayan Kaplan GizliDimple kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
sensorium
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 21st Mart 2007, 23:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben sewmiyorum bana çok fazla lay lay lom gelio şarkıları özellikle o şirket mirket anlamam anlasamda anlamam felan komik geldi çocuk şarkısı gibi anlamsız sözler Happy bni sarmıo...

çelişkim kendi içimde...

Başak Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışısensorium kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
LeThe'an s
Elder
Elder

blank.gif
MesajTarih: 23rd Mart 2007, 20:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

yawru ne gruplar war genede bunlar berabt diil Happy

Başak Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLeThe'an s kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
cozi
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 29th Nisan 2007, 15:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

iyi grup ben hiç kötü şarkısını dinlemedim

Terazi Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcozi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
pErİ
Uyarı : 1
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 2nd May 2007, 21:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bütün şarkılarını diil ama bi kaç şarkısını beğenrek dinlyorum ösellikle küçük sevgilim ve uyan favori şarkılarım..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıpErİ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
eylül
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 4th May 2007, 16:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

sanatın sadece müzikle değil hayat tarzı,düşünce,görüş,topluma bakış açısı ve duyarlılıkla bir bütün olduğunu gösteren nacizane gruplarımızdan bir tanesi,şarkıların içerisinde o kadar güzel anlamlar varki tabi anlayanlara diyelim...

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıeylül kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
- IndiePixie -
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 4th May 2007, 16:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

mvö kesinlike ne yaptığını bilen bi grup..müzikleri kalite, ayrıca türk rocka büyük katkıları oldu bence

Terazi Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışı- IndiePixie - kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
seytan_telvesi
Uyarı : 2
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 7th May 2007, 19:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Alıntı:
ben sewmiyorum bana çok fazla lay lay lom gelio şarkıları özellikle o şirket mirket anlamam anlasamda anlamam felan komik geldi çocuk şarkısı gibi anlamsız sözler bni sarmıo...

o zaman sen eski albümlerine dön sadece bir kac tane dinlediğin şarkılarla yargılama yavrum mvö gerçekten iyi birgruptur ayrıca şarkılarıda gayet iyidir ilk albümleri her zaman favorimdir harunun o daha toklaşmamız çocuksu sesi falan şarkı sözleri allahım sana geliyorum ben bu grubu cok sevıyorum ya müzice şarkılarının yeri benim için çok ayrıdır

Boğa Cinsiyet:Bayan Kaplan Çevrimdışıseytan_telvesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Dynder
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 13th May 2007, 17:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

sensorium demiş ki:
ben sewmiyorum bana çok fazla lay lay lom gelio şarkıları özellikle o şirket mirket anlamam anlasamda anlamam felan komik geldi çocuk şarkısı gibi anlamsız sözler Happy bni sarmıo...

o zaman Metallica'nın Where The Wild Things Are şarkısı da komik gelmiştir, Bu şarkının 5:13 ile 5:34 arasındaki bölümü dinlemeni tavsiye ederim.

Aslan Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıDynder kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Resmi seçin karakterinizi öğrenin 62 LiLuven 4896 12th Temmuz 2007, 16:37
paradise_lost Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok mutlulugun resmi 1 !SoLd3 334 26th Nisan 2007, 07:04
LeThe'an s Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil