| Yazar |
Mesaj |
wampirella
Brujah

|
|
Wampirella(elif)=sizi dinleyenler mutlaka biliyorlardır ama bilmeyenler için grup elemanlarınızı tanıtır mısınız?
Duygu :SERPENTA kadrosu; Vokal ve bass gitar Duygu, Keyboard
Taylan,gitar Bora, davul Gökberk'ten olusmaktadir.
Wampirella(elif)=Grubun kuruluş hikâyesini kısaca anlatır mısın bizlere?
Duygu : 2004 yılında Taylan ve Duygu tarafindan kurulan SERPENTA,aynı yıl iki parçadan oluşan bir promo cd yayınladı.Ardından uzun süren bir sessizliğin ardından Transformation isimli E.P.yi H.Ç.K. prodüksüyondan yayınladi.
Wampirella(elif)=Kuruluşundan bu yana grubunuzda kimler çalmaya devam ediyor? Şu anki kadro koşullara göre sizce yeterli mi?
Duygu : Kuruluştan itibaren sadece Taylan ve Ben devam ediyoruz, şu anki kadrodan genel olarak memnunuz.ancak ilerleyen zamanlarda beste yapısındaki değişiklik ve zenginliğe katkısı olacağına inancağımız ikinci bir gitaristle çalışmayı düşünebiliriz.
Wampirella(elif)=Türkiye piyasasında ne kadardır varsınız? Grubun isminin bulunması nasıl oldu?
Duygu : Ben yaklaşık 8 senedir vokal yapıyorum bundan önce pogrom ve nefastum adlı gruplarda çalışmalarda bulundum.Taylan da infidel,seregon,nefastum gruplarında bulundu.Grubun ismide insanoğlunun cennetten kovulmasına sebep olan Şeytanın yılan suretindeki adıdır.
Wampirella(elif)=serpenta Beste veya söz yazarken nelerden etkileniyor? Sözleri kim yazıyor? Merak edilen, Anlatılan bir hikâyesi var mı?
Duygu : Besteleri Taylan, sözleri de ben yazıyorum, ikimizde hemen hemen aynı şeylerden etkileniyoruz.Bu gerçek hayatta yaşadığımız tezatlardan, delilikten,ölüm ve ötesinin karanlık cazibesinden bahsediyoruz.
Wampirella(elif)=Size müzik yapma ilhamını veren gruplar hangileri? Genel olarak dinlediğiniz, beğendiğiniz gruplar kimlerdir?
Duygu : Bana ilham veren gruplar ;Khold, Carpathian Forest, Aeternus,Shining, Behemoth vb. gibi gruplardir.Taylan ise ; Summoning, Thy Serpent, Burzum ve Arcturus'tan ilham aliyor.
Wampirella(elif)=black metal sizce neleri ifade ediyor?
Duygu : Bizce black metal ;Karanlık, Güç, Asalet ve Başkaldırıyı temsil ediyor.
Wampirella(elif)=Fanzim,webzin,dergi gibi belli başlı ürünlerde neler dikkatinizi çekiyor? Yerli gruplara yeterince destek veriliyor mu yoksa dergi ya da webzine yabancı grup pazarında yok olup gidiyor mu?
Duygu : Bizce yerli webzinlerin çoğunun yerli gruplara yeterince destek olmadiklarini düşünüyoruz.Ayrımcılıksa maalesef bir gerçek.Eş, dost, arkadaşlık ilişkileri ne yazıkki çoğu zaman kalitenin önüne geçiyor.
Wampirella(elif)=sen ve taylan nefastum grubundan ayrıldıktan sonra zorluklar yaşadınız mı?
Duygu : Müzikal anlamda hiç bir zorluk yaşamadık biz inandığımız yolda hedeflerimize doğru ilerliyoruz.Nefastumdaki kardeşlerimizede başarılar dileriz.
Wampirella(elif)=eski grubunuzdan ayrıldıktan sonra aynı yıl içerisinde promo demo çıkardınız. Bu demoyu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Duygu : SERPENTA'nın tanıtımı açısından amaçladığımız hedefe ulaştı.Ancak teknik olarak bizi tatmin ettiğini söyleyemeyiz.
Wampirella(elif)=peki bu sıralar serpenta cephesinden bir şeyler bekliyor mu bizi?
Duygu : SERPENTA olarak ilk konserimizi geçtiğimiz günlerde Hell Legions 2 adlı black metal organizasyonunda verdik.Oldukça olumlu tepkiler aldık, bunun neticesinde 29 temmuzdaki Hell Legions 3 Ankara konserindede sahne alacağız.Bu arada çıkarmayı düşündüğümüz albüm için çalışmalarımız hızla devam ediyor.
Wampirella(elif)=duygu’yu ilk kez gören seyirciler “ bir şey çıkmaz” diye düşünüyorlar fakat her defasında duygu bunu tersine çeviriyor öle düşünenler bu sefer “ süperdi” kelimesini kullanıyor. Duygu serpenta dan ayrılmayı düşünürse ne yaparsınız. Yerine yine bayan vokal mi alırsınız? (gerçi duygu gibi bulunur mu bilmiyorum ama)
Duygu : hahaha!.Bu işte, tamda bu işi yapmaktan en çok zevk aldığım andır!Bensiz bir SERPENTA'yı ise düşünmem bile!
Wampirella(elif)=Transformation e.p'si sevenleriyle buluştu.
Bu e.p'ye olan tepkiler nasıl?
Duygu : Bu E.P.'den sonra Türk metal müzik piyasasını ikiye böldük diyebiliriz, yarısı çok iyi tepkiler verirken, diğer yarısı radikal tarzımızı sindirmekte zorlanmakta..Ama biz müzikal anlamda sınır tanımıyoruz.Black metal köklerimizden kopmadan alışıla gelmişin dışında bir konseptte yolumuza devam edeceğiz.
Wampirella(elif)=hell fest2'de sahne aldınız. O gece orayı dolduran hayranlarınız da vardı neler hissettiniz? Sahneden inince aldığınız tepkiler nasıldı?
Duygu :Öncelikle SERPENTA olarak gösterdiğimiz performanstan oldukça memnunuz.Insanlardan aldığımız tepkilerde bizi gayet memnun etti.yolumuza daha emin ve sağlam olarak devam etmek için bize güç verdi.Bize destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Wampirella(elif)=the reptilion seeds parçanız çok seviliyor. Bu parçaya klip çekmeyi düşünüyor musunuz?
Duygu :Aslında biz Ending Era adlı parçamızın klip çalışmasını bitirmek üzereyiz...
wampirella(elif)= nefastum grubundan neden ayrıldınız?
Duygu : Müzikal anlaşmazlıklara bağlı olarak artık devam edeyemeceğimizi düşündümüz için ayrıldık.
Wampirella(elif)=sizi örnek alan gruplar vardır muhakkak. Onlara başarılı olmaları için neler söyleyebilirsiniz?
Duygu : Hiçbir zaman yılmamalarını ve hiçbir sebepten ötürü kendilerine koydukları hedeften sapmamalarını tavsiye ederiz.
Wampirella(elif)=Matrock.Net ailesi olarak sitemizi nasıl bulduğunuzu kısaca anlatır mısınız?
Duygu : Sitenizin kendine özgü karşı duruşunu ve objektif oluşunu takdir ediyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz.
Wampirella(elif)=röportajı okuyan hayranlarınıza en son ne söylemek istersiniz?
Duygu : Bize destek oldukları sürece SERPENTA olarak çok daha iyi ve kaliteli çalışmalara imza atacağımızı garanti ederiz.Desteklerinden ötürüde tüm SERPENTA severlere bir kez daha teşekkür ederiz.
Wampirella(elif)=Bu röportajda bize zaman ayırdığınız için Matrock.Net olarak çok teşekkür ederiz.Son sözlerinizi alalım belki gözümüzden kaçırdığımız sizin eklemek istediğiniz bir şeyler vardır?
Duygu: Bizlere bu güzel fırsatı tanıdığınız için Matrock.Net ailesine sonsuz teşekkürler..
serpenta grubuna çok teşekkürediyoruz....
|
|
|
|
     |
 |
Rock
turaN tuNa

