Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  İndir  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Rock
turaN tuNa
turaN tuNa

suriname.gif
MesajTarih: 5th Ekim 2007, 14:00  Mesaj konusu:  Ska Hakkında
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sonic boom six - rap, hardcore, Ska yapan, bunu cok iyi beceren dinlemekten bıkmadığım vede bıkmayacagım guzellikte bir grup. Grup toplam 4 kişi, hatun erkek duet vokal yapiyor. Hatunun sesi cidden cok dadlı. Erkek olan alto sax ta caliyor. Vokaller rap agirlıklı.
Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap
aha buda space leri. Influences i bir okuyun derim.

Capdown - İngiltere den protest bir skacore grubu. 4 kişilik bir kadrolari bulunmakta son albumde ska dan cok core a kaysalarda severim. Vokaller, İngilizce soyluyorlar ama pek bir bok anlasilmıyor. Herifler İspanyolca gibi soyluyorlar. Vokal alto sax caliyor.
kayıt ol veya giriş yap
burdaki sarkilar capdown u fazla yansıtmıyor bence. Eger merak ediyorsaniz pound for the sound, kained but able i filan dinleyin.

Mustard plug - Amerikalı ska-pop tarzında bir grup. Mr.smiley, thigh high nylons cok guzel sarkılar. Grup 6 kişi.
kayıt ol veya giriş yap

Common rider - tim Armstrong adlı ketoya rağmen operation ivy i dinlenilebilir kılan jesse michaels ın grubu. Grup 3 kişi jesse gitar ve vokalde. Sarkı sozlerinin jesse den cıktıgı belli. Gitar riffler basit ama akılda kalıcı. Bas lar melodik. İnternette sitelerini bulamadim ama mp3 leri rahat bulunuyor. İnsurgents, blackbirds vs crows, longshot, classics of love dinleyin bu sarkılari.

Game show host - kayıtlari kotu ama guzel bir grup. Bas lar cok melodik ama tonu kotu skacore ve dub gibi birseyler yapıyorlar.
kayıt ol veya giriş yap
burdan bir kac sarkılarini indirebilirsiniz.

The junglist - pek sevmem bu grubu ama yazayım dedim. Sound olarak alterno ska diyebiliriz. Kısa kesiyim ve direk link veriyim
kayıt ol veya giriş yap

Mad caddies - California lı super bir trompetciye sahip fat wreck e bagli ska-punk grubu.
kayıt ol veya giriş yap

Less than jake - ska yapmaya calışıp isi batıran ve git gide pop-punk a kaymıs gereksiz bir grup. Ama sevenleri cok oldugu icin yazayım dedim.
kayıt ol veya giriş yap

No doubt - zamanında baya saglam sarkılar cıkartmıs ama bugunlerde yo yo adamım gel ortam yapalım tarzi muzikler yapan elemanlara sahip bir grup. Beacon street collection, dinleyin bu albumu bastan sona.

The mighty mighty bosstones - Boston lı saglam bir skacore grubu. Piyasalasmıs bir grup ama kesinlikle less than jake le kıyaslanamaz.
kayıt ol veya giriş yap
iki tane sarkılari var burada.

A billion ernies - amerikadan cıkma hardcore-ska grubu. Ska grubu olarak anılmak istemiyorlar sanırsam cunku stop calling us ska diye bir sarkı yapmıslar. Vokalleri scream yapmaya calisiyor ama pek yapamıyor bence. Linki veriyim siz karar verin artık
kayıt ol veya giriş yap

Five iron frenzy - Christian ska yapan buna ragmen guzel sarkılar cıkarabilen cogunlukla sevmedigim ama rhubarb pie adlı sarkılarina hasta oldugum grup
kayıt ol veya giriş yap

Adequate 7 - ska dan cok funk-punk gibi birseyler yapan ve en sevdiklerim arasinda olan yunaytıd kingdım li politik sozlere sahip grup. Uflemeliler dikkat cekiyor
kayıt ol veya giriş yap

Ska-p - politik sozler yazdıklarini sandıgım ama sozler İspanyolca oldugu icin emin olamadigim, Sexo libertad y anarchia isimli sarkılarinin bagımlısı oldugum, gerek vokal gerek brass sekşın lariyla asmıs bir sound a sahip olduklarini kanıtlayan grup.
kayıt ol veya giriş yap

Against all authority - boyle bir vokal gormedim ben. Gitar baya sıkıcı. Genelde bir birine benzer 3 akor uzerine yazılmıs, ska ritmiyle calınınca teneke sesi gibi bir ses cıkartan garip bir distortion tonunu her sarkıda degistirmeden inatla kullanan gitaristlerine ragmen melodik bass bolumleri, vokalin ses tonu ve en onemlisi sarkı sozleri sayesinde gayet dinlenilebilir olan bir grup.
kayıt ol veya giriş yap

The forces of evil - reel big fish vokalinin proje grubu. Ama herifin sesi burada daha guzel cıkıyor sanki. Guzel bir ska-pop grubu.
kayıt ol veya giriş yap

Reel big fish - gitar ve vokalleri yapan herifin sesine uyuz oluyorum. Onun dısında zaten baya tanınan bir grup fazla bir sey yazmaya gerek yok.
kayıt ol veya giriş yap

Suicide machines - Amerikalı skacore grubu. Son albumlerinde ska dan eser yok gibi protest hardcore gibi birseyler olmus yinede guzel olmus.
kayıt ol veya giriş yap

The aquabats - boktan bir grup. Mal mal sarkı sozleri, sacma sapan kostumler, vokalin igrenc sesi, travis adlı mongol kişide biling den once bunlarla calmıstı iste tahmin edin ne kadar boktan oldugunu. Blink in ska versiyonu gibi. Blink i seviyorsanız bunuda seversiniz.
kayıt ol veya giriş yap

Zero consent - ingiltereden bir ska punk grubu. uflemelilerde 3 kişi var tenor ve alto saxist birde trompetci. Trompetleri vokal caliyor.
kayıt ol veya giriş yap

Catch-it kebabs - ingiliz bir ska-punk grubu. uflemeliler kaliteli, vokal kaliteli, bas bolumleri kaliteli, anlayacaginiz kaliteli bir grup.
kayıt ol veya giriş yap

The scrub - iyi muzisyenlerden kurulu 6 kişilik bristol lı ska grubu. vokaller dikkat cekici. Latin muziginden biraz etkilenmisler gibi geldi bana (rhonda).
kayıt ol veya giriş yap

Daycare swindlers - hastasi oldugum iki turun super bir sekilde birlesimidir bu grup. Melodic hardcore, punk-rock ve ska. 3 oldu ama ben melodic hc ve skayi kasteddiydim. Es gecilmemesi gereken bir grup.
kayıt ol veya giriş yap
kayıt ol veya giriş yap

Bandits of the acoustic revolution - streetlight ve catch22 dan tanidigimiz Thomas beyin, adındanda anlasıldıgı gibi akustik kayıtlar yaptıgı bir grup. Grupta Thomas tan baska streetlight elemanlarida var bildigim kadarıyla.
kayıt ol veya giriş yap
alın bu bir fanlari tarafindan hazırlanmıs spaceleri, ofışıl degil.

Weapons of brass destruction - alın bakalım size bir ska-core grubu daha. Vokalin sesi cok guzel, sert bir sound lari var. “Ant vs. the world” dinlenesi bir sarkı.
kayıt ol veya giriş yap
buyrun bu da spaceleri

The toasters - tam bir 3rd wave grubu sayılmasada yazma geregi duydum.manhattan lı 2nd ve 3rd wave arasinda bir ska reggae grubu. grup 80 baslarinda kuruldu ve eastside da bir cok ska punk grubuna yardım ettiler. Muzikleri cok guzel.
kayıt ol veya giriş yap
burdan dinleyebilirsiniz.

Rebelation - 90 larda ingilterede kurulan bir grup. 1st wave ska yapıyorlar. Laurel aitken veya prince buster ı seviyorsanız bunlarida seversiniz.
kayıt ol veya giriş yap

Streetlight manifesto - dagılan catch22 elemanlarinin kurdugu victory records a bağlı 3rd wave i en iyi temsil eden gruplardan biri oldugunu dusunuyorum.

The planet smashers - canada li bir ska-punk grubu. simple plan la tura cıkacaklar zannediyorum. Sarkılari guzel ama o abidik grupla gormek baya sogutur beni smasher beylerden.
kayıt ol veya giriş yap

Buck-o-nine - cok sevdigim bol çıkıçıkçık lı California lı bir ska-punk grubu. my town u dinleyin neden sevdigimi anlarsiniz.
kayıt ol veya giriş yap

Assorted jellybeans - ska yla pek alakalari yok, ska etkilesimli punk-rock denilebilir. Braindead ve punkrock joke guzel sarkılar.

Skankin’ pickle - mike park sayesinde olusmus fakin’ jamaican diyen California lı bir grup.
kayıt ol veya giriş yap

sublime - reggae ve ska yapan ne yazıkki su anda olmayan grup.

The slackers - aslen third wave olup sound olarak first wave e yakın guzide grup.
kayıt ol veya giriş yap

kayıt ol veya giriş yap
adresinden alıntıdır.

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimiçiRock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Önemli: Son Harfden Grup Türetmece 1089 Metal 28178 2nd Ağustos 2008, 21:17
Rock Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sizce tarz, imaj bakımından en karizmatik grup kişi kimdir? 67 Melancholy 6768 13th Kasım 2008, 13:39
AmonyumNitrat Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru ! -

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil