Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Poll :: Yönetimden Memnunmusunuz?

Evet
46%
 46%  [ 12 ]
Hayır
11%
 11%  [ 3 ]
Fena Sayılmaz
19%
 19%  [ 5 ]
Çok memnumum
23%
 23%  [ 6 ]
Toplam Oylar : 26

Yazar Mesaj
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 18th Temmuz 2008, 12:27  Mesaj konusu:  Site Yönetiminden Memnun musunuz?
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Evet arkadaşlar Site yöneticilerinden yani bizlerden memnunmusunuz.. Yorumlarınız forum kurallarına uygun şekilde olsun..

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
aiiSeL
Malkavian
Malkavian

turkey.gif
MesajTarih: 18th Temmuz 2008, 13:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

çok memnunum hepinizden Happy zaten memnun olmasam durmazdim bu sitede dmi Tongue

Balık Cinsiyet:Bayan Keçi GizliaiiSeL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
matrock47
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 18th Temmuz 2008, 14:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben daa yeni olduğum için bişi diyemiyecem ama renkler falan süper Wink)

Başak Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışımatrock47 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Syntinen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

finland.gif
MesajTarih: 18th Temmuz 2008, 20:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Bende memnunum.. Neden?! Şöyle ki;

Her türlü sorumluluğu üstlenen ve işlerini bilinçli bir şekilde, severek, isteyerek yapan harika yöneticilerimiz, bizlere durmadan, yorulmadan haberler ve yeni içerikler ileten çalışkan moderatörlerimiz var!!

Bizlere hem kendi fikirlerimizi özgürce söyleyebileceğimiz, bilmediğimiz konularda rehberlik alabileceğimiz, her türlü konuda fikir alışverişleri yapabileceğimiz, hem de keyifli vakit geçireceğimiz bir ortam verdikleri için teşekkür ederim kendi adıma!!

Hadi klişelerden bir demet; "Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim".. Grin

Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

syntinen_@matrock.net

Oğlak Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimdışıSyntinen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNMICQ
gamzeee
Tremere
Tremere

turkey.gif
MesajTarih: 19th Temmuz 2008, 13:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

memnun olmasam zaten anında baglantımı keserdım

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıgamzeee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMMSNM
Elessar of Dorthonion
Nosferatu
Nosferatu

usa.gif
MesajTarih: 1st Ağustos 2008, 22:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

niye olmiyim ki herşey tıkırında:D

Kova Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıElessar of Dorthonion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
eréndira
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 1st Ağustos 2008, 23:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

özelden attığım mesajlara bi dönüş yapılmasını bekliyorum!!!sevgili yönetim kurulu üyeleri:)

Terazi Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıeréndira kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Prophecy
Medusa
Medusa

turkey.gif
MesajTarih: 2nd Ağustos 2008, 00:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

eréndira demiş ki:
özelden attığım mesajlara bi dönüş yapılmasını bekliyorum!!!sevgili yönetim kurulu üyeleri:)

Aramızdan birini seçip ona pm atıp cevap gelmediyse başka birini deneyebilirsiniz. Ayrıca bakınız site girişnde en çok mesaj gönderen kişilerden 2 si admin.. biri ben biri Death arkadaşımız...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 2nd Ağustos 2008, 01:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben dönüş yaptım derdini uzun uzun anlat Kuzum D:

kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
eréndira
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 2nd Ağustos 2008, 18:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Prophecy demiş ki:
eréndira demiş ki:

Aramızdan birini seçip ona pm atıp cevap gelmediyse başka birini deneyebilirsiniz. Ayrıca bakınız site girişnde en çok mesaj gönderen kişilerden 2 si admin.. biri ben biri Death arkadaşımız...

yönetim kısmına tıklayıp ilk başta çıkan arkadaşa mesaj attım lakin cevap gelmeyince dediğin gibi yapıp şansımı bir diğerinizde denedim:)))neyse bu sefer oldu sanırım,,,konumuz neydi Happy eheh evet site yönetimi fena değil sanırımHappy))

Terazi Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıeréndira kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CiNNET_KADIN
Nosferatu
Nosferatu

blank.gif
MesajTarih: 2nd Ağustos 2008, 22:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Sorunumu çözüldü,saol Death,,Gabriel Garcia Marquez ilhamlı Eréndira nickinden kurtulup kendi adıma kavuşmak güzel :)birden nasıl aklıma estiyse bilmiyorum ama Erendira çölde babannesi tarafından pazarlanan ve sürümden kazanan bi kızcağızdı bu arada:)

Terazi Cinsiyet:Bayan Horoz GizliCiNNET_KADIN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 3rd Ağustos 2008, 00:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Hihihi Sorun gidericiyim zaten
Sorunu olan Koşarak Msn e gele bilir
Önemli degil abLacık her zaman

kayıt ol veya giriş yap

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıDeath kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Prophecy
Medusa
Medusa

turkey.gif
MesajTarih: 3rd Ağustos 2008, 01:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

"L" harflerini düzgün kullan der seni çıldırtırım burda kanka Grin

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Death
Services Admin
Services Admin

norway.gif
MesajTarih: 3rd Ağustos 2008, 06:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Tongue sen beni çıldırtır san bende seni mıncıklarım layn :

kayıt ol veya giriş yap

semuka
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 4th Ağustos 2008, 13:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Memnun olmasına memnunum da ben burda kimseyi tanımıyorum.Napabilirim?? Cry

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısemuka kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Yaşamak evet tanıdım seni!... 15 LYCAN 1317 18th Eylül 2008, 11:51
Lacuna Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Rock 'turaN' 7 Rock 1468 22nd Mart 2007, 15:31
kurşunasker_35 Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler