Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Downfall
Ventrue
Ventrue

turkey.gif
MesajTarih: 30th Kasım 2007, 12:41  Mesaj konusu:  Sizce özlemek alışkanlık mıdır?
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Evet cevaplar burdan.....Grin

Image

İletişim:
Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

İkizler Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıDownfall kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
_zhRa_
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 30th Kasım 2007, 18:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ilk yorum da benden o zaman... Eeeee
bence değildir...özlemek bir histir..hislerde alışkanlık değildir...ablamı çookk özlediimm için böyle diorum belkide... Cry

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışı_zhRa_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Downfall
Ventrue
Ventrue

turkey.gif
MesajTarih: 30th Kasım 2007, 18:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

_zhRa_ demiş ki:
bence değildir...özlemek bir histir..hislerde alışkanlık değildir...ablamı çookk özlediimm için böyle diorum belkide... Cry

katılıyorum Tebrikler.... ilk doğru cevap geldi Grin

Image

İletişim:
kayıt ol veya giriş yap

İkizler Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıDownfall kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
_zhRa_
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 30th Kasım 2007, 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bodom_ist demiş ki:
_zhRa_ demiş ki:

katılıyorum Tebrikler.... ilk doğru cevap geldi Grin

Eeeee bişi diil her zaman... Blush

Aslan Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışı_zhRa_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
KaYa
Genel Moderatör
Genel Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 30th Kasım 2007, 19:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Özlem, Özlemek, Pek bilmedigim için yorum yapmicam Tonguep

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıKaYa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
''EliF''
Lasombra
Lasombra

turkey.gif
MesajTarih: 30th Kasım 2007, 19:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Özlemeyi alışkanlık haline getirmek başkalarına muhtaç olan,aciz insanların işidir bana göre... Özlemek güzel bir duygu aslında ama sadece hak eden insanlara karşı...

Image

Cinsiyet:Bayan  Gizli''EliF'' kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Downfall
Ventrue
Ventrue

turkey.gif
MesajTarih: 30th Kasım 2007, 19:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Vayyyy elif süpersin HappyHappy

Image

İletişim:
kayıt ol veya giriş yap

chilekesHIM
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 2nd Aralık 2007, 22:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

özlemek.. alışkanlık..yok ya bence değildir Heh

Yengeç Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıchilekesHIM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
LYCAN
Brujah
Brujah

turkey.gif
MesajTarih: 2nd Aralık 2007, 23:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

özlemek kimi yerde alışkanlık kimi yerde ise alışkanlık değildir, Alışkanlık olan tarafta özlem basittir ihtiyaç duyarsın ve çünkü düzenin ve planların ona göre işler ve onu arasın bi yerde yani hayatının düzenimn en önemli parçası olduğu için yani alışkanlık olduğu için özlem duyarsın , 2. sinde ise alışkanlık olmayan özlem ise kişiliğe ve benliğe işlemiş olan özlemdir ki bu herkesin harcı değildir, kolay ve basit gerçekleşmez ihtiyaç duymak gibi birşey söz konusu olamaz ama sadece arada sevgi olduğu için ki sevgi kolay kazanılan bir duygu değildir insanını seçmek gerekir bu durumda ki sevginin olduğu yerde özlemde olur buan ebn evrede diyebiliyorum ilk olarak alışkanlık dahadda sonraları ise alışkanlığı aştığını ve artık adlandırılabileck tek kalıp olan sevgi yi bulunca özlem özlem oluyor saygılarımla....

Aslan Cinsiyet:Bay Sıçan GizliLYCAN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Prophecy
Medusa
Medusa

turkey.gif
MesajTarih: 3rd Aralık 2007, 00:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Psikolojine bağlı. Ve özlenen kişiye.

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun GizliProphecy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
burak.nonserviam
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 3rd Aralık 2007, 13:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

değildir ...

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıburak.nonserviam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
sweetsacrifice
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 11th Aralık 2007, 14:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

degıldır yaw... ozlemek cok ozel ve gsl bır duygu hiss anlayana ve hak edene gore:)

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışısweetsacrifice kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Siyàhiii
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 11th Aralık 2007, 17:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

''EliF'' demiş ki:
Özlemeyi alışkanlık haline getirmek başkalarına muhtaç olan,aciz insanların işidir bana göre... Özlemek güzel bir duygu aslında ama sadece hak eden insanlara karşı...

düsüncelerimiz ayni valla aynen katiliyorum sana ben aciz deilim ama sadece özlüyorum onu cok özlüyorum coooooooooooooook...ama bakin onsuzda yasiyorum yani kisacasi aliskanlik oldugu icin degil onu sevdigim icin özlüyorum...

*öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK *karanlık* oLsaDa *FiRaRıM* YakıN..!

Balık Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıSiyàhiii kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mor Menekşe
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 14th Haziran 2008, 20:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Sevdiği için "onu" yanında istiyorsa bu özlemektir...

İkizler Cinsiyet:Bayan Kedi ÇevrimdışıMor Menekşe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 14th Haziran 2008, 20:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

özlemek acıkmak gibidir.

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimiçiRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Yeni mesaj yok Yaşamak evet tanıdım seni!... 15 LYCAN 1319 18th Eylül 2008, 11:51
Lacuna Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Rock 'turaN' 7 Rock 1469 22nd Mart 2007, 15:31
kurşunasker_35 Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil