| Yazar |
Mesaj |
Tranquillity
Nosferatu

|
|
Neden oluyor tüm bunlar...Niçin insanlar seviyorum dedikleri insan ile iliskileri kopunca tamamen o koca kafalarinin içinde ki findik kadar beyinleri sirf salakliga isliyor..Niçin bunu yapiyorsun bana...
Niçin ? Niçin beni karalamak tek amacin ...Niçin anlayip dinlemeden kendi sorularini kendin cevapliyosun
...Niçin mi söyleyim sana o halde...
Çünkü seni reddettim..Belki hayatim da hayatimda ilk defa bu kadar cesur oldum ve ilk canimin yandigi anda terketme cesaretini gösterdim...Acimadim yoksa acinacak hale düsecektim yine...
Yine sizofrence siirler yazacaktim ve yine küfürler siralayacaktim ard arda yazilarim da...
Niçin ?
Çünkü seni becermedim...Seni ve vücudunu reddettim...Kanina dokunmus olmali degil mi ?
Vajinanin tadina bakmadim,gögüslerinin ne kadar güzel oldugunu söylemedim bilmem kaçinci orgazm sigarami içerken...Kanina dokundu degil mi sefil yaratik....Oysa ki deliler gibi sevistigim
kusana kadar becerdiklerimden tek farkin bile yok saniyordun degil mi ? Hatta kendini hayatima girenlerin en iyisi en muhtesemi olarak adlandiriyordun...Niçin biliyor musun tüm bu yaptigin rezillikler? Seni en büyük silahin olan bacaklarin arasinda ki o pis cukuru
istemedigimi ve igrenç tiksinç düsünce tarzinin kadinligini gölgede biraktigini bir tokat gibi vurdum yüzüne...Canin yaniyor bu yüzden,saldirmak istiyorsun bana...
Bu yüzden sanki seninle deliler gibi sevismisimcesine yalvariyorsun bana...Halbu ki eline bile dokunmadim...Beni tehdit ediyorsun,sakin küfürlü yazilar yazma diye...yaziyorum iste...
Ben sana küfür etmek istersem ederim güzelim,tipki seni becermek istemeyipte becermedigim gibi...
Ben salak bir kadinla sevisemem güzelim...Hormonlarim ugruna beynime ve degerlerime ihanet edemem...
Ben dunyayi senin gibi iki bacak arasinda yasamiyorum
Ben buyum...Ben buyum..Ben sadece ama sadece buyum... Eski sevgilisini karalayarak kendi onurunu yücelttigini sanan bir ahmakla sevisemezdim...Onu arzulayamam....
Hatunum bana vucut degil akil oyunlari yapmali bebegim...Beni vajinasiyla degil,ayni zamanda
beyni ile doyuma ulastirmali...Beni beyni ile kadinligini birlestirerek kendimden geçirmeli...
Bana beyin orgazmi yasatmali anliyor musun ?
Al senin olsun...SIzofrence yasamina yoldas olsun bu nefret dolu kelimelerim...
Bir tokat olsun,kadinligini tokatlasin bir ömür...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|