Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
wampirella
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 03:38  Mesaj konusu: Oooh ! Panik grubu roportajımız
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Wampirella(Elif)=Merhabalar! Bize biraz Panik grubunuzdan bahseder misiniz?

Panik=2000 senesinde kaanla benim üniversitede tanışmamız daha sonrasında denizie dahil olmasıyla kendi aramızda eğlenmek için yaptıımız şarkıları kaydedip dinleyip zaman gecirdiimiz bi yönümüzdü aslında panik

Wampirella(Elif)=Panik ismi nerden nasıl oluştu biraz anlatır mısınız hikâyesini?

Panik=Karabasan mı olsun panik mi dedik panik oldu =)

Wampirella(Elif)=Müziğinizin tarzını ne olarak adlandırıyorsunuz?

Panik=Tarz olarak adlandırmıyoruz ama soranlara kaypunk diyoruz

Wampirella(Elif)=Sözleri ve besteleri kim yapıyor?

Panik=Karışık diyebiliriz sözleri genelde benle deniz yazıyoruz beste herkesten çıkabiliyor... Bu albümde benim(Gökhan) biraz daha fazla söz ve bestem var

Wampirella(Elif)=[/color]Dinleyicilerinize sorduğumuzda çoğunluk “Deniz Yılmaz tarafından tanıdık” diye yanıtlar geliyor. Sizce bu ne kadar doğru?

Panik=Çok doğru yapacak bir şey yok deniz zaten bilinen biriydi yeni dahil olduğu grup bu yüzden merak uyandırdı

Wampirella(Elif)=Bir dinleyiciniz “mükemmel şarkıları var moral 0 da olsa insan dinlerken kendisini iyi hissediyor” demiş. Siz neler düşünüyorsunuz?

Panik=Bence de mükemmel şarkılarımız var =)

Wampirella(Elif)=
Klibinize gelirsek parçalarınız gibi gayet eğlenceli olmuş. Kimin fikriydi böle bir klip çekmek? Oluşum aşamasının dan bahseder misiniz biraz?

Panik=6 ay boyunca şirketimiz klibimizi çekemeyince kendi arkadaşlarımızla çekme kararı aldık.
deniz atla gel şabanı yapalım dedi bende yolcular diğer gruplardan elemanlar olsun dedim bizde kadın kılığına girelim iyice dağıtalım şenlik galeyan misali... Öylede oldu

Wampirella(Elif)=Bize biraz Panik’in projelerinden bahseder misiniz? Ne gibi yenilikler bekliyor hayranlarınızı?

Panik=Valla biz denizin askerden gelmesini bekliyoruz

Wampirella(Elif)=Eğlenceli bir müzik yapıyorsunuz. Bunu hayata geçirirken hiç korkmadınız mı tepkiler nasıl olur diye?

Panik=Zevk için yaptık bu şarkıları korkacak bir durum yoktu. Sonrada albüm yaptık albüme koyduk bu tarz müzik bizlere ne kazandırıyor ki kendi istediğimiz şeyi yapmaktan korkalım...

Wampirella(Elif)=Peki, amatör gruplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Panik=ben profesyonel olduğumda amatör gruplar hakkında yorum yapma hakkına eriştim gözüyle bakamam..çalışsınlar iyi yerlere geleceklerdir demek bana düşmez..müzik ile uğraşmak güzeldir her müzisyen özeldir

Wampirella(Elif)=Bu röportajda bize zaman ayırdığınız için Matrock.Net olarak çok teşekkür ederiz.Son sözlerinizi alalım belki gözümüzden kaçırdığımız sizin eklemek istediğiniz bir şeyler vardır?

Panik=İlgilendiğiniz için ben teşekkür ederim

Yay Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıwampirella kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
the crow
Ventrue
Ventrue

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 04:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

eline sağlık Elif güzel bir röpartaj olmuş =)

Cinsiyet:Bayan  Gizlithe crow kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
demigod
Ventrue
Ventrue

blank.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 04:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

röportaj için teşekkürler ama başarılı olduklarına inanmadığım bir grup

İlahi Komedya - Cehennem

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdemigod kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Prophecy
Medusa
Medusa

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 09:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Kesinlikle çok güzel bir röportaj.. Teşekkürler kanka...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Metal
Medusa
Medusa

afghanistan.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 10:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

demigod a katılıyorum röpörtaj için çok teşekkürler elifcim ama başarılı olduklarına ben de inanmıyorum.

"turan tuna"

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi GizliMetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
DaevaHtfs
Brujah
Brujah

centralafricanrep.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Ellerine sağlık. Teşekkür ediyoruz .))

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıDaevaHtfs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Lycantrophy
Uyarı : 1
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 15:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

güzel röpörtaj olmuş Happy adamlar eğlencesine yaptık diyolar bence de gayet eğlenceli bi albüm olmuş zaten Happy

Balık Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıLycantrophy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kırkayak
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 10th Eylül 2007, 18:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

eline dilline sağlık..... Lol Lol fevkaladenin fevkinde olmuş Wink

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıkırkayak kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
che
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 11th Eylül 2007, 13:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ne guzel emegıne saglık

Oğlak  Kedi Çevrimdışıche kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
wampirella
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 11th Eylül 2007, 13:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

teşekkürler arkadaşlar gerçekten iyi bi grup eğlenceli parçaları var herkezin kişisel görüşü ayrıdır tabi ama başarı dediğinizi bu grupta yapıyo hemde insanları eğlendirerek mutlu ederek... iyi günler...

Yay Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıwampirella kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
küçümenpunk
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 11th Eylül 2007, 13:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

gökhan benım kankam olur cok seviorum onu komedi adam yaa Grin Grin

kayıt ol veya giriş yap

eline sağlıkk kardeşim cok güsel bi röpörtaj olmuş Happy

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıküçümenpunk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
welyhardrock
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 11th Eylül 2007, 17:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben paniği çok severim zaten ama deniz için dinledimbaşta sonra sevdim öyle dinliiyorum işte

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıwelyhardrock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
LuCif3rR
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 11th Eylül 2007, 22:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Çok güzel bir röp. olmuş. Teşekkürler =)

Balık Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıLuCif3rR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
demigod
Ventrue
Ventrue

blank.gif
MesajTarih: 12th Eylül 2007, 00:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bazı arkadaşlar bilirler dobrayımdır .... türk rock müziğinin en sevmediğim gruplarındandır ..bazı arkadaşların arkadaşları olduğundan kelli..sevecek değiliz dimi : ) ...hörmetler..

İlahi Komedya - Cehennem

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdemigod kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
paganized
Tremere
Tremere

norway.gif
MesajTarih: 12th Eylül 2007, 07:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

fazla geyiksever bi grup...sevemiyorum bu yüzden...

kayıt ol veya giriş yap

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıpaganized kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Tiamat-Prey Klip 0 Prophecy 593 7th Kasım 2006, 12:11
Prophecy Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Lacuna Coil Klip 0 Prophecy 587 5th Kasım 2006, 18:21
Prophecy Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil