Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Black Katana
Strategic Administrator
Strategic Administrator

japan.gif
MesajTarih: 22nd Ocak 2007, 00:48  Mesaj konusu:  Red hot chili peppers
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Grubun gitaristi Flea, 20 yıl önce Los Angeles’taki Perkins Palace’a giden ve orada çalan grupları dinleyen sıradan bir kişiydi. Çalan gruplar arasında Rock’n Coke festivalinin önemli isimlerinden Echo & the Bunnymen de vardı. Flea, o zamanlar onlardan biri olmayı hayal ediyordu. 20 yıl sonrasında onlardan daha fazla tanınacağı hiç aklına gelmiyordu. Ama beklenmeyen oldu.
Bugün Red Hot Chili Peppers dünya çapında büyük arena ve stadyumlarda çalan bir grup.
Şarkıları herkes tarafından biliniyor ve rock müziğine kattıkları farklı bakış açısıyla birçok gruba ilham kaynağı oluyor.

Flea, albümdeki samimi yazısında grubun parçalarının liste başı olmasını, eleştirileri dikkate alıp, hatalardan ders almaya bağlıyor. Flea, her zaman için kendilerini ve müziklerini daha anlaşılır yapmaya çalıştıkları için hala varolduklarını da sözlerine ekliyor.
Alçakgönüllülüğü bırakmayan Flea, yıllar sonra Perkins Palace’a geri dönüp verdikleri coşkulu konserden sonra bile “Echo & the Bunnymen kadar olabildik mi, bilmiyorum” diyebiliyor.

Birçok grup gibi Red Hot Chili Peppers’da da değişiklikler oldu. 1988’de Red Hot Chili Peppers, kurucularından Hillel Slovak’ı kaybettikten sonra Chad Smith ve John Frusciante, gruba katıldı. Böylece Antwan (vokal), Flea (bas gitar), John (gitar) ve Chad (davul) dörtlüsünün bir araya geldiği muhteşem bir grup oluştu.
1992’de altı yıllığına John’un yerine eski Jane’s Addiction gitaristi Dave Navarro geçtiyse de 1998’de John gruba geri döndü.

Grubun yıllarca kalitesinden hiç ödün vermeden yaptıkları parçaların dinlendiğini kaydeden Flea’nin alçakgönüllü yaklaşımını şu sözlerde bulmak mümkün: “Dünyanın evrende küçücük bir nokta kadar olduğu, insanların da bu sonsuz manevi alanda birer piyon olarak aslında ne kadar önemsiz olduğu.”
Grubun kalıcılığındaki en önemli neden ise, çok -ama gerçekten- çok çalışmaları.

Akrep Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıBlack Katana kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
miSsChE
Elder
Elder

turkey.gif
MesajTarih: 22nd Ocak 2007, 09:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

cok başarılılar bence en sewdiim parcaları da Californication ;d
tşkLer .)

Terazi Cinsiyet:Bayan Yılan ÇevrimdışımiSsChE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Metal
Medusa
Medusa

afghanistan.gif
MesajTarih: 22nd Ocak 2007, 10:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Zaten kime sorarsan sor %90 en sevdiğim şarkısı californication der (:

Tarzım değil bu grup ama saygımız var tabi, kendi tarzında babadır..

"turan tuna"

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi GizliMetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
rain
Uyarı : 1
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 23rd Ocak 2007, 13:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

saol tşkler

Çevrimdışırain kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
KuRbAn
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 15:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

hayranı olduğum gruplardan biri..en sevdiğim üyesi aynı zamanda en eski üyelerinden biri olan flea..mükemmel çalıo adam..colifarnicaition,under the bridge,otherside çok güzel şarkılardır..umarım hep böle mükemmeel olurlar..

Korkarak Yaşıyorsan Yalnızca Hayatı Seyredersin

Kova Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimdışıKuRbAn kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
demigod
Ventrue
Ventrue

blank.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 20:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

arada br dinlerim

İlahi Komedya - Cehennem

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdemigod kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Myrwyn Uth Matar
Lasombra
Lasombra

iceland.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 21:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bass gitarın elektro'dan daha ağırlıklı olduğu ender gruplardandır..
hele tell me baby şarkısı bass'çıların korkulu rüyasıdır..

Image

Image

Ein Volk,Ein Reich,Ein Führer..

Başak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıMyrwyn Uth Matar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
KuRbAn
Toreador
Toreador

turkey.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 21:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

o parça hakkaten çok ii..dani california da süper..

Korkarak Yaşıyorsan Yalnızca Hayatı Seyredersin

Kova Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimdışıKuRbAn kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 22:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Otherside Daha güzel

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Myrwyn Uth Matar
Lasombra
Lasombra

iceland.gif
MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 22:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

tell me baby çok güzel bir şarkı değil bence ama dediğim gibi,bass'ını full çalabilene yarı-ilah gözüyle bakıyorum ben Eeeee ..

Image

Image

Ein Volk,Ein Reich,Ein Führer..

Başak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıMyrwyn Uth Matar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
beutyful death
Misafir

MesajTarih: 23rd Şubat 2007, 22:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

az önce onlar dinliodum.. bnce güsel bi grup...
californication, otherside ve snow(hey oh) en sewdim parçlar

wampirella
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 24th Şubat 2007, 13:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

pek ağırlıklı dinlemesemde kendi içlerinde en iileri ve arkadaşın dediği gibi tell me baby deki bass kaçınılmazz ii...

Yay Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıwampirella kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Hobbit
Toreador
Toreador

egypt.gif
MesajTarih: 11th Mart 2007, 16:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

tek dinlediğim parçası herkesinde olduuu gibi Californication Cute

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Yılan GizliHobbit kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Psykhe
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 13th Mart 2007, 00:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

seviyorum bu grubu.son zamanlarda da snow şarkılarını sık sık dinliyorum.eğlenceli bi parça...

Cinsiyet:Bayan  ÇevrimdışıPsykhe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
celebrian miriel
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 13th Mart 2007, 13:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben küçükken dinliyodum çok eğlenceli bi grup Grin şimdi de arada dinliyorum ama seviyorum yani Happy

Koç  At Çevrimdışıcelebrian miriel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Önemli: Son Harfden Grup Türetmece 1089 Metal 28177 2nd Ağustos 2008, 21:17
Rock Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sizce tarz, imaj bakımından en karizmatik grup kişi kimdir? 67 Melancholy 6768 13th Kasım 2008, 13:39
AmonyumNitrat Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil