Ana Sayfa  •  Forum  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Yeni Konular  •  İletişim  •  Toplist

•  Radyo  •  Oyunlar  •  Üye Blog  •  Makaleler  •  Şarkı Sözü  •  Player  •  Linkler  •  Seviye  •  Etkinlikler  •  Yönetim  •  Arşiv  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
karakefen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 7th Ağustos 2007, 23:43  Mesaj konusu:  TNK
Tek Mesaj
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

TNK 2001 yilinda Ankara'da kuruldu. O yillarda Grubun davulcusu Ali Surel ile Caner lise arkadaslariydi. Onlar "TNK"nin bugunku muziginden cok uzak sert bir turun dinleyicileriydiler. Bir gun TNK'yi kurmaya karar verdiklerinde yani 2001 yilinda; Caner 16, Ali ise 18 yasindaydi. Daha sonra gruba Ali'nin çocukluk arkadasi Hasan katilacaktir. Son olarak Caner'in dersaneden arkadasi Basri ise, bassci olarak bugunku yerini alacaktir. Beraberce cok genc yasta ama inanilmaz bir istekle bu ise baslayan bu 4 kisi ;

2002 yilinda duzenlenen "SingyourSong" adli yarismada "Genc Yetenek" unvanina layik goruldukten sonra calismalarina hizla devam edip; 2004 yilinda "Fanta Genc Yetenekler Ariyor" adli yarismada unlu muzisyenlerin ve produktorlerin (Melih Kibar (Muzisyen), Candan Ercetin (Sarkici), Levent Yuksel (Muzisyen), Meltem Taskiran (Muzisyen, MSM Konservatuari Pop Muzik Bolum Baskani), Afsin Akin (Aura Records), Asli Atasoy'un (Ada Muzik) bulundugu bir juri tarafindan "Turkiye birincisi" secilecektir.

2005 yilinda ilk 'EP'leri olan "Sira Bizde” On-Air etiketiyle yayinlanmistir. Album kayitlarinin bitimiyle Ali Surel Amerika macerasina ucmustur. Gencyasina gore cok iyi bir performans sergileyen davulcu "Arda Aksu" alacaktir Ali Surel'in yerini. Bugun ise gruba Ankaranin en onemli davulcularindan biri olan Onur Ertem ile grup son halini alacaktir.

Su an grup album calismalarina ve konserlerine hizla devam ederek, istedikleri olan, farkli bir albumu Turkiye'de herkese dinletmek pesindedir...

şarkılarını dinleyebilrsiniz...albümleri de mevcuttur piyasada
Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir!
kayıt ol veya giriş yap

kayıt ol veya giriş yap

Başak Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıkarakefen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
karakefen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 7th Ağustos 2007, 23:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

benim için tek şarkılık bir gruptur..elveda de..güzel şarkıdır

Sen burada olmazsın ölüm kanat gerince...
kayıt ol veya giriş yap

Başak Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıkarakefen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
grif
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 8th Ağustos 2007, 10:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

evet sana katılıyorum elveda de sarkıları cok eglencelı ve guzel ama bnm ıcınde gerısı gelmez

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışıgrif kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
kermitim
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 8th Ağustos 2007, 11:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

Yaw aslında solistin sesi çok iyi bence. bildiğim 4 şarkıları var. en son söyle ruhum diye bi parçalarını dinlemiştim sanırım.
iyiler bence...devamı gelir umarım.

Balık Cinsiyet:Bayan Sıçan Çevrimdışıkermitim kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lovemetal
Gangrel
Gangrel

finland.gif
MesajTarih: 8th Ağustos 2007, 14:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

ben pek beğenmedim ya bilmiyorum ama hoşuma gitmedi HeHe

Terazi Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışılovemetal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
che
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 9th Ağustos 2007, 14:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

bu gruba dıkkat album cıkınca ıyı olur

Oğlak  Kedi Çevrimdışıche kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karakefen
Süper Moderatör
Süper Moderatör

turkey.gif
MesajTarih: 9th Ağustos 2007, 21:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

che demiş ki:

albümleri var zaten...müzik markete gittiğimde albüm bana bakar ben albüme aylarcadurmuştu yerinde..umarım satılmıştır Happy

che
Gangrel
Gangrel

turkey.gif
MesajTarih: 10th Ağustos 2007, 11:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

karakefen demiş ki:
che demiş ki:

albümleri var zaten...müzik markete gittiğimde albüm bana bakar ben albüme aylarcadurmuştu yerinde..umarım satılmıştır Happy

baba o 4 parcalık ep deılmıydı... benım kastedtıgım o albumden deıl ok

zaten tanıtımı pek ıyı olmadı onunda

Oğlak  Kedi Çevrimdışıche kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
the crow
Ventrue
Ventrue

turkey.gif
MesajTarih: 10th Ağustos 2007, 12:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

kermitim demiş ki:
Yaw aslında solistin sesi çok iyi bence. bildiğim 4 şarkıları var. en son söyle ruhum diye bi parçalarını dinlemiştim sanırım.
iyiler bence...devamı gelir umarım.

ben beğenmedim solistin seside o kadar abatılcak kadar güzel değil bence

Cinsiyet:Bayan  Gizlithe crow kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dichanblood
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 10th Ağustos 2007, 12:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

walla çok daha iileri war bunları dinleyene kadar oohooo.... be nde beeenmedim yani snuç olarak... No ama saygı duyuyorum tabi çalışmış uuraşmış yapmışlar bişiler GrinGrin

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdichanblood kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
the crow
Ventrue
Ventrue

turkey.gif
MesajTarih: 10th Ağustos 2007, 12:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

evet aynen saygı duymak lazım ne diyeyim yolları açık olsun

Cinsiyet:Bayan  Gizlithe crow kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
wortex
Lasombra
Lasombra

turkey.gif
MesajTarih: 25th Ekim 2007, 02:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

dinlediğim begendigim sağlam söz yazan bi grup..

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıwortex kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
13erk(aN
Nosferatu
Nosferatu

jamaica.gif
MesajTarih: 25th Ekim 2007, 22:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

elveda de parcası hosuma gitti benim baya ...

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışı13erk(aN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
chilekesHIM
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 1st Aralık 2007, 22:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

güzel şarkıları var sensiz olmuyor falan da fena değil

Yengeç Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıchilekesHIM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
dextrozz
Nosferatu
Nosferatu

turkey.gif
MesajTarih: 27th Aralık 2007, 09:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok)
Tek Mesaj

elveda de kalpsiz ve sıra bisde güzel ama ynede grup hakkında pek parlak diyemem...

HELL, HELL IS HERE!!!

Aslan Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıdextrozz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
 Rastgele Konular   Cevaplar   Yazar   Gösterim   Son Mesaj 
Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz Önemli: Son Harfden Grup Türetmece 1089 Metal 28495 2nd Ağustos 2008, 21:17
Rock Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sizce tarz, imaj bakımından en karizmatik grup kişi kimdir? 67 Melancholy 7026 13th Kasım 2008, 13:39
AmonyumNitrat Son gönderilen mesajlar

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Reklam Alanı
Türkçeyi Koru !

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında..

Google RSS    Yahoo RSS    Favorileye Ekle   Bloglines RSS    MSN RSS   

Metal | Sözlük | English | Blog | Dizin | Toplist | Msn Nickleri | Biyografiler | Diskografiler | Haberler | Videolar | Türler | Etiketler | Gothic | Duman6 | Resim | Rock
Rock Arsiv - Sitemap - Sitemap2 - Sitemap3 - Sitemap4 - Sitemap5 - Sitemap6 - Rock Arsiv2 Wap

rock, metal, punk, gothic, müzik, lyrics, şarkı sözleri, diskografi, biyografi, gruplar, video, haber, resim, akor, kültür, sanat, sohbet, multimedia, felsefe, eğlence, müzik enstrumanları ve aletleri

Rock Resimleri Metal Resimleri Gitar Resimleri Rock Avatarları Gothic Resimleri Rock Nedir? Yabancı Rock Türk Rock Yabancı Rock Grupları Türk Rock Grupları Metal Müzik Grupları Türk Metal Grupları Rock Müzik Tarihi Rock Müzik indir Metal Müzik Türleri Rock Müzik Türleri Emo Emo Rock Emo Nedir? Türk - Yabancı Rock Biyografiler Punk - Ska Biyografiler Heavy - Power - Thrash Biyografiler Gothic - Doom Biyografiler Black - Death Biyografiler Amatör Grup Biyografiler Diğer Biyografiler

Forum Anasayfa
Cookileri Sil