| Yazar |
Mesaj |
spooky_kid
Gangrel

|
|
1971 yılında Gölcük'te doğdu. Babasının görevi dolayısıyla pek çok farklı bölge ve şehirde geçen ilkokul yıllarından sonra Fenerbahçe Lisesi'nde ortaokul ve liseyi okudu. 1988 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümüne girdi ve mezun oldu.
1989 yılında yakın arkadaşı Kubilay Özvardar ile birlikte hazırladığı akustik dinleti onun ilk sahne deneyimiydi. Bu yıllarda Sugar mice grubuyla çalışmaya başladı ve ilk demo kaydını gerçekleştirdi. Daha sonra çeşitli amatör gruplarda solist olarak çalıştı.
1992 yılında Pentagram'a katıldı ve aynı yıl çıkan Trail blazer albümünde vokaliyle yeraldı. Türkiye'de ve yurtdışında Pentagram'la pek çok konser gerçekleştirdi. 1993 ve 1994 yıllarında Hıbır ve Rock dergilerinin okuyucuları tarafından Yılın En İyi Erkek Rock Şarkıcısı Solisti seçildi.
1994-95 yıllarında Gür Akad'ın kurduğu Klips grubunda solist olarak yeraldı ve bu grupla çeşitli konserler verdi. 1995 yılında piyasaya çıkan Özlem Tekin'in ''Kime Ne '' adlı ilk albümünde besteci, enstrümanist ve süpervisor olarak çalıştı.
1996 yılında Pentagram grubundan ayrılarak ilk solo albümünün çalışmalarına başladı. 1999 baharında Tempo Müzik(Raks) ten çıkan ''Korkma'' albümü Ümit Kuzer'in prodüktörlüğünde gerçekleştirildi. O GÜN albümü sanatçının ikinci solo albüm çalışması oluyor.
2006 yılında piyasa sürdüğü "Üç" adlı albümünde Pentagram grubundan arkadaşları Metin Türkcan ve Tarkan Gözübüyük ile çalıştı.
|
|
|
|
|
|
| |
      |
 |
- IndiePixie -
Gangrel

|
|
| sahnesi harika...normalde dinlemiosanız bile canlı izlemenizi tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
KuRbAn
Toreador

|
|
| izmir pentagram konserindeydim 29 nisanda..ogün de 2 şarkılığına sahnedeydi..o ne gırtlaktır ya..albümleriyle kesinlikle alakası yok..harcanıo resmen..süperde canlı performansı..hasta kaldım..
|
|
|
|
_________________ Denizleri Seviyorsan Dalgaları Da Seveceksin
Sevilmek İstiyorsan Önce Sevmeyi Bileceksin
Uçmayı Seviyorsan Düşmeyi De Bileceksin
Korkarak Yaşıyorsan Yalnızca Hayatı Seyredersin
|
|
 |
    |
 |
LeThe'an s
Elder

|
|
dinliorm nadirde olsa sahnesini canlı izleyemedm pentgram istanbl 1.konserinde arkadşım omzumda bayılmstı biz çıktık ogün girmiş çok üzülmüştm
|
|
|
|
_________________ Gökten Gökkusagı yagar mı ? Tap desem bana Tapar mı ?
|
|
 |
      |
 |
gozde_seboist
Gangrel

|
|
süper bi insan şarkıları muhteşem canlı performanslarıda iyi çünkü en çok dikkat ettiğim bi konuda canlı performanslardır
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
schims
Nosferatu

|
|
| ogünn sanlısoy gercktenn cokk ii sewerkk dinliorumm=
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
just_beautiful
Tzimisce

|
|
| şarkıları güsel....kendisi de güsel...ben de severek dinliorum öz. canlı performansı süper..
|
|
|
|
_________________ $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
|
|
 |
    |
 |
no_remorse
Gangrel

|
|
| çok ii bi müzik adamı. bir ben şarkısı benm için çok özel..tabi bi de kaybettik severken.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
AssAssiN
Ventrue

|
|
| çok beğenirim ogünü acayip iyi yapıyo bence işini sahne performansı desen zaten laf yok ben şeboyla yaptığı bir ben bide ikinci albümündeydi galiba bana bi sor a bayılıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
wortex
Lasombra

|
|
çok iyi müzisyen bir ben ve hadi beni güldür biraz sarkılarını son günlerde fazlasıyla dinler oldum
|
|
|
|
_________________ Cehennemin çağrısına karşı koyma
sonsuz ölmek,şeytani sevmek… sadece bir öpücük büyüyü hissetmek için
|
|
 |
     |
 |
seton
Gangrel

|
|
bence de qaliteli adam...ama sadece bi iki şarqısını sewerim..ama tarzım olmağı için...yoqsa adam da iş war
|
|
|
|
_________________ Zaten aşk kötü bir şaka,anlamaya çalışma...
..._şık...
|
|
|
    |
 |
chickolata
Gangrel

|
|
hady beni guldur biras dio doru dioo :S
bende gulmek istiorum yaaf
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
cacican
Gangrel

|
|
şarkıları çok güsel..başarılı bir sanatçı..sewiom,dinliom
|
|
|
|
     |
 |
faithless
Gangrel

|
|
| çok severim, ogün sanlısoy gercekten cok basarılı ama degeri bilinmiyor onun da bence....
|
|
|
|
    |
 |
the crow
Ventrue

|
|
| faithless demiş ki: | | çok severim, ogün sanlısoy gercekten cok basarılı ama degeri bilinmiyor onun da bence.... |
haklısın ya yeni yeni başladılar değerini anlamaya işini hakkıyla yapan bi adam çok başarılı
|
|
|
|
En son the crow tarafından 22nd Ağustos 2007, 03:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
|
    |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2, 3 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
Wap
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Rock Resimleri
Metal Resimleri
Gitar Resimleri
Rock Avatarları
Gothic Resimleri
Rock Nedir?
Yabancı Rock
Türk Rock
Yabancı Rock Grupları
Türk Rock Grupları
Metal Müzik Grupları
Türk Metal Grupları
Rock Müzik Tarihi
Rock Müzik indir
Metal Müzik Türleri
Rock Müzik Türleri
Emo
Emo Rock
Emo Nedir?
Türk - Yabancı Rock Biyografiler
Punk - Ska Biyografiler
Heavy - Power - Thrash Biyografiler
Gothic - Doom Biyografiler
Black - Death Biyografiler
Amatör Grup Biyografiler
Diğer Biyografiler
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil