| Yazar |
Mesaj |
LYCAN
Brujah

|
|
Piercing 1975 yılında Los Angelos'ta bir stüdyoda bulunmuştur. Günümüzde bildiğimiz asıl Piercing ise 1980'li yıllarda California'da "modern yabaniler" harekati ile başlamıştır. Bu harekatda bilinçli ilkel kültürlerden gelenekler alınmıştır. Bu geleneklerin bazıları body modification yani vücudu şekillendirmek, dövme yapmak, piercing, yara izleri bırakmak, kızgın demirlerle dağlamak vb...
90'lı yılların başlarında bu izler sadece Sado-Maso kültüründe kalmıştı fakat bir süre sonra bunu daha medeni bir şekilde gençler sahiplendi... denilsede piercin tarihi taaa M.Ö hindistanında ve iran gibi ülkelerde kendini tanrı kral ilan eden kişilerin diğer insnalardan farklı olduğunu göstermek amcıyla '' bakın bizim vücudumuz acımıyor bizim görünüşümüzle sizden farklıyız ve bu sebepten size benzemediğimiz için biz tanrıyız ver güçlüyüz biz sizin tanrı kralınızıs'' anlamı taşırmış...
|
|
|
|
     |
 |
just_beautiful
Tzimisce

|
|
| paylaşım için teşekkürler=)ya bi de bişi sorucam bu piecing için günah diolar..
|
|
|
|
_________________ $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
|
|
 |
    |
 |
LYCAN
Brujah

|
|
| odfa eski milletler göre bu anlamı taşıdığı ve şu anda anlamını yitirdiği için şu an sitede uyarı alıcamı bilşyorum biz en iyisi bunu msn de konuşalım ya...
|
|
|
|
     |
 |
elma $ekeri
Nosferatu

|
|
| şimdilerde diikkat çekmek amacıyla kullanılıo galiba :p
|
|
|
|
|
|
|
     |
 |
Syntinen
Süper Moderatör

|
|
| elma $ekeri demiş ki: | | şimdilerde diikkat çekmek amacıyla kullanılıo galiba :p |
Galiba Ama kabul edelim ki çok güzel duruyor ve hakkaten de "aıığğ piyırzink mi var orandağğ, acımadı maa?!" gibi can sıkıcı sorulara hedef olunacak kadar da dikkat çekiyor..
Ama değer... Herşeye değer bea.. Yaşlı nenelerin "cık-cık-cık"larına bile
|
|
|
|
_________________ Let’s put a smile on that face! Why So Serious?!
syntinen_@matrock.net
|
|
 |
          |
 |
''EliF''
Lasombra

|
|
| Bana çokta hoş bişeymiş gibi gelmiyor açıkcası...Ama takanada sevenede saygım var...
|
|
|
|
    |
 |
Syntinen
Süper Moderatör

|
|
İşte sırf bu söylediklerin Dünya Barışını bile getirir!! Tebrik eder, teşekkürü bir borç bilirim
Ayrıca bu söylediklerin aileme, sülaleme ve piercing'i kınayan tüm ailelere kapak olsun
|
|
|
|
syntinen_@matrock.net
En son Syntinen tarafından 17th Eylül 2007, 19:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
          |
 |
''EliF''
Lasombra

|
|
| FiLtHY demiş ki: | İşte sırf bu söylediklerin Dünya Barışını bile getirir!! Tebrik eder, teşekkürü bir borç bilirim
Ayrıca bu söylediklerin aileme, sülaleme ve piercing'i kınayan tüm ailelere kapa olsun |
tesekkür ederim (: birşeyi sevmememiz ona saygı duymayacagımız anlamına gelmez değil mi (: ?
|
|
|
|
    |
 |
Syntinen
Süper Moderatör

|
|
Ya tabii ki ama üzülerek söylüyorum ki bizim ülkemizin genelinde bu anlayış yok.. Önyargılı yaklaşımlar ve en iyiyi ben biliyorum zihniyeti yaygın bizde!!.. Neticede her tepeden tırnağa siyah giyinmiş insanı satanist sana bi ülkenin çocuklarıyız biz
|
|
|
|
syntinen_@matrock.net
|
|
 |
          |
 |
kuzularin_sessizligi
Malkavian

|
|
| FiLtHY demiş ki: | Ya tabii ki ama üzülerek söylüyorum ki bizim ülkemizin genelinde bu anlayış yok.. Önyargılı yaklaşımlar ve en iyiyi ben biliyorum zihniyeti yaygın bizde!!.. Neticede her tepeden tırnağa siyah giyinmiş insanı satanist sana bi ülkenin çocuklarıyız biz |
kesinlikle ben piercing takmadığım halde sırf siyah giyindiğim ve türkçe rap dinlediğim halde bile satanist muamelesi görüyorm kaldı ki diğer arkadaşlarımız neler çekmez :S
bu arada kaşa takılan piercing cesareti temsil ediyormuş
|
|
|
|
_________________ Amacım Hiçbirşey......Kaybolmuş,
Yıllanmış Bir Sevginin Suçlusu,
Müebbet Hayat Mahkumu Bir Avarenin
İntihar Mektubu Bu......
|
|
 |
     |
 |
WiccaTurk

Toreador

|
|
| galiba bende taktırıcam bitane kaşıma ama cesarte yakından uzaktan alakam yoktur bu arada erkekler için hangi tarafı önerirsiniz sağ kaş //sol kaş ??
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
kuzularin_sessizligi
Malkavian

|
|
| erkekler genelde piercingde de küpede olduğu gibi sol kaşı tercih ediyorlar
|
|
|
|
_________________ Amacım Hiçbirşey......Kaybolmuş,
Yıllanmış Bir Sevginin Suçlusu,
Müebbet Hayat Mahkumu Bir Avarenin
İntihar Mektubu Bu......
|
|
 |
     |
 |
WiccaTurk

Toreador

|
|
| sol taraf hmm.yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
sedaseng
Nosferatu

|
|
bende piercing var ve cok hosuma gıdıo buyukler vaya anneler babalar benı pek ılgılendırmez o yuzden kımse kendını kasmasın
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
EnErJiNi HiSsEt
Tremere

|
|
| piercing benim çok hoşuma gidiyo ya özellikle erkekler kaşlarına takıyolar o süper oluyo yani tabi bu benim görüşüm......paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|