|
|
Hell Legions 'da Muhteşemlerdi..
Onlar sahnedeyken Ben headbang Modundaydım : )
Yaptıkları Müzikte Gerçekten Hoş..
Desteklenmeyi hak eden gruplardan...
|
|
|
|
_________________ admin (at) matrock.net
|
|
 |
         |
 |
baterist
Gangrel

|
|
| bravo çok gsl olmş tebrkler...
|
|
|
|
     |
 |
Similattion
Nosferatu

|
|
| gercekten cok guzel olmus elif sorduğun sorularla bize grubu tam tamına anlamamızı sağlamıssın teskler hell legions 2 ye gidemedim ama 3 ekesinlikle gitmeyi düşünüyorum
|
|
|
|
      |
 |
engel
Gangrel

|
|
| myspacelerinde ki şarkıları çok güzel desteklenmeyi hakeden bi grup çok tşk wampirella....
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
just_beautiful
Tzimisce

|
|
|
_________________ $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
|
|
 |
    |
 |
wampirella
Brujah

|
|
| ben teşekkürederim yorumlar için arkadaslar gruplarla elimizden geldiği kadar bişeyler paylaşıoruz eğer sizde bu grubuda burda görmek istiyorum diosanız bana ulaşın halletmeye çalışıyım...
|
|
|
|
     |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
| Reklam Alanı |
 - |
| Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında.. |
Metal |
Sözlük |
English |
Blog |
Dizin |
Toplist |
Msn Nickleri |
Biyografiler |
Diskografiler |
Haberler |
Videolar |
Türler |
Etiketler |
Gothic |
Duman6 |
Resim |
Rock
Rock Arsiv -
Sitemap -
Sitemap2 -
Sitemap3 -
Sitemap4 -
Sitemap5 -
Sitemap6 -
Rock Arsiv2
rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri
Rock Resimleri
Metal Resimleri
Gitar Resimleri
Rock Avatarları
Gothic Resimleri
Rock Nedir?
Yabancı Rock
Türk Rock
Yabancı Rock Grupları
Türk Rock Grupları
Metal Müzik Grupları
Türk Metal Grupları
Rock Müzik Tarihi
Rock Müzik indir
Metal Müzik Türleri
Rock Müzik Türleri
Emo
Emo Rock
Emo Nedir?
Türk - Yabancı Rock Biyografiler
Punk - Ska Biyografiler
Heavy - Power - Thrash Biyografiler
Gothic - Doom Biyografiler
Black - Death Biyografiler
Amatör Grup Biyografiler
Diğer Biyografiler
Bu sitede yazilan her yazı dogru olmayabilir.
Site icerigi küçükler için sakincali olabilir, bağımlılık yapabilir. 18+ uygundur.
Yazilardan ve konulardan yazarlari sorumludur.
Sitedeki yazıları çalabilirsiniz, gece ayışığına karşı rakı sofralarına malzeme kaynağı yapabilirsiniz,
hatta print edip kitap halinde bastırabilirsiniz. Bizene ?
Birde uygun görmediğiniz başlıkları adminlere veya moderatörlere bildiriniz..
Forum Anasayfa Cookileri Sil